2014 Jetta dizel Dsg comfortline 52k km'de boyasız 1400 tl tampon değişiminden tramer var kaça satar?
Printable View
2014 Jetta dizel Dsg comfortline 52k km'de boyasız 1400 tl tampon değişiminden tramer var kaça satar?
60 yazılan aracın 49a indiğini biliyorum. Eski usül 300 500 pazarlık eden zarar eder artik maalesef ona mecbur ediyorlar. Alan 3 ay binip keyfe keder ilana koyuyor.
2012 manuel 1.6 polo da 45den fazla vermeyin derim cok temiz veya yüklü araclarin 43 45 gibi bittigini biliyorum dsg vs degilse.
Hey gidi geçen sene 1.2 dsg sifiri 55di...
Bugün için 65700tl. Aslında dövizi bilmem neyi hesapladığında gayet muntazam artmış.
Buna rağmen 2014 model 60bindeki araç 52500'e satıldı. Ben satıcı olsam nasıl yapıştırdım diye düşünmeden edemezdim. İnsanlar alıyor. Sanki başka araç yokmuşçasına alıyorlar hem de.
Mantıklı düşünebilen bi alıcı için 60bin km + 3 yaş farkının karşılığı 12 bin liradan çok daha fazlası olmalı. Hal böyle olunca satıcılar da fazla fazla yazıyor. Nasılsa birine denk getiriyorlar. İhtiyacı olanlar ise paşa paşa fiyat kırıyor, değerinden satıyor.
Kesinlikle... Herseye rağmen nolursa olsun deyip alan bi kesim var. O yüzden adım başı galeriden al satcidan geçilmiyor ortalık. Ek iş olarak bunu yapanlarin isini birakip ticarete geçtiğini biliyorum. Ne diyelim demek alan memnun satan memnun. Bu devirde her sey zor maalesef...
2012 508 beyaz dizel otm. active paket navi sunroof içi bej hayalet 130 bin km. 1 kapı değişik 1 çamurluk boyalı. 4000 bin tramer. 57 ye alınır mı binmek için ?
2012 model golf 7 bmt 1.6 tdi comf
Manuel
Bi xenon
Mavi
72 binde
Tek parça boya
Ne eder
Yakın bir arkadaşıma 300C düşünüyoruz ama piyasası 1-2 sene önceye göre baya yükselmiş , ciddi düşündükleri araçlar bunlar kaça kadar teklif edilir ?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Beyler bir arkadaşımda 2010 hyundai era 1.5 vgt var 156 binde illa sen al diyo yabancıya gitmesin diyo parça parça 3 bin küsür tramer var en son 27.250 kadar düştü bundan ekmek yenirmi ne dersiniz?
boyalı yazmıştım 3 bin küsür hasar kaydı var değişen yok
2013 Toyota Yaris- Boyasız- Değişseniz 2. sahibinden 1,33 Benzinli MMT Şanzıman 50 binde, kaldırıma çarptığı için 3,5 tl hasar kaydı var direksiyon kutusu bile değişmemiş. Faturasını gördüm baya şişirmasyon olmuş brakete vs 65 TL yazmışlar.
43-44 e satarı olur mu?
2012 1.5 dci Authentique Symbol tek parça boyalı 160 binde satarı nedir?
2014 1,3 Multijet Pop beyaz linea 60 binde ne eder ?
2012 doblo eski kasalardan 1.3 mj active tek sürgü kapı kullanım şekli ruhsatta hususi geçiyor araç kamyonet sınıfında 138 bin km beyaz hata kaza boya yok kaç lira gibi satar
Keşke öyle olsa.
Orada hususi yazsın. Evinize aldığınız bir çuval unla çevirmeye girin, ceza yeme ihtimaliniz var.
Yazlığı ekip biçmek için bahçe malzemeleri alın mesela. Çevirmede bunlar ticari değil diye ispatlamanızı bekliyorlar.
Yani o kadar saçma bir sistem var ki; gerçekten hafif ticari ihtiyacı olanlar bile başka araçlara biniyor çevremde. Misal Dacia lodgy. Her şeyiyle otomobil. Ama hayvan gibi de geniş.
Şahsi kanaatim; hafif ticarilerin vergisinden hız limitlerine kadar her şeyiyle baştan ele alınması gerek. Bir sürü tutarsızlıklar var bu sınıfta.
2005 yılından beri ticari doblo kullanan birileri olarak açıklama yapayım.
Araç şahıs üzerine ama kamyonet ise genel anlamda taşıdığınız yükte sıfır ve adetli ve hacimli değilse kimse size bişey sormaz.
Araç şirket üstüne ve kamyonet ise siz bir avuç cıvata taşısanız sizden irsaliyeli fatura ister yoksa cezai işlem yapar
araç şahıs üstüne ve araç binek ruhsatlıysa siz ev bile taşırsınız. size biri nbişey sorarsa "olum taşahmı geçion bile diyebilirsiniz" kimse bişey diyemez
Biz o yüzden logdy aldık şirkete
Bütün belgelerden yırttık herkes kullanabiliyor
Polis çevirdi geçen gün gırtlak yüklü
Ahanda fotosu :)
https://i.hizliresim.com/aGJDZz.jpg
Ramazan erzağı dedim :)
Saldı gittim :)
2014 44k km'de 1.4 TSi Golf highline Manuel Beyaz boyasız 1200 tl tramerli kaça satar?
SAHİBİNDEN SIFIR AYARINDA LEON FR
İlan No: 440458753
ne kadar bi pazarlikla alinabilir yada alinir mi bu fiyata
975 TL hasar ama devrilme yazıyor ne ayak ? 10cm boya var
Opsiyon yok pek binici için 78 geçerli rakamı zira 82 ye 2016 opsiyonsuz bulursun dsg 150 lik . Geçen sene tam bu zamanlar bu aracın aynısı 70 liraydı :(
Bu rakama alsan bile fiyatlar nasıl olsa gene yükselicek imkan varken al koy kenara aracımı satınca bende yapıcam aynısını .