2012 model 2013 çıkışlı golf 7 highline dsg 90.000km’de değişensiz, sol arka çamurluk ve kapıda macunsuz boya, sağ tarafta 170-180micron macunsuz boya var. Ne kadara satılır?
Printable View
2012 model 2013 çıkışlı golf 7 highline dsg 90.000km’de değişensiz, sol arka çamurluk ve kapıda macunsuz boya, sağ tarafta 170-180micron macunsuz boya var. Ne kadara satılır?
98 Polo Classic 1.6 manuel beyaz çok diri deformesi olmayan bir araç düşünün extra 14 jantlı lastikleri yeni vs vs 185binde.
Klimalı lpgli airbag yok bu araba 19 20 bin tl yapar mı ?
Arkadasla cok acil 2007 doblo 1.4 benzin lpg cift sürgü degisensiz 5 parca boyali 230 binde biniciye kaca satar?
Polodan eminim ama Dobloyu afaki söyledim. Araçların gerçek durumu nedir bilmiyoruz tabi ortalamalara göre yazdım.
Aynen benzinlisi gitmiyor piyasası zayıf.
2011 Fiat Punto Evo 1.3 dizel otomatik dynamic paket beyaz 105bin de cam tavan yok, boya 1 parça, içi kırmızı kaça almalıyım ?
Arkadaşlar merhaba
2011 Bmw 1.16 i Advantage
50.000 km otomatik
Sunroof - Xenon - Digital klima
Hatasız Siyah renk
17 jant runflat
Ne kadar eder
Araç 116 hp miş.
Bu araçlar genel olarak nasıldır
Çok yakar gitmez, içi dar konfor sınırlı:)eskiden 60 ederdi şimdi artmıştır piyasası 2012 yenileri 75leri geçti çünkü.
2008 70k da boyasiz m paketini 61 e sattim iki ay once.
Sunroof harici full doluydu ops ses sstemine kadar.
1.16 onermem k 1.18bile ole yuruyen bir arac degil. Ama 1.18en azindan biraz daha kicini kaldiriyor ve 1.16dan daha az yakiyor. Bem surekli dikkatli kullanirdim ortalamam 8.5-9 arasinda olurdu.
Suspansiyon biraz sert onyuzden konfor biraz as. Bnmki bide m oldugu icin biraz daha alcakti bir cok yerde dikkatetmek gerek surtmemek icin.
Haricinde ben cok keyifle kullanirdim guzel arabaydi.
O paralari hakeder mi tartisilir. Bir daha alirmiyim alirim ama max 50ye kadar
S.A. arkadaşlar bu araç fiyat olarak ne kadar eder bir durum değerlendirmesi yaparmisiniz?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Bmw den anlayan arkadaşlar bir bakabilir mi ?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
39-40 lira bandına alınır mı ? Açıklamalardaki yazım yanlışlarını görmezden gelirsek binmek için ne kadar almalıyız ?
yolcu tarafi kapi airbaginin dosemesinden, yine altinda airbag olan sag direk trim kumasinin sokulmesiden, torpidodaki airbag yazisinin orjinale gore cok daha belirgin ver keskin olmasindan ve renginin bi ton daha koyu olmasindan arac bana cok temizmis gibi gelmedi. Yine de iyice baktirmak lazim tabi
2015 touch dizel edc beyaz 52binde kazasiz kayitsiz ama sadece kaput degisik clio kac para eder?
2016 rio dizel concept 30 binde boyasız manuel kaç para yapar beyler 52-53 satar mı nasıl arabadır hiç bilmiyorum bu araçları
Arkadaşlar kendi arabamı satılığa çıkartıcam hayırlı bi iş için.. Araç megane coupe 2001 model 1.6 16V 118 bin km de.. Değişen yok.. tavan bagaj kaput hariç lokal boyalar mevcut.. Sıralı sistem Lpg var muayenesini yeni yaptırdım. Sunroof deri koltuk abs 4 hava yastığı kısacası en full modeli.. Çalışmayan aksamı yok arka kelebek camları bile elektirikli olarak çalışıyor..Bakımlarınıda yeni yaptırdım radyatör vs değiştirdim antifirizini koydum. Sizce ne kadar yazmalıyım.. Aciliyeti yok düğünüm temmuz gibi ama şimdiden satmak istiyorum. Zaten aktif olarak kullanıyorum hergün işe gidip gelmek için..
robotize bir şanzımana sahip vites geçişleri acemi şoförünkiyle aynı arıza yapma ihtimali yüksek motor konusuna gelirsek THP motor başarılı ödüllü bir motor ama turbo çok ısınıyor ve genellikle 100 bin km de turbo revizyon ister alırken biraz harcarsın bunun ucu acık ama sonra kafan rahat eder binersin lpg kesinlikle olmaz yakıt olarak şehiriçi çok yakar performans konusuna gelince bir tsi değil bu yorum thp motor 308 sahibi bir abiden geldi bi ara bende niyetlenmiştim sonra vazgeçtim ve ben 2011 model pejo 207 74 bin km de kırmızı ışıkda beklerken elektrikli direksiyon hatası aldım tamiri 1050 tl tuttu kronikdir bunlarda direksiyon elektrik desteğini keser kara direksiyonun 2-3 kat sertini düşün aklında bulunsun
Thp ler tam otomatik değil miydi ?
Arkadaslar bende 1.0 2015 model 20binli kmlerde Skoda Fabia var,
geçenlerde park halınde arkadan vurmuş biri 1 karış kadar bagaj kapağında bulanıklık, stopda serce parmak ucu delik ve tamponda avuç ıcı kadar yırtık var,
bu halde de satılabılır yaptırıpda, sizce hangisi daha mantıklı ? Sirket aracı manuel diye kullanılmıyor pek, ne kadar eder ?
Bu araç alınırmı belaltı boyalıymış çiziklerden 3 hasar kaydı varmış total 6bin tl çıkıyor alınsa kaça alınır ve satılabilirmi ilerde ?
siyah inci çok temiz
İlan No: 509929804
Döküntülerine zaten 20.000 veriyorlar. İlanlarda iki kat km yapmış nerdeyse pert görünümlülerine 22-23.000 yazmışlar. Ha satamazlar o ayrı konu. Piyasaya göre rahatlıkla 23.000 eder senin aracın. Pazarlık payı falan derkende net 25.000 yazman uygun dedim. Elden çıkarması zordur hele bu mevsimde ama galeriye okutursanda öldürürler.
THPlerin hepsi tam otomatik.
ben 308 thp almayı düşünürken youtube dan bir kişinin videosunu izledim ilk kasa 308 1.6 150 hp civarıydı otomatik vitesti orda robot şanzımandan bahsetti diye hatırlıyorum ama aradan zaman geçti yanlış hatırlıyo olabilirim ama performansı çok kesiyo şanzıman bu yorumunu hatırlıyorum
308 CClerde Auto6R isimli robotize şanzıman kullanılmadı. 1.6 140 ve 1.6 156 lıklar var ve tam otomatik şanzımanlılar. Hatta bunlarda kullanılan şanzımanlar Porsche ile geliştirilmişti. 150lik seçenek Türkiyeye geldimi bilmiyorum ondaki şanzıman hakkında bilgim yok.
hocam geçenlerde forumda paylaşmıştı biri hasar kayıtsız belatı boyalı 207 RC araba sende görmüş olabilirsin fotosunu şuan bulamadım kazada patlatmış arabayı düzeltip satıyolar bence uzak dur belki buda patlaktır aracın geçmişini bilmiyorum senin bütçenide bilmiyorum ama 2.0T fiyatları nasıl