User Tag List

Sayfa 153/230 İlkİlk ... 53103143151152153154155163203 ... SonSon
4366 sonuçtan 2.889 ile 2.907 arası

Konu: Bu araba sizce ne kadar eder ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driver_can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2016 Leon Fr 150 ACT DSG seat sound ve 18 jant var renk füme km 5-6 bin olması lazım ilk sahibinden kaça alsam uygun olur ticaret için alıp satmayı düşünüyorum.Aracın ilk bakımı da yapılacak 1-2 aya.
    87’ye kadar alınır

optimus_prime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla güzel araç normalde 1.3 dizellerde sunroof bulmak çok zor. Kazası belası yoksa alinir. Vites geçişleri rahattır gidişi gokart gibidir tatlı bir yazılımla on numara olur. 50yi masaya koy al gitsin. Ben 1.5 sene önce boş dizeli 45e vermiştim piyasanin uçuşu dikkate alınirsa 50 normal

driver_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gökhan Bilgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    87’ye kadar alınır
    87ye ilanlarda 3-5 parça boyalılarını vermiyorlar baktım bayağ.91 e alınır mı bu dediğim araç.Muadilleri 96-97 yazmış.Araç 5 binde .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    87ye ilanlarda 3-5 parça boyalılarını vermiyorlar baktım bayağ.91 e alınır mı bu dediğim araç.Muadilleri 96-97 yazmış.Araç 5 binde .
    Satmaya diye alıyorum yazdınız ? Dediğiniz paraya alırsanız sadece binersiniz ilanlarda yazan araçlarım hiç biri satılmıyor aylardır ilamda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Satmaya diye alıyorum yazdınız ? Dediğiniz paraya alırsanız sadece binersiniz ilanlarda yazan araçlarım hiç biri satılmıyor aylardır ilamda
    Evet satmaya alıyorum peki teşekkürler yorum için.Manuel golf 7 hıghlıne tungsten,u led,durban,cam tavan,discover Pro,amblem geri görüş kamerası ilk sahibiyim 98 Bin tl fiyat nasıl araç 2016 model 11 binde showroomdaki halinden daha temiz.

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı optimus_prime Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla güzel araç normalde 1.3 dizellerde sunroof bulmak çok zor. Kazası belası yoksa alinir. Vites geçişleri rahattır gidişi gokart gibidir tatlı bir yazılımla on numara olur. 50yi masaya koy al gitsin. Ben 1.5 sene önce boş dizeli 45e vermiştim piyasanin uçuşu dikkate alınirsa 50 normal
    söylediğine göre sadece ön tamponda boya varmış. 50 liraya düzgün dizel coupe bişey bulunamadığı da göz önüne alınırsa fiyatı bencede güzel. Carium' da yapılmış bakımları, baskı balatası volanı değişmiş. Direksiyon kutusunuda yaptırmış. Sadece biraz dolu eziği varmış.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet satmaya alıyorum peki teşekkürler yorum için.Manuel golf 7 hıghlıne tungsten,u led,durban,cam tavan,discover Pro,amblem geri görüş kamerası ilk sahibiyim 98 Bin tl fiyat nasıl araç 2016 model 11 binde showroomdaki halinden daha temiz.
    102’ye golftutkusu forumundaki gece mavi olan araç satıldı biliyorsun dsg onun donanımıda u led cam tavan durban geri görüş apple car’mıydı o donanım vardı 6 bindeydi o yüzden ben pek fiyat söylemesem daha iyi olur para veren müşteriyle anlaşmaya bakardım yerinde olsam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    102’ye golftutkusu forumundaki gece mavi olan araç satıldı biliyorsun dsg onun donanımıda u led cam tavan durban geri görüş apple car’mıydı o donanım vardı 6 bindeydi o yüzden ben pek fiyat söylemesem daha iyi olur para veren müşteriyle anlaşmaya bakardım yerinde olsam
    O arabanın sahibi fırsat sıfır a3 alacak diye düştü o rakamlara yoksa yanaşmıyordu.Şimdi arasak bulamayız varsa alırım zaten hemen.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O arabanın sahibi fırsat sıfır a3 alacak diye düştü o rakamlara yoksa yanaşmıyordu.Şimdi arasak bulamayız varsa alırım zaten hemen.
    Bence o yüzden değil defalarca 105 verdiler vermedim derken benim favorimdeydi ve 100 bine kadar düşürdüğünü günlük olarak iyi biliyorum sonra yükseltiyordu düşürüyordu baktı olmuyor o yüzden elini ilk tutana verdi. Çünkü aynı şekilde aynı forumdan bi abi daha var 415603542 bu ilan 8 ay önce 123-125 arasıydı rakamı müşteri olduk güzel bişey söyle alalım dedik uçtu kaçtı sonra 115’e düşürdüm diye mesaj attı forumdan yok abi dedik senin malın sende kalsın daha ne kadar düşürebilirim diyede sitem etti hatta neyse sonra 110’a düşürdü baktı yine olmadı 109’a indi şimdide yine bir inşyor bi çıkıyor bana göre 105 veren olsa yol yemek noter masraflarınıda kendi karşılar. Bir şey satmaya niyetlenildiyse iki sene ilanda tutmanın anlamı yok edeceği rakamı veriyorlar zaten bizim millet ama he dur demekki daha fazla ediyor dediği için bu durumlardayız. Benim son dört arabam kaldı ilgilendiğim sattıktan sonra bir daha yapmıyorum kesin kararla bu fiyatlarla bu alıcı-satıcı çevresiyle bu işler yürümez “bence”

