User Tag List

Sayfa 24/26 İlkİlk ... 142223242526 SonSon
493 sonuçtan 438 ile 456 arası

Konu: Forum Al-Sat çıları Hakkında

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten arkadaş bir mesleği olmadığını al satçılıkla geçimini-harçlığını çıkarttığını bu konuya yazdığı mesajda belirtmiş. Sıkıntı şu ki; satış işlemleri tesadüfi gerçekleşmiş gibi lanse edilip, aracın alınan fiyatından 2-3 lira fazlasına satmaya, bunu hak görmeye insanlar tepkili..

41AF101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    --------

Sadece örneklemek istedim.
    Ben bunu inkar etmedım farkındaysanız , önceki mesajımda zaten herkes alıcı olduğu için toplamda 4 tanesını yapıp sattığımı söyledim. Hepsi bir maxımum ıkı haftada çevreden satıldı. 4. sünde yazılım yapıp hevesımı alıp sattım.
    Saygılar
    1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı omR35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaş aldığı aracı tanıtmak amaçlı otomobilleriniz bölümüne konu açıyor(satmak amaçlı değil yani anladığım) aracı beğenen biri çıkıp özelden ulaşıp aracı satın alıyor anladığım kadarıyla.yani iki gün on-onbeş tane foto paylaşıp, reklamın kralını yapıp üçüncü gün bilmem ne bahanesiyle aracı satıcam diye konu açmıyor.ben bi sorun görmedim açıkcası.he her aldığı araca tanıtımdan iki gün sonra ilan açıyorsa orası ayrı.sırf aracını satmak için foruma üye olanlar var.üyeliğinin bikaç günü reklamla geçip sonu satılıklar bölümünde bitiyor, asıl sorun bu insanlar bence.şimdiye kadar çok araba alıp sattık(hiçbirini al-sat kâr et amacıyla değil) hiçbirine ne tanıtım ne satılık konusu açtım buraya.kendimce uğraştığım emek verdiğim forumda paylaşmaya değecek aracım olduğunda ayda yılda bir kendi çekimlerinize bi foto atarım o kadar.bu forumu araç satmak için kullananlara da fazlasıyla ayarım.
    Hiçbirine Satılık ilanı açmadım , ilki forumdan Caner kardeşime satıldı. Diğerlerine konu açtım , evet satıldı ama burada reklam olsun diye konu açmadım. Sonuçta benım her aldığım arabamın konusu burada var , ağzınıza sağlık..

Tepki veren arkadaş ve abiler , ben sadece corsaların konusunu açıp reklam yapmadım. Eskı konularıma bakarsanız uzun süre bındıgım arabamda oldu , kısa süre bındıgımde oldu. Sadece sattığım arabalarım da oldu. Birşeyi inkar ettiğim yok yani.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı omR35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaş aldığı aracı tanıtmak amaçlı otomobilleriniz bölümüne konu açıyor(satmak amaçlı değil yani anladığım) aracı beğenen biri çıkıp özelden ulaşıp aracı satın alıyor anladığım kadarıyla.yani iki gün on-onbeş tane foto paylaşıp, reklamın kralını yapıp üçüncü gün bilmem ne bahanesiyle aracı satıcam diye konu açmıyor.ben bi sorun görmedim açıkcası.he her aldığı araca tanıtımdan iki gün sonra ilan açıyorsa orası ayrı.sırf aracını satmak için foruma üye olanlar var.üyeliğinin bikaç günü reklamla geçip sonu satılıklar bölümünde bitiyor, asıl sorun bu insanlar bence.şimdiye kadar çok araba alıp sattık(hiçbirini al-sat kâr et amacıyla değil) hiçbirine ne tanıtım ne satılık konusu açtım buraya.kendimce uğraştığım emek verdiğim forumda paylaşmaya değecek aracım olduğunda ayda yılda bir kendi çekimlerinize bi foto atarım o kadar.bu forumu araç satmak için kullananlara da fazlasıyla ayarım.
    Hiçbirine Satılık ilanı açmadım , ilki forumdan Caner kardeşime satıldı. Diğerlerine konu açtım , evet satıldı ama burada reklam olsun diye konu açmadım. Sonuçta benım her aldığım arabamın konusu burada var , ağzınıza sağlık..

