istanbul ankara izmir farketmiyo
Printable View
istanbul ankara izmir farketmiyo
Sunuda eklemeye unuttum eger kisi sabikali ise o bile etkiliyor cunku artik tramerden geliyor tc bilgileri bilginiz olsun gecmis hasarlarida dahil
200 300 tl beyenmiyosunuz halinize şükredin
1500 tl yaptırmak zorunda kaldım
CBR125'e 200 verdim bu sene (34 plaka). 370'e yaptırdığım S13 de 34 plaka. Saçma rakkamlar çıkmıyor değil, iyi araştırmak gerek.
Hazır işin duayenleri varken bir soru da ben sorayım.
Aracım dedemin üzerine kayıtlı ve dedemin üzerine bir araç daha var. Normalde dedemin Hasarsızlık indirimi vardı ama ikinci aracı olarak geçtiği için benim aracıma sigorta yapılırken faydalanamadık. Dedem bu sene içerisinde kazaya karıştı ve 8'de 8 karşı taraf suçlu olarak sigortadan yaptırıldı araç. Sigorta yapılacağı zaman bu durum benim sigorta ücretime negatif yönde yansır mı?
2012 transporter panelvan, 35 yaşındaki eniştem üzerine en düşük 440 tl ye yaptırdık. 440-960 aralığında fiyatlar aldık.
14/04/2014 te sigorta için 12 şirketle görüşüldü en uygun 960 tl çıktı , kasko da 3200 tl çıktı kaskoyu yaptıramadım . 14/04/2015 te sigorta 460 tl kasko 1150 tl çıktı. Araç 2009 model Megane 2 yaş 22.
Kazada kusurunuz yoksa size bir yansıması olmaz.
Bazı arkadaşlar değer kaybı ya da sigorta şirketlerinin zararı sebebiyle demiş fakat değer kaybı konusu yeni gündeme gelse de hep olan bir şeydi aslında.
Sigorta şirketinin zarar etmesi olayı ise tam komedi :)
Sembol 440 dün kestirdim.
Rocco 520 geçen hafta
F30 310 mart ayı
Şaka gibiler :)
evo punto benım ustume arac 05 plaka 160TL sıgorta
yıllardır amcam gıbı kaza yapmayan adamlardan aldıkları paralara saysın ıpneler yok zarar edıyomus hadıyın ordan bır suru kazaya karısmayan ınsan var.
315 verdim geçen hafta 6. Sigortam hiç kaza yok. Araç 97 golf.
Sigortacı temmuzda zam geldi 400 500 den aşağı sigorta pek yok seninki çok iyi çıktı dedi ama bilemedim tabi.
93 model skoda aldım, yaş itibarıyle 900 lerde sigorta çıkıcak bu gidişle 30 gunu geçirmeden al sat yapıcam 3. araçtan sonra bakıcaz artık bi çaresine
Memlekette kim kimi severse artık...