geçen sene 260 tl ye yaptırdıgım sigorta bu sene %20 hasarsızlık indirimimle 300 tl :)
Printable View
geçen sene 260 tl ye yaptırdıgım sigorta bu sene %20 hasarsızlık indirimimle 300 tl :)
Bisey sormak istiyorum simdi istanbula tasinacagim nasip olursa ama plakalarim hala 35 kalsin istiyorum simdiki aracin degismeyecegini biliyorumda diger aldigim arabalara nasil 35 devam edebilirim?
iki ay önce 920 liraya 70 model impalama sigorta yaptırdım. Aynı şekilde zamlandığını söylediler. Fakat benim yaşım arabamın yaşı artı kendi üzerime ilk aracım olduğu için bu kadar çok ödediğimi düşünüyorum
şubatta 300lira masraflı bir kaza yaptım, aracın 3. yılı 900lira sigorta çıktı. bundan sonra kazada gidip sanayide fiyat alacağız anlaşılan
ooo siz gene iyi yapmışsınız 98 model corsa B yi 740 liraya bulabildim :) ağır hasarı yok
anlaşmalı kazalarda artar paralel olarak bu rakamlara
99 model 106 gti 190TL sigorta kestirdim. (4ncü sigortam herhangi bir hasara karışmadığımız için uygun sanırım)
Kuzenime motor aldik pcx,95 dogumlu , en ucuz trafik sigortasi 800 cikti,3500 bile rakam geldi :) sasirmis bunlar,simdi motoru babasinin ustune devredip yaptiricaz
Geçen sene f7r aldım. İlk aracım 677 lira sigorta ödedim. Bu sene hasarsızlık indirimimle 350 liraya yaptırdım maşallah. Hiç düşünmeden yaptırdım direk.
Dün 1994'lü bi arkadaşa yeni satış kamyonet fiyatı baktım en uygun 1.785 TL çıktı.
Konuştum babasının adına satış vermesini söyledim. Şimdi baktım fiyata, 810 TL :)
2013 model Fiestayı 2 sene önce annemin üzerine almıştım haziranda ise yenilemesini yaptım en uygun 316 tl'ye kestim kendim sigortacı olduğum halde geçen hafta ise aldığım corsa yine annemin üzerine hem geçmişi temiz hemde yaşından dolayı 550 tl'ye kestim trafik poliçesini normalde geçen seneki şartlarda en fazla 320-370 arası bir rakama keserdim yeni tescil poliçeyi işte şu zam yüzünden cebimizden bir ton para çıkıyor herkes bizi suçluyor niye bu kadar zam yaptınız diye.
benim şu anki aracıma kestirdiğim 3. trafik sigortası, her yıl fiyatlar düştü. İlk yıl 450 liraya mı ne yaptırmıştım, geçen yıl 390'a düştü, daha 10 gün önce de 300 liraya kestirdim trafik sigortamı. Araç benim üstüme, 97 model Rover 200vi.
işin teknik detayını bilmem, ama vaktiyle ben de en kötü 6 ayda bir araç değiştirirdim, trafik sigortam hiç uçuk rakamlara çıkmadı. Her seferinde sigortacımın "zeyil etmek" tabirini kullanarak işlem yapmasından kaynaklı. Kasko gibi olmayabilir işin teknik kısmı, ama yılı dolmadan araba değiştirmek sürekli artan trafik sigortasına sebep olamaz, olsa olsa sigortayı yapan sigortacının beceriksizliğidir.