2012 chevrolet cruze sport plus lpg li değişen yok 4 parça boyalı ama takside çalışmış kaplama yapmıslar 295.000 de sizce ederi nedir ?
Printable View
2012 chevrolet cruze sport plus lpg li değişen yok 4 parça boyalı ama takside çalışmış kaplama yapmıslar 295.000 de sizce ederi nedir ?
301 i sattım fena değil piyasası hızlı tavsiye ederim .
Abiler arkadaşlar şu araca bi yorum yapsanız çok sevinirim
2014 67 binde boyasız aynı donanımlısını dün 45 e verdim
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Bu ne eder ? 48 hakkımıdır ?
2013 Kia Rio 1.4 CRDI Fancy donanımlı 3 parça lokal boyalı 110.000 km' deki aracım ne kadar eder? Aracımda DR Ecu yazılım, Başaran coilover gibi ekstralar var.
2009 Megane 3 Fransız model dolulardan açılabilir cam tavan + bixenon vs. 180.000kmde , 8+4 12bin tramer, 1 parça değişim, 3-4 parça boya var. Kaçtan satılmalı ?
15.000 tl ye kadar araç olarak binilecek birşey arıyoruz spor hocama. Arkadaşın ilk arabası olacak başını belaya sokacak ütopik parçası bulunmayacak birşey önerirseniz sevinirim
2016 model golf comfotln 1.4 tsi dsg 16.000 km mavi renk bir parça lokal boyalı ne kadar eder ?
Km boya durumu ve yaşına göre bu fiyata alınıp binilenilir gibi bence ama genede bi yorumlarını görmek isterim
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
41 e aliyim mi ? acil yorum yapın abiler yarın bakmaya gitcem 1 bucuk parca boya var . Kayıt yok
Fiyata göre modeli düşük bu paralara 2015 bulanabiliyor hemde hatasız boyasız ama binicem dersen alınabilir pek ekmek yedirmez. Bu 301 ler çok kötü araba ben 4 tane rent e koymak için 0 aldım yakıt olarak hiç yakmıyor ama Allah korusun sağlam bi viraja girdinmi devrilcek gibi. Konfor desen 0 yol sesi motor sesi içerde
Abi doğru diyosun ucuz iş görsün mantıgında bi araç konfor beklentim yok 40 verdim vermedi yarın 2016 sı var ona bakıcam o daha ekmeklik .
Kanka 41.500 diyo inmiyo 40 verdim düşün dedim . Bitane daha var yeni düştü ilana biraz önce anlaştık onunla yarın bakıcam arabaya yazarım watsapptan .
Bu aralar bi pick up hevesi geldi içime
SAHİBİNDEN HATASIZ BOYASIZ 150.000km 4*4 ISUZU D-MAX
İlan No: 483751554
Bunların ederi nedir ilandaki aracı düşünüyorum ama mantıklı mı ? Anlayan değer verip cevap veren herkese teşekkürler şimdiden
Isuzular nasıl bilmiyorum ama aynı fiyat seviyesinde daha dolu daha temiz daha modelli L200'ler var. Kanaatimce D-MAXlerden üstün pikaplardır L200'ler. Özellikle kabini çok kalitesiz basit görünüyor Isuzuların. Attığım linktedekilerden beyaz olan temiz göründü gözüme. Diğer ilandaki yapılı kilit milit vs...
@YasinTEMUR
2012 ve üstü modellere bakmayın, motor yağına yakıt karıştırmak gibi kronik bir sorunları olduğu için çoğu kol çıkarttı zamanında.
Bizde de 2013 model vardı aynı şekilde sorun yaşamıştık.Burada da konusu geçmiş;
Yeni Kasa(2012 Ve Ustu) İsuzularda Yağa Mazot Vs. Karışması | GEZENBİLİR
Neden böyle bir sorun olduğunu bilmiyorum biz sandık motor konduktan sonra satmıştık.
2014 süper rakama vermişsin. hayırlı olsun. ondan cesaretlenipte yüksek rakama girme :)
hayırlı olsun. güzel rakam. bende 2012 aldım ls plus ekranlı lpg li tek parça kaput boyalı tramersiz otm vites. 33 e aldım. 37 ye ertesi gün gitti. sibop yanıkmış motor sıcakken farketmedim suriyeliler iteledi bize :D bende satarken fiyatından 1000 tl düştüm verdim. ucuz mu verdim acaba ? gerçi alan hayrını görsün artık :)
37-38 arası alman lazım moruk. 41 e falanda sen satarsın.
2011 latitude 1.5 dci priv. yanlarda 3-4 parça boya. tramer yok. siyah renk 180 k kmde. 41 lira verdim. 44-45 civarı satar diye düşündüm ama satarı ne olur sizce ?
