25.000 den fazla para verme.
Printable View
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Beyler bu araba memlekette bir tane mi var ? Bu araç eskiden 25.000'den ilanda idi nasıl bu kadar şişti fiyatı ?
2014 model audi a4 2.0 tdi otomatik hatasız beyaz 120.000 km sizce kaça alınır ? sunroof yok
10.000 tl tramer varsa bence değişende var alttan darbemi var araçta ? 3 parça boyadan 10.000 tl geleceğini sanmıyorum alttan darbeli olduğunu varsayarsak düzgün bi touch paketi 50.000 e aldığımızı var sayalım bu araç joy paket kaça satardı 45 hatasızı tramerin yarısını alsak 40-42 binici rakamı görürdü 35 37 gibi bi rakam anca tatmin ederdi bence.
Pardon dediğin gibi :) o paraya Multijet pop Linea almaktansa Fluence in tercih sebebi olacağını düşünüyorum :)
Aynen bizim buralarda pek fluence tutmaz ama nasip bi defa daha 2012 almıstım 3 ayda zor sattım ama onun km yuksekti yarın noterden sonra hemen iç dıs detaylı yaptırıp boya korumaya vericem 37 e falan gelicek bana. Tanıdık 1 galeriye de sordum 39 a alayım hemen dedi onuda değerlendirebilirim
arkadaşlar şuan pazardayım 2011 vw caddy var hata boya değişen yok ama km 200.000 km de 42 son dıyor alınırmı ?
Alınır bence
1999 s320 200bin kmde lpg yok ön çamurluklar,kaput ve sol arka kapı boyalı geri kalan kusursuz
Ön arka elektrikli ısıtmalı şişirmeli koltuk / kapılar bagaj kapağı filan vakumlu / zırhlı diye geçen orjinal çift cam
Hasar kaydı vs yok (1tl dahi)
Sizce fiyatı ne olmalı ?
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...de&oe=58FD47CC
Foto küçük çıkmış
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...d0&oe=59456CD0
Bu ara piyasa baya garip olmus :) 2011 model megane 3 sport tourer (station) privelage duz vites 110 bin kmde 2 parca boya, 2 bin hasar kayit cikiyor boyadan, komple cam tavan vs full arac yetkili servis bakimli sizce fiyati ne kadar eder kullanici icin.
Tylan sende km li satma şansı var
:)
O yüzden sen al :)
valla biraz nasip işi zaten bizim buralarda onemlı olan boya olmasın 1.000.000 devirsin sorun değil :D istesem düşürürüm 50.000 e kımse anlamaz motoru 10 numara iç trim olsun dışta olsun yıpranma pek yok sahibi ilk istanbul-çanakkale arası çok gidip gelmiş ondan km si yüksek
35 e esnaf alır 37-38 belki kendin satarsın 75beygir ise
2014 ve üzeri symbollerin alayı 90 hp . 2013 te 75 ve 90 lık iki şekilde seçenek vardı. Sonra tek e düştü . @fthdrn hemen satayım desen 35 36 ya rahat gidet beklersen üstü mümkün :)
@tylan abi şu benim coruier ıda okutuver :) maşallah hayırli işlerin olsun comfort caddy i iyi fiyata almışsın bence abi :) 45 46 gider heralde rahat şekilde .
2014 yılında 75 hp lik motorlar azda olsa çıktı 2015 yılndada çıktı :) ama 90lık piyasada fazla belki antalyada olmayabilir 75lik, otocenter kaynıyo