Zaten direk youtube sayfasinda paylasmis. Soylenecek birsey yok hersey konusulmus zaten. Eray abi ustumuze degil ama biraz daha dikkatli olmani umit ederim. Gecmis olsun.
Printable View
Yav bu haberciler ne şerefsiz ya nasıl abartıyor şerefsiz yok çocuğun yüz ifadesinden korkutuğu çok belli yok bilmem ne asıl bu haberciyi dövmek lazım
Bence hemen bir avukat tut kendine.Videoların kaldırılması için ihtar göndersin sayfa sahiplerine.Bu ihtardan sonra hiç birisi tabikide videoyu kaldırmayacaktır.Çünkü yayınlanan video özel hayatın gizliliğini ihlal niteliğini taşımamakta, suç işleyen bir kişinin teşhis edilmesi ve ilgili adli/kolluk birimlere ihbar edilmesi amacını taşımaktadır.Tutmuş olduğun avukat, videoların kaldırılmaması üzerine savcılık yada hakimliğe gittiğinde ise görevli olan savcı videoya bakacak ve diyecekki "Sen hayırdır ? Taksirle de olsa ufak yaşta çocuğun canına kasıtla tedbirsiz bir şekilde yüksek hızda araç kullanarak vücut bütünlüğünü tehlikeye atıyorsun.Buna ek olarak kontrolsüz şerit değiştirerek trafik güvenliğini tehlikeye sokuyorsun.Hele gel hele gel, hakkında çocuğun mevzusundan 1 yıldan 3 yıla, trafik güvenliğinden de 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlayıp mahkemeye sevk edeyim.Videoyu yayınlayan kişiler hakkında bulunduğun şikayete istinaden de, suçun ihbar niteliğini taşıdığı gerekçesiyle takipsizlik kararı vereyim." (Şanslıysan videoyu çekip internete ilk sen koyduğun için , suçun ve suçlunun basın yayın yoluyla övülmesi gerekçesiyle başkaca bir maddeden ceza istemi almazsın)
Not: 6 Yıldır ceza avukatlığı yapmaktayım.İşimi de layıkıyla icra ettiğimi düşünüyorum.Bir ailenin, dünyaya getirmiş olduğu çocuğu dış tehlikelere karşı koruma görevi ve zorunluluğu vardır.Bu kanun hükümlerini ihlal eden ailelere karşı mahkemelerce tedbir uygulanabilir ve çocuk aileden belli bir süreyle alınarak devlet koruması altına verilebilir.Emin ol ki benim müdahil ve müdafii olduğum bir çok incir çekirdeğini doldurmayacak mevzularda bu tedbirler fazlasıyla uygulandı.Olmaz deme, uygulanır şaşar kalırsın.Hele ki, çocuğa karşı işlenen bir suçun; üst soy yada alt soy akrabalar tarafından gerçekleştirilmiş olduğunda, verilecek olan cezanın ağırlaştırılmış üst sınır unsuru taşıyacağını üzülerek hatırlatırım.Kaç yaşındasın bilmiyorum fakat bu söylediklerimi bir abin olarak değilde uzman tavsiyesi olarak gör.Geçmiş olsun.
Ya olm bunu yapan hakkaten katıksız ****** cocugu bak.
Dün senin adınla video paylaşıyor youtube de altına tel nosu yazıyor üstüne o şekilde tgrt habere göndermişki haberdeki spiker bunu yapan video kendisi paylaşmış videoyu üstünede telini vermiş diyor.
biri senle gerçekten güzel uğraşma derdinde
Burada 2 konu var forum ahaliside bu 2 durumu değerlendirerek yorum yapmakta.
Eraya bu yaptığı dengesiz hareketler yüzünden dünya laf söledim ama bunu buraya yazmak zorundamıyım ?