@İbrahim33 eyvallah hacı biraz düşününce ondan vazgeçtim 2016 var ona baktım yarın alıcam nasip olursa :) ben nasıl sattım dersen 43 e falan gider diye ilan açtım 46.5 yazdım, direk 44.500 verdiler lan biraz dursun dedim 1 hafta beklemedi. arabanın nasibi acıkmış telefon susmadı açık arttırma gibi oldu biraz 45 e 2 kişi sıraya girdi . Mesajlar duruyo telefonda :)
O değilde siz bu fiyatlara nerden buluyonuz hacılar bu arabaları :D güzel rakamlar . Hayırlı işleri olsun herkezin
Şu jetta'nın fiyatı uygun geldi arkadaşlar ne dersiniz?;
İlanı açınca araç değil de oradaki yeşillik alan satılık zannediyor insan. Mahrem mi var kardeşim saklamışsın arabanın elini yüzünü? Adam akıllı çeksene şunun fotoğrafını. Sanki otoparkta gizli saklı başkasının arabasının fotolarını çekmiş. Sonuç olarak fiyatı uygun gelebilir ama böyle bir ilandan ne çıkacağını bilemezsiniz.
Birde fotoğraflardan anladıklarım, 2 parça lokal boya var yazmış, son fotoğrafta parçanın komple boyalı olduğu görülüyor. El freni derisi başka vites topuzu başka. Ayrıca vites körüğüne ve içinin pisliğine bakılırsa çok hor kullanılmış gibi. Tuş takımlarıda rendeyle muazzam şekilde soyulmuş mübarek.
Teşekkürler benimde siboplar yanık,piyano bitik çıktı :) ben hiç binmeden aldım müstehak bana. Bakalım sanayide şimdi 3 lira masraf çıkardılar yaptırıp rent e koyucam ben. 37 e güzel rakama vermişsin. tutmuyor chevroletler tr den kalktı, fazla yakıyor diye benimde takas işi olmasaydı almazdım. İlana koysam 30 lira vermezler biliyorum km yüksek diye
Bu mazda 3 ler cok hosuma gitmeye basladı ne düşünüyorsunuz bu ilan hakkında ?
2013 trend 100 binde 1 parça çamurluk boyalı-muhtelif yerlerinde ezik-çizik olan tamponu boya isteyen döşemeleri, içi tertemiz fiesta kaç para eder? Cam filmi, kol dayama ve park sensörü vardı.
39'a almıştım 10 ay sene bindim 43.5'a verdim ucuz mu,pahalı mı bilemedim. Hayrını görsün alıcısı.
2 Araç var, binmek için alıyorum ama 5-6 aydan fazla binmem.
Satarken zarar ettirmeyecek hangi araba olabilir;
2013 Focus Trend 90 binde servis bakımlı-boyasız-kayıtsız-çelik jantlı.
2012 Trendline Golf 65 binde sağ kapı altı lokal boyalı duruşu-içi-dışı tertemiz araba. 3 bin tl tramer var Çelik jant ve park sensörü yok. Boşline yani bildiğiniz.
Kaça alırsınız galerici arkadaşlar @ibrahim33 @tylan ve diğer alım-satım yapan arkadaşlarım.
Bende piyasadan farklı araçları seven biriyim. Mazda 3ü arkadaşım 8 ay kullandı. Sıfır almıştı. Onunki Powerdı. Sizin ilandaki Power Sense en dolusu. Yani üzerine eklenecek birşey yok. Mazda 3lerde benim bildiğim sunroof sunulmuyor, sadece o yok yani. O aracı bende kullandım birkaç defa. Çok kezde yanında seyahat etmişliğim vardır. Olumsuz olarak yalıtımı biraz zayıf. Menü tuş kullanımı A3lerdekinin kopyası gibi. Vites konsolundaki döner düğmesi falan neredeyse aynı ama menü bir iki tık daha yavaş. Birde araç hızlı değil pek gitmiyor yani. Yakıtı TSIlardan fazla. Bunun dışında olumlu yönlerine bakarsak vites geçişleri iyi. Direksiyonu ve yol tutuşu ise çok iyi. Kalitesini beğendim. Bagaj halısının kesimi hariç araçta göze batan kusur yok. Bence Japonların en iyi işçiliğini malzemesini Mazda kullanıyor. Arabanın özellikle burun tasarımı çok tatlı. Sınıfının en yakışıklı dikkat çeken modeli belki. 81.750 emsallerine göre ortalama bir fiyat bence. Düz 80.000 düşünebilirler belki.
Motorları yazmamışsınız dizel benzinli? Dizel Golften zarar eden insan görmedim ama o kadar boşsa Rent a Car çıkması olabilir dikkat edilmesi lazım. Servis bakımlı boyasız araç alıp satmaya iyidir. Focus o yönden avantajlı duruyor ama Golf çeyrek altın gibi. 3 parça değişen 3 parça boyalı Golfü gözü kapalı alan var biliyorum.