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu attığın ilanı biliyorum bi ilanı daha var 123 mü ne yazıyor orda da aynı araba.Değişik bi düşünce yapısı.Hayırlısı olsun senin içinde.

optimus_prime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    söylediğine göre sadece ön tamponda boya varmış. 50 liraya düzgün dizel coupe bişey bulunamadığı da göz önüne alınırsa fiyatı bencede güzel. Carium' da yapılmış bakımları, baskı balatası volanı değişmiş. Direksiyon kutusunuda yaptırmış. Sadece biraz dolu eziği varmış.
    Cok rahatsız etmiyorsa dolu izleri değerlendirilir. Ben otomatik almayacak olsam mitodan şaşmam

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada düşünen varsa 2015 golf var highline 1.6 110 luk tdi dsg 18 binde hatasız . Eski sahibi pek kullanmamış aracı .

Çam tavan yok. Auto hold alcantra bixenon ıvır zıvır var .

108 e bırakırım. Al satcıya diğil biniciye gider araba çok temiz.

barakuda26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2016 Leon Fr 150 ACT DSG seat sound ve 18 jant var renk füme km 5-6 bin olması lazım ilk sahibinden kaça alsam uygun olur ticaret için alıp satmayı düşünüyorum.Aracın ilk bakımı da yapılacak 1-2 aya.
    2017 mart çıkışlı 8.000 kmde ilk sahibinden 150lik FR en fulü olması lazım paketlerini çok bilmiyorum leonların, 98,500 e satıldı dün. Mart ayında sıfır aldığı paraya sattı adam aracı.

770
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2012 model e90 m paket 320d xenon sunroof ekran var 130k km de boyasız binmek için ne kadara alınır ?

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ikuybu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2012 model e90 m paket 320d xenon sunroof ekran var 130k km de boyasız binmek için ne kadara alınır ?
    Bugün satti arkadaşim 2012 m ekranlı sunroof xenonlu, 1.bucuk parça boyalı 3-4 lira kayıt var. 132 binde.

104 e verdi. Ona göre değerlendirirsin abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı barakuda26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2017 mart çıkışlı 8.000 kmde ilk sahibinden 150lik FR en fulü olması lazım paketlerini çok bilmiyorum leonların, 98,500 e satıldı dün. Mart ayında sıfır aldığı paraya sattı adam aracı.
    Araç makyajlı kasa mıydı acaba ?Ekran ve tamponlar farklı oluyor birde elektronik el freni oluyor makyajlı kasalarda

barakuda26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç makyajlı kasa mıydı acaba ?Ekran ve tamponlar farklı oluyor birde elektronik el freni oluyor makyajlı kasalarda
    elektronik el frani vardı, apple car play falanda vardı yüksek ihtimalle makyajlı kasa olması lazım

TayfunS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selam
    2007 civic elegance siyah - fabrikasyon deri / lpg yok / 114.000km / otm
    Bagaj değişik sol arka çamurluk boya / serviste yapılmış
    Ocakta zam geliyo *****, acaba ne eder 1 ocak sonrası
    TB4BSA

kesik_çizgi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kesik_çizgi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2014 Golf 7 midline 45 bin km boyasız 1.6 dizel manuel beyaz kaça alınır kaça satılır, erkenden elde çıkarmak icin ne yazmak lazım fiyat olarak

Alıntı kesik_çizgi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    68,5 e bitirdim bugün, rakam idare eder o halde, bakalım kaça vereceğiz ne bırakacak, tekrar teşekkürler
    70,750 ye verdim bugün
    iki şerit arasında müebbet yemişim..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)