Tepki veren arkadaş ve abiler , ben sadece corsaların konusunu açıp reklam yapmadım. Eskı konularıma bakarsanız uzun süre bındıgım arabamda oldu , kısa süre bındıgımde oldu. Sadece sattığım arabalarım da oldu. Birşeyi inkar ettiğim yok yani.
    --------

Ben zaten ilk aldığım corsanın buradan , diğerlerininde çevreden istenip satıldığını belirttim. Saygılar

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 41AF101 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bunu inkar etmedım farkındaysanız , önceki mesajımda zaten herkes alıcı olduğu için toplamda 4 tanesını yapıp sattığımı söyledim. Hepsi bir maxımum ıkı haftada çevreden satıldı. 4. sünde yazılım yapıp hevesımı alıp sattım.
    Saygılar
    Kardeşim sana kimse kötü insansın demiyor zaten, bir kesim rahatsız onu dile getiriyor.
    Sen dürüst adamsın çıktın yazdın, birinin sana bir şey yazacağı varsa da yazamaz.
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    --------

siz bu arkadaşa fena kurulmuşsunuz sanırım.bu forumda araçlarına satılık ilanı açmamış kendisi.hergün yeni bir araçta alıyor olsa hergün o araçları için otomobiliniz bölümüne konu açabilir satılık ilanı açmadığı sürece.aldığı araçları da forum harici satmış para kazanmıştır zarar etmiştir bizi bağlamaz.satılık ilanları açmadığını göze alarak bu alıntılarla benim anladığım forumda 'bu da benim aracım' mantığıyla otomobilleriniz bölümüne konu açılan aracı bikaç yıl satmamak gerektiriyor.bugün aracı tanıttım yarın hiç aklımda yokken gelip birisi ederini verdi sattım diyelim konuya aracı sattım diye post attığımda ben de mi alsatçı vs oluyorum bu mantıkla.

Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Kardeşim eğer bu emekse, sen emek'in ne demek olduğunu bilmiyorsun.
    41af nickli arkadaşı savunuyor gibi görünebilirim fakat ben bu yoruma takıldım.bu yorum bu arkadaşa yapıldı diye değil, böyle bir yorum yapıldığına takıldım.çünkü bu yorum sayesinde emek denilen şeyin ne demek olduğunu benim de bilmediğimi anladım.emek denilen şey ne demek gerçekten?arkadaş aracını güzelce temizlemiş sağını solunu toparlamış yere basmış vs emek harcamış bence.ki detaylı temizliği kendi yaptı sanırım.
    emek denilen şey aracı sanayiye çekip 'usta bu araca k20,m50,2jz vs motor koyalım, x renge boyayalım al bu da senin paran' mı demek oluyor?ben bu yaşıma emek denilen şeyi çok yanlış anlamış olmanın şokundayım şuan.sanayideki ustaya swap boya body veya air yaptırmak mı emek oluyor merak ediyorum.bu yaşımdan sonrasını emeğin ne demek olduğunu bilmeyerek yaşamak istemiyorum.aracının farını söküp içini temizleyip takan biri veya pazar gününü feda edip kendi imkanlarıyla detaylı temizlik pasta cila vs yapan biri emek sarfetmiyor mu?lütfen bana yardımcı olun bu psikolojiyle daha fazla yaşamak istemiyorum.artık hayatta yaptığım şeylerin hangisinin emek olup hangisinin emekle alakası olmadığını ayırt edebilmek istiyorum.

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @41AF101

- 2 adet ön far
    - Xenon ve Amerikan Park
    - Corsa makyajlı kasa Lip
    - Ön 6 , arka 3 cm press
    - Mühürlü App plaka
    - Starmax lastikler ve oem teneke jant + oem kapaklar
    - Vites ve elfreni derileri
    - Kapı çıtaları
    - Detaylı temizlik

Ve temizlik hepsi 3 günde

Kardeşim eğer bu emekse, sen emek'in ne demek olduğunu bilmiyorsun.
    Herkeste çok para olmuyor belki arkadaş o far veya jant için kaç hafta para biriktirdi bir şeylerden kıstı. Bunu bilemeyiz emek nedir tanımlar mısın?
    Kaldı ki detaylı temizlik yapmış bu bile bir emektir. Sadece koltukları ve aracın içini düzgünce silmek kaç saatini alıyor.
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

jr1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dürüst bir şekilde yapıldıktan sonra al-sat yapmanın neresi kötü neden herkes bu kadar kötülemiş ki?

Not: Al satçı fln değilim 3 senede 3 araba değiştirdim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı 41AF101 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesınlıkle haklısınız , fakat ben bunları tıcarı bır amaç güderek açmadım. Bır tanesı hariç hepsi techturkey dışında satıldı. Ancak yanlış anlaşılıyor veya gereksız gelıyorsa bundan sonra daha ender konu açarım. Saygılar.

