Bende aldım sattım symbol de 75 lik yazanlar yanlışlıkla yazılmış 90 lık olmasın abi ? Cünkü fiyat listesinden bile kalktı 75 likler tabi ben öyle biliyorum iddaa etmiyorum belki senin dedigin dogrudur :)
Printable View
2012 ya da 2013 F30 3.20D 75 bin KM, technology paket - paketin ismini uydurmuş olabilirim , led + sunroof var - beyaz renk kaça alınırsa makul olur ?
2011 polo 1.6 tdi siyah/bej 60 binde 1 değişen kaput 2 boya sağ çamurluk arka bagaj tramer tek kayıt 3.700 fiyat 39,500 sizce alınır mı?
2008 focus tdci ghia paket hatchback siyah renk 176 binde sağ arka çamurluk ağzında boya var 1200 tl tramer var şehir içi kullanımdan dolayı tamponlarda muhtelif çizikler var araç ihtiyaçtan satıcaz ama bir iki ay bekleme şansım var fiyat olarak ne yazmalı en son ne kadar bırakmalıyım ticaretinde değilim ama öldürmekte istemiyorum aracımı
2010 bmw 520 d 120k km de ve 2016 ford focus 5.000 km de, akrabada 2 araç var ilgilenen mesaj atsın.
Beyler 2015 tramersiz boyasız değişensiz starat stoplu CLA bulduk dizel, fiyatı 131K Tl uygunmudur sizce ? Ekspertize gidiyorum da :D
2006 model ilk sahibinden mercedes c180 kompressor elegance paket boyasız km 170 binde kaça alınır arkadaşlar
Bende de birtane polo var satılık 2010 model 150 binde dsg 41.500 yazdim ama duruyor hala fazla mı rakam sizce ?
filo çıkması araç normal binici aracından daha temizdir lstikleri zamanında değişir bakımları servisinde gününde yapılır silecekleri bile serviste değişr, uzun dönem filo araçlarından bahsediyorum günlük kiralık araçlardan değil..
Benim senin bindiğim araçlara dediğim birşey yok zaten. Bu adamlar düzgün esnaf olsa kiralama çıkması arabayı yok doktordan, yok bayandan yok sahibinden diye satmaz zaten. Ticarette ya siyah ya beyaz olmalı eğer birşeyleri üstü örtülüyorsa benim açımdan bir bu işte sıkıntı vardır. Ben daha önce dikkat etmeden muhattap olduğumdan ne olduklarını biliyorum. Bunları bile bile alacak olan buyursun alsın.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Bu aracın alırı satarı ne olur kaça alsam 1-2 ay binip kar ederim? tavan bagaj kaput hariç boyalar varmış , 3 2400+600+130 3 tane hasar kaydı var
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Bu astra sizce ne kadar eder arkadaşlar adamla konuştum anladığım kadarıyla al-satcinin elinde şuan araç.
arac uzun yolda kullanilmiş diyor sonra bayan arabası ise gidip gelmiş diyo tüm bakımları tam 3.bin tl harcanmiş diyo ben fatura sordum yok ama çıkartırım o iş kolay diyo kaç km de yapıldığını soyle dedim yeni daha arac 6 aydir bende diyo alırken bakımi yapiliymiş, km neredeyse 300 bin e dayanmış biraz yüksek o yüzden bakımın kaç km yapıldığını soruyorum diyorum, içi o kadar temizki km yı 90 bin e cektirsem anlamazsin diyor, bi soru soruyorum, telde bu kadar konuşmaya vaktim yok diyor, açıkçası adamın konuşmasına ayar oldugum için araci gormeye dahi gitmedim ama kafama takıldı ben biniciyim aldimi en az 3 -4 yıl binerim tabi eğer aracı sevdiysem ve temizse, bu araç sizce ne kadar eder ve km biraz ürkutuyor insani ister istemez. Burada bu araçlar hakkında bilgisi olan bir arkadaş mutlaka vardır diye sormak istedim.
2011 1.5 dci otomatik extreme paket 6 ileri fluence 127 bin km de sol arka kapı yanında avuç içi kadar lokal boya var bu araç kaça alınır kaça satılır
Sağolasın kardeşim bende açıkçası %80 dediğin gibi dusunuyorum. Aracı esimde kullanacağı için otomatik bakıyorum yakıt olarak az yaksa ve birazda donanım olsa hiç fena olmaz bu yüzden otomatik, dizel donanımlı bir araç hiçte fena olmaz, 40 bin civarı hangi araçlara bakabilirim?
1998 alfa 2.0 ts manuel 100.000 km ilk sahibinden kaça satar beyler ? tam emin değilim ya 98 ya 99 model
2012 Fiat Linea dizel 120binde 5.750 hasar kaydı var ön arka tampon değişmiş 26bin alınsa 1-2 ay binilip kar edilir sanırım dimi ne diyorsunuz kaça satarım sonra
BOYASIZ 53.800 KM 2011 HONDA CİVİC PREMİUM M/T (İLK SAHİP,LPG)
İlan No: 398001809
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Ederi nedir ? Ciddi ciddi almayi dusunuyoruz
2012 mk3 focus style dızel 4parca boya 1değişen 5bın tl kayıt 180bınde yururu vs guzel ne kadar teklıf edılmelı?
hocam bu 1.3mjet linea'ların olayı nedir anlayamadım aynı motor,km kondisyonda araç galeride 29 binicide 36 linea'da mı piyasadan nasibini aldı? Az yakan zarar ettirmeyecek bir araç arıyorum en fazla 1 yıl binip satarım diye düşünüyorum ama piyasa gerçekten her geçen ay saçmalıyor.