makinaa yıılannn :D
Printable View
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...58871327/detay
Bu aracı almaya gidiyoruz İstanbula sizce ederi nedir?
Burada çizmeye çalıştım, airbag bölgesi çöküntü yapmış, izleri de çıkmış. Tamirli olmasa orasının dümdüz olması lazım abi.
Ekran-Al-nt-s — imgbb.com
O ize bakarak tamirli kesin tamirli diyemeyiz. Birçok araçta farklı sebeplerden airbag kapaklarında ve konsollarda olabiliyor. Aynı marka model aracın iki farklı sahipte birinde varken birinde olmama durumu var.
Tabi kuşkulanmakta fayda var, kontrol ettirilmeli mutlaka.
2013 model golf 7 1.4 tsi otomarik cam tavan zenon kazasız 90k kilometre ederi nedir size?
2013-2014 118i 100k km M paket kazasız ne kadar eder acaba?
Fiorino 2008 model 1.3 mj 60binde boyasiz.tek tarafli acilir kapi.sizce kac tl yapar arkadaşlar.
Selamlar ,
2014 model Hyundai ix35 1.6 GDı/Elite
40.000 Km boya yok.
Not 2 binlira kayde deger hasar kaydi vardir arka tampon deismesi sonucu park halinde) yazmış..
Ederi nedir ? Alınır mı bu ix35 ler ? Satarken piyasası nasıldır acaba ?
Selamlar, 2015 model Golf 1.2 Tsi Midline Plus manuel 80.000 km'de kaput boyalı 14.000 TL hasar kaydı var sizce bu aracın ederi nedir ?
2014 46.000 km b8 1.4 tsi 150 ACT DSG Sağ ön çamurluk değişik sağ ön kapı ve kaput boyalı 40.xxx tl hasar kaydı olan bi passat ın ederi nedir sizce?
arkadaşlar,
2014 model 60.000 km de kaza boya değişen tramer yok. Araba accent blue prime paket en dolusu led farlı. Yetkili servis bakımlı.
Ne kadar eder ? 90 isteyenler var.
Baya süre olmuş mesaj gelmeyeli konuya 99 model 5.28 sunrooflu sadece bir parça boya harici değişensiz aracın ederi ne kadardır
ya buraya niye post atılsın ki
buraya 50 liralık ilan koyuyorsun adamlar çıkıyor 40tan fazla etmez yazıyor arab 2 ay sonra 80e satılıyor :D
bu sayfanın bi anlamı yok bence ne yazdıysam "o kadar etmez anca şu eder" diye cevap geldi hepsi de daha fazlasına gitti
Ford / Focus / 1.6 / Titanium X / Hatasız sunruflu bebekler bebeği sahibinden.comda - 764730179 nkdr eder bakmaya gıdıcem
Şu an ***** sitedeki oto360 bölümü en yakın değerler sanırım. Ortalamayı gösteriyor çünkü.
2014-2016 arası Qashqai 50 bin km altı platinum premium pack 1.6 dci ne kadar eder? Arabam.com'un eder dediğinin yaklaşık 15 bin kadar üzerinde tüm fiyatlar.
golf 6 1,4tsi manual highline, sunroof.
km 75k'da, servis bakimli, serviste yapilan 2 onemsiz degisen var. kapi, camurluk kaza fotolari mevcut. Kaca alir, kaca satarsiniz?
Herkese merhaba,
Cumartesi günü şu araca bakmaya gideceğim: Hyundai / Getz / 1.4 DOHC / 1.4 AB AC / Acil satilik sahibinden.comda - 791487614
34'e kadar inerse almayı düşünüyorum sizce aklımdaki fiyat makul mü?
Teşekkürler
Alacak karşılığı Civic 1.5 134kw olan modelden alacagım bir tane,
siyah renk, 80bin den düşük dedi kmsi, 2017 model otomatik,
Kaporta vs bilmiyorum ama mecburiyetten alıcam, sizce ne eder ?
rs mi sport mu?
Sunroof var mı?
150-160 arası değişiyor bu ara yazılan fiyatlar; ama bayadır 155ten falan bekleyen satamayanlar var favorilerimde
Para verip, tercih edip almayacaksanız sonuçta; hatasızsa araç 150'den fazla bir alacağa sayılmaz bence.
Ruhsatında Civic FC geçiyor araç
Beyler
2014
A3 Cabrio
1.4 tfsi
40.000 de
sıfır tramer sıfır hata
ekstra 6.000 euroluk deri koltuklu
Sizce ederi nedir piyada ki ? Satılır mı bir de ? Bir dostum dan fiyat aldım da mantıklı geldi al sat yapmak ama piyasası nedir acaba ?
Yavaş ama piyasası var bir lacivert bir beyaz sattık şu ana kadar ambition olan recaro tip koltuk olur ambiante yanlar deri ortalar kumaş gibidir sizin sorduğunuz hangi paket bilmiyorum ama airscarf ( esnaf ağzı ense üfleme ) vs varsa alınır. Şu dönemde ben alacak olsam 140-150 bin bandında alırdım