Bakın saygıdeğer kardeşim , ben birkaç sayfa yorumu okurken genelleme yapılarak birşey yapmadan satılıyo vs yazmışlar. Bunlar tabııkı büyük emekler değil. Bu konuda benım bahsettıgım arabanın ılk halı hoşaf gıbı duruyoken , yenıden hayat bulması. Bu başlıktakı corsa herzaman meraklısının dıkkatını çeker ve baktırır. Bu da hiç e sayılacak bır emek değildır.

Demek istediğimi umarım anlamışsınızdır , corsalar dışında başka arabam olmadı değil. İyisiyle kötüsüyle 15 20 tane arabaya birşeyler yaptım ve sıkıldığımda sattım. Emek nedir iyi bilirim. Herşey parayı bastırıp yüksek malıyetlı şeyler yaptırmak değil bana göre.
    Hardcore Garaj'ın sahibi Cem abi'nin AE86 proje konusu, Silver bullet reborn project, Antalyada ki Del Sol ve daha niceleri. İzmir de Kaan Tigra var garajda motor swaplıyor daha nice örnekler.

Bunlar emektir. Parayı bastır yap değildir. APP plaka'yı 40 TL'ye alıp plakanın arkasına 2 damla silikon sıkıp etrafını çepeçevre çift bant sarmak, ön far değiştirip, xenon bağlamak emek değildir. Beni ilgilendirmez Corsa'yı kaça alıp sattığın istersen %200 kar et ama toplam 3 gün süren el'i yatkın bir kişinin kolaylıkla yapabiliceği birşeye emek dersen ben orada dur derim.

zübeyir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beniömde ayar oldugum tek şey var. 150 binde 250 binde hondaların fotolar çekilirken kılıf koyup sıfır araba havası vermeleri. ya arabanın koltuguna 12345 tane adam osurmuş. koku ruhuna işlemiş neyin kafası anlayamıyorum
    Scorpion TypeR

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse durust al sat yapana laf etmiyor edemezde ama burda kizilan nokta allayip pullayip olandan daha iyi gostermek ticaret agzi yapmak yani.

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tarafsiz olmak acisindan konunun icindeki hicbir mesaji / yorumu okumadim.

Sahsi fikrim forumu babasinin merasi olarak goren herkeze ultra gıcığım.
    Bu forumun kalitesi Forumu amacında kullanan insanların sayısı kadardır. Burada forum sakinlerine ticari birer fırsat olarak bakan ve bunu ticari kimliğini gizleyerek yapan herkez bence net şekilde düzenbazdır / yalancıdır. Foruma gelir sponsor olur ben al sat yapıyorum ticari bir uyeyim dersin ister donlastigi satarsin ister otomobil herkez de bilirki bu adam ticaretini yapiyor hayırlı işler der işine gelen alışveriş yapar işine gelmeyen yapmaz ama tutupta forumda ahali var 3 -5 kankama mesaj attiririm millette gaza gelir satarim diyip alttan iş çeviren adam açık ve net defolup gitsin bu forumdan babamın oğlu olsa odunla kovalarım forumdan ...

Bu otomobille sınırlı değil her konu için böle genelliyorum yani. Çinde bi zigizok görup ben bunu forumda satarim diye 100 tane sparis edip ilan acan adam da benim gozumde budur. Ve farkettikce forumda tek tek ayiklanmaktadir. Dükkansız galerici bircok kisi bu forunda satıliklara ilan acamaz durumdadir sizler bilmeseniz bile

Bu nedenle forumu bizler bile ticari faliyet alanı olarak görmezken , özgün catir catir cebinden forumun giderlerini oderken tutupta foruma bu kafada gelecek kimseye ihtiyacimiz yok hemen kapasin pc yi ciksin gitsin . Net.
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Allanıp pullanıp tabiri caizse 'çakılan' araç örneği için link atabilicek olan var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allanıp pullanıp tabiri caizse 'çakılan' araç örneği için link atabilicek olan var mı?
    Konu adini "fight club" yaparsak ben paylasirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu an piyasa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu adini "fight club" yaparsak ben paylasirim
    P.M. at merak ettim

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olayını tam olarak profil fotoğrafın açıklıyor.

Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Link atanların kuzeni yazmış beyler

p.m. atın kutu boş

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pm bekleniyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)