en kötü e39 zaten 25-30 lu rakamlara gidiyor zaten şu piyasada
Printable View
en kötü e39 zaten 25-30 lu rakamlara gidiyor zaten şu piyasada
e39 o şartlarda en az 40 bin tl yapar
Dün 70 e al satçıya verdik yakındır 150.000 de satılıklar da görürüz :D :D
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
bugün bunu almaya gidicem nasipse. 2 parça değişen bel altı boya varmış 9.000 parça parça hasar kaydı varmış. bana güzel bi rakam dedi 32 e falan verebılırmıyız alsak
Renault Clio 1.2 Turbo Icon
EDC Şanzuman
2014 model
20.000km.
Hasarsız, hatasız, tramersiz.
Yetkili servis bakımlı
Fabrikasyon Navigasyon mevcut.
Kaç kuruş eder sizce?
Valla agalar 30lu rakamlar hayal tabi o araç için
Ne km'lerde o modelde olmayan araçlar 40 lirayı görebiliyor ama bende en fazla 45 - 46 gibi bir teklifte bulunabilirim daha üst rakamlara çıktıktan sonra 28 - 30 girer mevzunun içine
Valla arabamı ilana koydum kredi için konuştum kredi bi telefonuma bakıyor amcada 1 ay civarı bekleyecek :) cuma akşamı amcayı rakıya götürüyorum bakalım neler olacak :D o değil de kandıramazsak cuma akşamı fena kaçmış olacak :))
Şuan sıfır 40.yıl 199.000 tl :)
2012 Model corolla 1.4d4d otomatik, comfort extra donanim, 133.000 km boyasiz tramersiz. Alim satim dusunuldugunde ne kadara alinabilir ?
Güncel, yokmu temiz 3.20 40.yıl dostlar :)
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
temiz duruyor söylediğine görede pek birşey yok araçta sizde nedir ederi fiyatı bana uygun geldi 140k alınırmı
bir tanıdığımda 2013 M sport (tam donanıma hakim değilim iç-dış M paket bayi çıkışlı) 117bin kmde 520D var beyaz. kaza boya değişen yok. satılığa koyacaklar aracı ne kadar eder?
2007 model 1.6 fsi comfortline paket 152.000 km de benzinli , hata boya değişen hasar kayddı yok gri renkli , takasta kaça sayayım ve kaça satabilirim 2006 vtec 2 var bende 43.000 yazdım takas istiyorda 38 saymayı düşündüm sizce ederi nedir
2009 Toyota Corolla 1.6 Comfort tam otomatik 115000 kmde. Boyasiz. Ne kadara alinir?
0 km 2016 model 1.4tdi dsg comfortline filodan almışlar jelatinleri vs üstünde satıyolar güncel kmsi 143km kaça alınır bu araç
14-15 en fazla eder kronik 1 2 problemi var onların çözümünü biliyorsan hiç sıkıntı çekmezsin
hiç marea ya sahip oldunuzmu acaba
o yüksek fiyatlı olanlar aracın piyasasını yükseltmek istiyenler ki haklılarda bence o konfor o donanımdaki eş değer araçlar 20 liranın üstünde fiyat etiketine sahip