Fotoğraftaki TUV raporunda yazanlara göre baya baya ağır kusurlu ;) geçtiğini değil kaldığı raporu koymuş vatandaş.
Printable View
İes 24 eder .
56 ya aldım :D araba beklediğimden daha iyi çıktı. 1 kapı değişmiş sadece hasar kaydıda 2500 :D
donanımı falan çok güzel uzun yolda keyifli ama şehir içi yoruyor biraz insanı. bide kalkışlarda ağır kalıyor. bineceğim ama buna allah izin verirse. bu paraya araba kalmamış arkadaş...
The Beetle 2014 Tam dolu extralı aracımı model yükseltmek amaçlı satıyorum,ilgilenen olursa dönüş yapabilir
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
2015 1.2 tsi lounge cam tavan 1 parça ön çamurluk boyalı 16 binde beyaz kaça alınır kaça satılır
araç polo onu yazmayı untmuşum
2015 Jetta 1.4 Tsi highline manuel boyasız 90k km'de kaça satar?
3.16i M sport , 2015 model 30 binde mavi hata boya yok, 132 bin tl eder mi?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
10 - 11 bin önden hasar kaydı var değişeni vs var ne kadar eder binici için
2014 116i iç dış m renk estoril direksiyon çalınmasından 15bin tramer var 42 bin kmde kaça alınmalıdır?
siyah 2012 1.8 90lık ford connect delux 1 parça arka kapıda boya 1 parça lokal boya çamurlukta , boyalardan dolayı 1600tl hasar kaydı var ticari muayenesine 10 ay var , lastikleri sıfır bakımları yeni. Takasta gelicek ederi nedir kaça satılır kaça sayayım?
2013 Polo 1.6 tdi comfortline dsg 47binde 2 parça boyalı kaça alınır?
2013 Beyaz 1.3 dizel manuel Fiorino emotion 80k km'de bir parça bagaj kapağı boyalı kaça satar?
[QUOTE=i-vtec07;8341252]km kaç ? hatasiz duşük km ler 38-40 aralıgında gidiyo ordan cıkarım yap.
118 bin km de yazmayı unutmuşum en önemli şeyi :D
2012 f30 3.16 sportline boyasız kayıtsız 80k km de ne kadar eder ?
2014 model 49bin km de 1.3 emotion fiorino beyaz renk manuel kaza boya hasar kaydı yok alırı satarı nedir?
2006 Ford Focus TDCI Ghia CVT, Gümüş Gri, boyasız, 103bin km, güncel km kadar yetkili servis bakımlı kaça satılmalı ?
Arakadaşlar annemin aracını değiştirmeye karar verdim 97 reno twingo açılır tavan klimasız 204.000 de altın sarısı 3 parça değişen var sol kapı ön iki çamurluk komple boyalı hasar kaydı yok sizce kaç lira yazayım
edit geri gelsin special versiyondu hemde oto.vites tek hava yastıklı
Abi Twingo bizim aile için farklı bir araç. Tüm sülalenin o arabada yaşanmış çok güzel anıları vardır. Kuzenlerim ve ben o arabayla birlikte büyüdük, tüm Türkiye'yi gezdik (klima olmadığından acı çektik ama harikaydı :) ) Hani bırak Corolla'yı, o zamanda o paraya Ferrari alınsa bu arabanın manevi değeri etmez,s adece benim değil, bütün aile için :)
2014 jetta 1.2 tsi trendline donanım kırmızı renk kazasınz boyasız 90 k km de araç galeri 50 bin vermiş araç sahibi 52 bin diyor kaça alınır kaça satılır bilgisi olan varmıdır ?
o arabada boya sorarlarsa , kapat telefonu hemşerim de :) bence kasa diri ise 12 ye satar.
37 ye satar.
32 gibi satar bence.
renk avantajı var. makyajlı ise 57 makyajsız ise 55 e satar.