Yahu kucaginda kucucuk cocukla gazlamak nedir .
Printable View
Yahu kucaginda kucucuk cocukla gazlamak nedir .
Videoya tıklandığında "Video Bulunamadı" diyor. Donanımhaber'deki gerizekalılar ikinci mesajdan sonra siyaset kavgasına tutuşmuşlar zaten. Herkes en ufak noktadan kendi primini çıkarma peşinde. YouTube kanalını da şikayet ettim eray abi akşam birkaç hesaptan daha edicem.
ulan eray,
ne zaman akıllancan şöyle videoları nete niye yüklüyorsun.
şikayet edildi.
ama işin kötü tarafı ensonhaber e falan düştü ise bugün/yarın ana haberlerdesin yine amk :/
abi bu internet o kadar tehlikeli oldu ki anında yüzbinlere ulaşıyor her şey
moruk sende böyle şeyleri ne paylaşırsın amk yaa şikayet ettik te ne boka yarayacak zilyon tane yere yayılmış
Bu konu umarım kapatılmaz ve şikayet ettim mesajları çoğalır,böylelikle ileride forumun tanıdığı biri değilde başkası benzer hareketleri yaptığında duyarlılık kasan;itin götüne sokup çıkartacak riyakarları deşifre edebiliriz.
Sizden izinsiz cocugun paylasilmasi hos degil bu sebeple sikayet ettim kimse istemez boyle afise olmak ama yaptiginiz da is degil bence
çok da haksız değil yorumu yazan, şimdi bu video Eray değil de hiç tanımadığımız birinin videosu olsaydı, bir üye de 'şu adamın yaptığına bakın' diye bu videoyu ekleseydi, durum nasıl olurdu? muhtemelen bu sitede de yorumlar küfüre kadar giderdi...
diğer taraftan tanıdığınız biri bunu yaptığında, insan yapı olarak kızamıyor işte, kötü niyet aramıyor... yapmıştır bir hata idare edin diyor, aslında iyi adamdır kimseye bir zararı yoktur diyor... şimdi bütün taraflar haklı bu durumda...
Abi eyvallah klasik yorum ama haksız mı şimdi arkadaş?
Eray abi bu sitenin temel taşlarından ama hoş mu bu görüntüler? Kucakta çocuk arkadan itiş arabayla hatara hutara gazlamak falan.. Yani bize giren çıkan yok. Yoksa hepimiz videolarını izliyoruz eray abinin, tarzını da seviyorum ayrıca ama bu tarz videolar olmuyor.
haa sapla samanı da ayırmak lazım, Eray arkadaşımız siteden yardım istemiş, sev sevme yardım etmek boynumuzun borcudur, adam en azından samimi olarak hatasını kabul eden birisi, artık 21 yaşında değiliz, tek başına o yaşta çektiğin yanlama videosu ile artık kendi çocuğu kucağındayken çektikleri bir değil... eleştiriler normaldir ama istenen yardıma cevap vermek de gerekir...
izlesene.com'ada düşmüş video bu arada
Yav cocuk benım cocugum millete ne makas olayına eyvallah hatalıyımda herkez sütten cıkmış akkaşık ztn savunmuyorum ben yaptıgımı
Cok değil 2 seneye kendisine kullandırcam ztn tabiki pistlerde sadece
Sıkıntılı bir durum şimdi tüm videoların didiklerler Allah yardımcın olsun
Üstad face hesabı twitter falan kapat bence olay büyürse polislik olma en azından geçmiş olsun şikayet etmeye çalışıyorum bende şimdi.
Hocam her şeyin en doğrusunu muhakkak siz zaten biliyorsunuzdur eminim,umarım geç kalmamıştır yorum :)
Buarada:
http://www.techturkey.com/forum/sohb...i-coupe-4.html
Hadi böyle bir cahillik yapıldı neden sosyal medyaya yüklenir ?