Adam arkadaşım ve yapılmaması gereken yanlış olan birşey yapmış ve bu yaptığı hareket sonucunda da ailesine çoluğuna çocuğuna küfür yağıyor napıyım bu durumda arkadaşıma küfür edilirken edin edin oh ne güzel sövün mü diyeyim yoksa hatalı olduğunu kabul etmiş ve pişman Eray ve ailesine daha fazla küfür gelmesin diye yardımmı edeyim. Onaylama , destekleme değil yerme,samimiyetimiz çerçevesinde kızma sölenme tenkit etme ama sonucunda yardım ... Tabiki elimden gelen yardımı yapacağım bu insan olmak ile alakalı bir yaklaşım...
Objektif olmak için obje olman lazım insanlıkla alakan olmamalı duygu düşünce yakınlık gibi kavramlara sahip olmaman lazım ... Biz insanoğlu subjektifiz ve bu senin içinde sölediğim insani yaklaşım ve duyguların dahil olduğunda böledir . Doğduğu günden itibaren Objektif olduğunu idda eder isen saksı yada vazo diyebilirsin kendine ... O nedenle Binlerce kişinin üye olduğu birçok kişinin normal hayatında da birbirini tanıdığı bir forumda ortaya bu forum objektif değilmiş bunu anladım la başlayan kelimelerle çıkmak çokta objektif bir tavrın göstergesi değil ama tabiki biz forum olarak senden böle objektif bir yaklaşım beklemiyoruz subjektif ve güzel forumlar dilerim...
ekeray ım geçmiş olsun. şikayet ettikk.
Bu nedir ya, olay dahada dallanıp budaklanacak gibi. Geçmiş olsun abi.
Bu arada kimse Eray abiyi savunmuyor, burda yaptığımız tek şey yapılan yanlışı savunmak değil sadece Eray abiye yapılan kahpeliği bitirmek.
Neyse daha kasmanın anlamı yok emniyetteyim şu anda klasik ceza yiyoruz gene :) geç kaldık ancak sizden tek ricam bu videoyu oralara yükleyeni bulabilecek varsa dilesin nestiyosa baska bişey istemiyorum
Şikayet ettim
Eray simdi illuminati filan deyip benden bilmesin bunlari ahahah :)
Hiç bir şartta hiç kimseye küfür edilmesini onaylamam veya hoş görmem, küfür edilmesini beklediğim sanılıyorsa onu önce düzeltelim. sözümüde kimseye kişisel olarak söylemedim. Diğer makas vs abudik gubidik videolar yüklenince ve bunu tanımadığımız iritice edici bebeler yapınca forum olarak üzerine çullanılıp ağza gelen her şey söyleniyor. Ama bu konuda 3 4 sayfada 3 5 eleştirel yorum dışında bir şey yok. Diğer gubidik konularda da tam tersi şekilde. kişisel olarak şunun bunun yaptığı değil, genel olarak yapılan yorumlardan bahsediyorum, orada yorum yapanlar buradada yapmalıydı, siz arkadaşları olarak buradan yorum yapın demiyorum zaten, yüz yüze söyleme şansı olan biri neden klavye eleştirisi yapsın. Objektif olma konusunda da bahsi geçen kişi arkadaşın değil anan baban kardeşinde olsa objektif olmak gerekir yanlışa yanlış doğruya doğru. Neye göre objektif; senin ve toplumun ahlaki değer yargılarına göre objektif. Ayrıca objektif olmak ayrı bir şey olay yanlış olduğu için yardım etmemek ayrı. Eray Yüksel'ede geçmiş olsun bu arada.
Eray Yümsel olacak yüksel kalmış aklımda :)
Geçen sözlükte'de baya giydiriyorlardı cooper'ın feyk vidyosu üzerinden.. İstersen sözlük yönetimine de bir mail atıp kaldırtabilirsiniz.
konuyu da buldum:
https://eksisozluk.com/sonu-feci-kaz...lasma--4883035
şikayet ettim.
Bunlar hem illümematin oyunları