47*48 satar. @AhmetKaratay
Printable View
47*48 satar. @AhmetKaratay
2017 model clio icon 1.5 edc 10bin km de kaça satılır kaza boya yok
2012 model ford connect 90ps orta paket 130bin km tramer 4500 sağ kapı değişik ne kadar eder arkadaşlar ?
Beyler kolay gelsin aracı sattik 1 serisini 1 aydır araba arıyorum halen de bulmuş sayilmam leona yöneldim sizce ederi ve 2 el piyasasi nasıl?
2017 model 5 binde manuel 1.4 tsi 125 ps manuel LEON FR sunroof led farlar + 17 veya 18 inç çelik jant var galiba birde 6.5 mu 7.5 inc mi ne geniş ekran mevcut - sahibi 90 son diyor ederi nedir ?
2015 model GOLF 1.4 TSİ 125 PS 40 binde manuel hatasiz boyasiz sunroof bi xenon var 89 a anlaştık
sizce bu 2 araç ederi nedir? Acil birine karar verip almak istiyorum artık araç bakmaktan gına geldi :)
2013 BMW 5.20d premium boyasız hasar kayıtsız 55k km’de hayalet, vakum falan var araçta. Ne satar bu araç?
2009 caddy dizel otomatik. airbag kaplanacak. kaput tekrar boyanacak. tavan ve 3-4 parça hariç boyalı. hasar kayıtlı. 24 liraya aldım. araba vanda. yetkili servise sokturdum şanzımanı vs. düzgün. 24 lira gönderdim görmeden direk aldım adıma :D
2011 model 65binde Honda Crz Gt kaç eder sizce?
Beyler biraz acil yardımcı olabilecek varmi.
2016 model 13 binde, 1.2 TSİ comfort. cam tavan beyaz manuel POLO 64 eder mi? piyasasi nedir çabuk satar mı?
2017 fiat egea 1.4 fire urban bordo renk 20.000 de hata boya yok kaça alınır sızce ?
Mitsubishi Lancer 1.5 109HP İnvite motor durumu %90 kilometre 198.000 kaça paraya satılır bu araç
[IMG]https://i.hizliresim.com/6JVyk7.jpg[/IMG]
https://i.hizliresim.com/6JVyk7.jpg
2012 scirocco 76k km'de tek parça ön kaput boyalı cam tavan mercekli far 18 chicago jant vs en dolusu egzoz hariç orijinal kozmetik 10 üzerinden 8.5 sıfır lastik alınmış 1 ay önce 10bin km önce baskı balata değişmiş satarı nedir ?
2014 fluence touch plus edc,80k km,beyaz,2 parça boyalı kapı ve çamurluk.2500 hasar kaydı.
2014 fluence icon edc,68k km,gri,boyasız.
Bu araçlar kaça satar arkadaşlar ?
Bu aralar araba alanlar ihtiyaçtan alıyor, kolay ve hızlı satılabilecek ve minimum sorun ihtimali olan.. bir de alsatcidan almamaya çalışıyorlar, sizin numaranizin ilanın içinde yer alması alsatci imajı oluşturuyor..
80bindeki2012 manuel cruzumu 8gunde sattım 43750ye sattım,
Arkadaşlar araçta 3-4 parça parça toplamda 8 bin TL tramer kaydı var km 185 bin de ne kadar eder?sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
selam arkadaşlar e46 2002 model 316i standart 1 parça boyalı sunroof deri döşemeli 160 binde lpg görmemiş 4 lastik vs yeni masrafsız yani kısacası renk steel grey bu araç kaça alınıp satılabilir?
Kardeşim gerçekten güzel fiyat verdin ben 40 bin gibi alabilirsem iyi diyordum ama sahibi de 44 den aşşagi vermem diyor. Peki bu araç ne kadar eder sizce parça parça toplamda 7.5 bin gibi tramer kaydı var bununda.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
1999 Peugeot 206 1.4 LPG’li 260 bin km 2 parça boyalı, on kaput güneş yanığı, yürürü düzgün, kaça alınır kaça satılır var mi piyasasını bilen
Kazasız masrafsız orjinal e30 m40 sedan'ın ederi nedir sizce? Bordo renk, kozmetik 8/10 Mekanik 7/10.
Arkadaşlar bugün 2011 vw polo 1.6 dizel comfortlıne aldım parça parça 9000 tl hasar kaydı var 145.000 de tavan,bagaj kapağı arka sağ çamurluk ve sağ kapılar değişik sizce kaça ilana koyayım?
Aynen kardeşim, ailece kullanılacak otomatik dize bakıyoruz. Biraz geniş hb daha ideal olur bizim için diye düşünüyorum eşimde kullanacak sedan sıkıntı olur gibime geliyor. Fluence ler donanım olarak biraz zayıf gibime geldi ama tam anlamıyla da incelediğim bir araç değil. Makyajlı kasaları daha güzel görünüyor. Piyasası biraz daha uygun olduğu için bravo ve C4 bakıyorum şu sıralar, Nasip.
Abiler forumda da satılık konusu olan 92k da bir değişen bir boya linea için 42bin tl çok mu istiyorum acaba ilk 3 gün arayan soran çok oldu ama şu 3 gündür kimse mesaj bile atmıyor bundan önce aldığımız aynı gün satılmıştı :)