Ya konuya dönün bence beyler, o değil bizim pederın numaradan da aradık, cok zevkli lan budur amcamlara cıkayımda onlara da aratayım 5 dakka arayla
" 30 dan yukarı bu araba etmez yaaa" falan deyin
![]()
bbm pin :2B244451
araba alacağınız adam sizden 1000tl kapora alıp ona rağmen daha yüksek teklif aldığı için arabayı satıp kaporayı vermemek için 1001 takla atıp 120km uzaktaki adrese çağrıp gelmeyince ne kadar medeni ve iyi niyetli olacağınızı bende görürdüm.
eşşeklik ettik adama güvendik o başka konu ve açıkçası konu ile ilgili bir daha olsa yine yapardım emin olun 1000 katını yine hakkeden son derece adi bir arkadaş çıktı sonunda.
Geçenlerde arıyan adam arabayı senden 29.500 e alcam 31 e falan satacam edeceğim kar 1 1500 lira dedi bi gün içinde 15 kere aradı engelledim şerefsizi 30 bin liranın gram altına vermem dediğim halde her seferinde teli kapatırken 29.500 e bırakırsın deyip teli kapatıyodu![]()
yaklasık 2 ay önce ford connect arastırıyoruz bursadan bulduk aradık araç sahıbını dedık fıyat güzel az bi miktar düş gelelim 300-500 falandı tamam dedi bizde yola çıkıyoruz dedik.Eskişehirden çıktık yaklaşık 1 saat sonra aradı ya ben sıhhi tesisatçıyım şimdi satarsam aracım yok ben araç bulayım siz öyle gelin dedi gülermisin ağlarmısın işte
Hepinizin yorumlari ve destekleri icin cok cok tesekkur edeiyorum ama yeminle almakdan soğudum resmen ...
bende bu olayı anlamıyorum. neymiş adamın eşini olaya katmış. arkadaş adam adam değil ki zaten ona yapılan hakareti nasıl karşılamasını gerektiğini bilmiyor, daha doğrusu hakaret çok işittiği için normal bir şey sanıyor. fakat iş aileye gelince dünyada tek sevdiği değer verdiği şey olunca şahıs ne kadar umursamaz da olsa çıldırıyor, manevi tazminat dediğimiz şey bence budur. uyarımı yaparım sonra icraatide yerine getiririm, atarım cebime silinmeyen markör her yere yazarım. gece 2 gibi libidosu tepede bikaç genç arkadaş arasın onuda benden aldığı kaporanın kefareti olsun.
turbocuk istiyoruz
edit sallamaya gerek kalmamış bayanın ismini vermiş zaten çok akıllı abimiz adamı bıldıgın p... yerıne koymus eşinide siz anladınız
Hazır bulmuşken sorayım
arkadaşlar daha önce sahibindenden hiç araç alıp satmadım racon nedir şimdi mesela adam 40 yazmış adama 36 dan mı başlamak gerek pazarlığa
Birde pazarlık nasıl yapılır hiç beceremem
Everyday I ** çapuling...
sizin yerinizde olsam giderdim 40bin liralik bi hasar bırakır gelırdım![]()
Ben müşterimi hiç üzmem, elimden geldiğince destek olurum
gokhan bey
Son ne düşünüyor sunuz
10 Haziran 2015
19:10
Mehmet Gökhan Aydaş
1000 inerim
10 Haziran 2015
19:16
gokhan bey
50 bin tl verebiliyorum. Bütçem bu kadar. yakiti nasıl? Tesekkurler
10 Haziran 2015
19:21
gokhan bey
Ilk sahibimisiniz?
10 Haziran 2015
19:29
Mehmet Gökhan Aydaş
40 günlük araç bayi 52 veriyor
Evet ilk sahibiyim
10 Haziran 2015
20:19
Mehmet Gökhan Aydaş
şu anda 3 tane galerici görmeden 50000 verdi. sıfırda 2 ay araç yok,led paketli araç çok az kaldı
Yeni gelecek araçlar yüzde 2 zam görecek ve bir kaç donanım eksik olacak
seat bayisine sorun lütfen. mesela arka cam koyulaştırılma için 600 tl alacaklar
Euro biraz daha çıkarsa araç bulamazsınız
10 Haziran 2015
20:21
gokhan bey
Led paketli az kaldi derken? Ben anlamadım .ayrıca fiyat olarak benim Bütçem buraya kadar. Yoksa arac icin eder bicmedim. Eger verebilir iseniz diye sormak istedim. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler
10 Haziran 2015
20:28
Mehmet Gökhan Aydaş
türkiye nin kotası için led araç fazla vermeyecekler demek istedim. donanımları düşürüyorlar dünya çapında maliyetlerden dolayı. 2-3 ay araç yok adam akıllı.
10 Haziran 2015
20:33
gokhan bey
Anladim. Teşekkürler. vw grubu politikaları ve kur dengesizlik yaratıyor. hayırlısı olsun. 40 günde 3000 km iyi yapmışsın. Ilginize teşekkür. butce meselesi bu.
10 Haziran 2015
20:49
gokhan bey
adaşım bir tane 2014 dsg led paket almak üzereyim. Eger sen 50 ye birakir isen senin aracı almayi düşünüyorum. Yarın direkt gelip senin aracı alip döneyim.
11 Haziran 2015
21:29
Mehmet Gökhan Aydaş
Abi onu al o daha mantıklı bence)
tsi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)