#1080 4 tane aldım-sattım ikisinde zarar ettim. Birininlede doğan slx le takas etmiştim slx i iyi paraya verdimde kar ettim
Printable View
#1080 4 tane aldım-sattım ikisinde zarar ettim. Birininlede doğan slx le takas etmiştim slx i iyi paraya verdimde kar ettim
Donamımlarını bilmiyorum ama hepside dolu araçlardı hatta biri sunrooflu deri döşemeli 2.0 5 silindirliydi en çok bana kaçan da o oldu abs beyni 2 defa değişti 5 silindirin 3 ü çalısmıyordu. En son içine yağ ile su kaçınca motoru kucaga aldık.2 sene once 4.000 e o halde verdim bazen getiriyorlar dükkana takas için marea sırf iş olmasın dıye 10.000 den fazla vermiyorum
sen gerçekten kötüsüne gelmişsin sunrooflu zaten pek yok italyan mk1 diya tabir edilenlerdendir hlx dir o 5 silindirler hlx mk1 lerin parçası oldukça pahalı mk2 ye göre misal mk2 nin oksijen sensörü 120 lira iken mk1 in 300 küsür lira yıkık olanı adamı arabadan soğutur ama bakımlı sorunsuz olanı gerçekten keyif verir adama
Ağır hasar kayıtlı 316i 2013 65k km. Ama tek parça bile boyası olmayan sportline. Sunroof zenonn dahil kaç para yapar
kuzenim geçen sene f30 2012 model 20küsür bin km'de boşline boyasız, tramersiz, 86bin tlye almıştı @TaGo
boş 2012 316lar 85 87 civarı arkadaşın dediği gibi, 2013 sportline 97 98 min eder
arkadaşlar 2001 1.4 trendline polo 4 parça işlemli 1 değişeni var ama araç extralı air suspansiyonlu ve 3.000 tl e yakın ses sistemi var. sizce ne kadar eder. aracın videosu
AİR SUSPENSİON VW POLO GERMAN STYLE [16 LAA 06] .mp4 - YouTube
Tahminimce 77-80 arası alınabilir gibi
Mercedes 200e 140.000 km de 8 tus klima 4 cam otomatik abs li bir araç kaça alınır ? hatasız manuel vites
Bu arada bahsettiğim araçta ağır hasar kaydı var ama 2 yere baktırdım boya yok. 54.000 tl hasar kaydı var. Araç komple jant siparişi vermiş ve yan airbagler açmış.
Araç m paket bu arada tabi sonradan yapılma.
2015 model 1.2 Tsi 28k km Style Fabia ne eder ?
Mercedes 1992 model m102 ve m111 arasındaki fark nedir ?
Selamlar arkadaşlar aracımı satmayı düşünüyorum 2014 fiorino 1.3 75hp pop 33k km kaza boya değişen yok servis bakımlı sizce ne eder? , teşekkürler.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Araç hakkında bilgisi olan var mı? Kaça alınır kullanım için.
Arkadaşlar fiyat nasıl sizce? @İbrahim33 senden yorum istiyorum.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
2008 Renault Clio 3 1.5 dizel Extreme, kaput ve tavan hariç boyalı. 2000 TL hasar kaydı var, 118000 km' de siyah renk. Kaça alınsa ne kadar ekmek yenir?
düşünürseniz yakın arkadaşım, esnaflığınada kefilim, kişiliğinede
34k tl hasar kaydı var,2 parça boya 1 parça değişen.
ne kadar eder sizce ?