Bunca sigortacı şimdi yalanmı söylüyor ben kendi aracıma bile pahalı yaptım ben insanları durduk yere niye kazıkliyim eğer sen iyi biliyorsan daha iyisini sen yap buyur gel
Printable View
Bunca sigortacı şimdi yalanmı söylüyor ben kendi aracıma bile pahalı yaptım ben insanları durduk yere niye kazıkliyim eğer sen iyi biliyorsan daha iyisini sen yap buyur gel
Şunuda ekliyim bu siteden benden yaptıran insanlar var eğer onları kazıklmışsamda boğazımdan geçmesin onların parası benim elimde 10 tane firma en uygun neyse onu söylüyorum karşımdakide araştırıyor ve senden uygun geldi yapalım diyor sen bizim yaptığımız işe beceriksizlik diyemezsin
temmuzdan itibaren fiyatlar arttı evet , denizli için 7. basamak 180 - 230 arası değişiyor otomobil de, yeni araç alan 30 yaş altı arkadaşlar anne yada babası üzerine alırsa daha uygun fiyat bulabilir, sonra süpriz olmasın fiyatlar :)
peki arkadaşlar bu kooperatif sigortası mı ne varmış, şirkete ortak ediyormuş seni, herkes 900 lira fiyat çıkardı bu adamlar 400lira fiyat çıkardı korusigorta nasıl oluyor bu iş
Koru ve doğa sigorta kooperatif sistemde
size 400 TL dedikleri fiyat aslında 300 TL trafik sigortası 100 TL ortaklık bedeli. 2. bir araç alıp tekrar doğa veya korudan yaptırırsanız 100 TL tekrar alınmıyor yıl sonuna kadar . Aracı sattığınızda 100 TL ortaklık bedeli kalıyor iade edilmiyor 300 TL den iadesi hesaplanıp yapılıyor.
işin teknik detayını bilmediğimi belirttim daha önceki mesajlarımda. Benim başıma böyle bir durum geldi dedim. Benim çalıştığım sigortacı "çoğu sigortacı eski trafik sigortasında kazanılmış hakları araç değişiminde taşıyabileceğini bilmez" demişti bana. Ayrıca ben senin ne işle meşgul olduğunu bilmiyodum, şimdi öğrendim sigortacılık yaptığını. Ben sana birini kazıkladın demedim, öyle bir iddiada bulunabilmem için seni az çok tanımam, veya seninle iş yapmış olmam lazım. Benim haddime değil senin yaptığın işi eleştirmek. Müşterilerin memnunsa zaten işin günden güne büyüyordur, yok memnun değillerse sen zaten bunun farkındasındır. Allah işini arttırsın hocam. Yalnız dediğimi bir araştır, eğer benim sigortacım doğru söylüyorsa sen de bu vesileyle müşterilerini daha mutlu edersin :)
Yukarıda bilgim dahilinde açıklamaya çalıştım. Benim sigortacım satışı verilen araçtan kazanılmış olan trafik sigortası haklarının, yeni araca aktarılabileceğini çoğu sigortacının bilmediğini söylemişti. Bununla alakalı bir durum olabilir. Ne yazık ki sigorta işinden hiç anlamam, bunu araştırabilecek imkanım da yok.
eski mesajlarımda demiştim, vaktiyle ben de bir araca en fazla 6 ay binerdim diye. O zaman da günden güne yükselmezdi trafik sigortam.
satıştan iptal trafik sigortalarının hasarsızlık indirimleri yeni kesilen poliçelere yansıtılabiliyor, bunun için satılan aracın trafik sigortasında indirimi olması gerekiyor tabi.
Ford Tourneo Courier aldım 650TL'ye trafik sigortası 850TL'ye kaskosunu yaptırdım. Trafik sigortasında rakamlar dünya paraları buldu. 270TL'ye yaptırmıştım 2013'te bir aracıma.
üçkağıtçı demeyelim de farklı tabirler kullanıyor diyelim, orta yolda buluşalım :) Dediğim gibi, hiç anlamadığım bir konu sigortacılık, ben bana iletileni, aklımda kaldığı kadarıyla aktarmaya çalıştım. Belki benim de hatalı olduğum yerler, hafızamın beni yanılttığı detay tabirler vardır, ama yapım ve babadan gördüklerim gereği cebimden çıkan parayı unutmam :D
Aynen ak sanırım :)
Araç bakıyorum durum hiç hoş olmadı. Aracı büyük ihtimal babamın üstüne yapacağım gibi.
Daha yeni 2006 bmw 3.16 i aldim ankara plaka 1250 canakkale plaka 450 tl bulabildim en dusuk. 06 birakicak tim direk 17 e çevirdim yakinda küçük şehir plakalı araçların değeri artarsa Şaşmaz :)
generaliyi arayın 0850 555 55 55 mı ne numarası gayet fıyatta dıp verıyolar
2012 dizel astra icin kasko ve sigorta zamanim geldi. her zaman tum sigorta ve kaskolarimi yapan kisi ile gorustum kasko gecen sene 698 di bu sene 700 dedi. sigorta gecen sene 230 civariydi bu sene 330 dedi. acikcasi zorunluluktan oldugu ve kasko da yaptirdigim icin biraz arastirip en ucuz fiyat veren abidik gubidik sirkete yaptirmayi dusunuyorum.
Ege sigortaya da el konuldu. Ege'den sigortası olanların kaza vb durumlara karışmaları ve satılan aracın sigortasının iptali ile geri iade alma işlemleri sıkıntılı olucak bi süre.