TGRT haber e çıktı bu video 2 3 dakika önce.
Printable View
TGRT haber e çıktı bu video 2 3 dakika önce.
Buyur cenaze namazına
ensonhaber, izlesene, zapkolik, eksisozluk, yenisafak gazetesi, donanımhaber... ve bir kac site daha. sıkıntılı bi durum. hicte iyi seyler yazılmıyor.
Kucakta çocukla dip gaz + makas. Nasıl yaparsın böyle bir hata? 1 saniyelik hata kazaya neden olur. Fırlar camdan.
Nasıl yaparsın böyle bir hata?
Moruk bu hesap senin değil diye düşünüyorum ?
https://www.youtube.com/channel/UCx1...DB0MHsdbINfQDw
adını soyadını hatta doğruysa cep numaranı dahi yazmış yükleyen
Yav ben deilim tabiki ama bulcam ya and içtim
Sözlüklerde de isim Soyisim olmadan gömüp duruyo gavatlar. Günlük hayatta kardeşim canım cicim
Bu site objektif değilmiş ben bunu anladım. Yandaşlık genlerimizde mi var arkadaş, yanlış bir olaya her şeye rağmen şikayet ettim vs diye post atmak nedir. bu olayın yarı absürtlüğünde olmayan olaylara ana avrat saydıran forumun haline bak.
Yav kimse olayı savunmuyo burda özelden saten bütün arkadaşlar saolsun sölenmesi gerekenleri söyledi bende zaten hatmın farkındayım illa küfürmü edilmesi lazım madem objektif bakıcaz olaya videoda ne var cocuga kötü alışkanlıkmı vermişim yanında sigara alkol uyuşturucumu içmişim yada bilimum bir sürü kötü şey sayabilirim cok sükür bi gazlamamız var onada ana avrat küfür edenin ben amk milletin beyni uyuşmuş artık hiç düşünmeden cok ağar küfür ediyolar tabiki sanal alemden kolay bu işler sende et yavrum madem öyle etmelerini layık görüyosun et.
Sikayet ettim abi.hangisini seccegimi bilmedigin icin bitanesine tikladim.umarim bu kanaldaki gereksiz butun videolari silerler.
Abi hemen bi avukat videolarin kaldirilmasi icin her siteye seri ihbar gonderin, baska turlu olmaz. 3 gun icinde kaldirilmasi zorunlu.
Hukuki süreçten başka bir yolu yok gibi gözüküyor abi ama şöyle bir şey var erken davranırsan sen hiç bir cezai işleme tabi tutulmadan atlata bilirsin bu olayı tabiki büyük bir şans ile..
Emin'le olan video'dan sıkıntı çıkartırlar sana moruk daha önceki Akhisar vs durumları da olduğundan
Geçmiş olsun;
https://www.youtube.com/watch?v=a64vqb9otwE
eray olay polise intikal ederse sıkıntı çıkabilir gerçekten. Emin'i koruma altına falan alma durumları olabilir aman bi an önce çöz şü konuyu bi şekilde.
Ben kimseye küfür etmem ki size edeyim. Bu forumda bir tane küfür veya hakaret ettiğim postum yoktur. Sorunuza gelince evet o yaşta çocuğa kötü alışkanlık vermiş olabilirsiniz. Eğer korktuysa belki ileriki yaşlarda direksiyon başına geçmeye korkacak, hoşuna gittiyse araba kullanmak beynine o şekilde işleyecek öyle kullanması gerektiğini sanacak. Belki hiç bir etkisi olmayacak tabi. ders veya öğüt verme peşinde değilim yaşım dolayısıyla haddimde değil zaten