arkadaşlar trafik sigortaları artmış diyorlar bir arkadaşım 800 tl ye yaptırmış.. bana inanılmaz pahalı geldi bunu düşük şekilde başka bir şehirde yaptırsak istanbul dışı tabi plakada başka şehire ait olucak çok fark edermi.
arkadaşlar trafik sigortaları artmış diyorlar bir arkadaşım 800 tl ye yaptırmış.. bana inanılmaz pahalı geldi bunu düşük şekilde başka bir şehirde yaptırsak istanbul dışı tabi plakada başka şehire ait olucak çok fark edermi.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
ondan dedim başka bir şehirden satışını alsam aracın misal bolu dan sallıyorum. trafik sigortası çok daha ucuz olmazmı..
bu nasıl bir mantıkdır adamda 6-7 bin tl lik araba varsa nerdeyse bin tl trafik sigortasımı çıkartılır..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Ikamet adresi , ruhsat sahibinin yaşı , kaza geçmişi vs. Bir Sürü kriter var.
99 cordoba 370 TL
98 transporter 1130 TL. Bunlar benim adıma
07 Doblo 470 TL babamın adına
Kısacası net bir fiyat yok ne çıkarsa bahtına gibi bir durum var.
Sehir farki vardir tabi ama ikametgah tasimaniz gerekli degilmi plaka istanbul iken 360 lira izmir olunca 206 lira cikmisti gecen yil
hocam ikamet çok önemli. trafik sigorta fiyatlarıda arttı. ama genelde kooperatif sigortaları şu sıralar uygun geliyor. halk sigorta, neova , doğa , koru bunlar genelde uygun geliyor.
bunlara yoğunlaşırsan zaman kaybetmezsin
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
2004 ibiza 336 tl ödedim. önceki 280 liraydı. 30 yaşın altındayım.
trafik sigortaları saçmalamış, dün 490TL fiyat çıkardılar yaş yüksek kaza sıfır bu ne böyle şirket arabalarının cezasını neden ben çekiyorum.
arkadaşmda piaggio motorsiklet var 600 tl çıkarmışlar .. başka şehirden plaka çıkartmak için ikametgaha gerek varmı ?? ben geçen arabamı ankaradan almışdım hiç ikametgah falan vermedim.. yada hatırlamıyorum..
en büyük neden şehirdeki trafik araba ve kaza oranı diye düşünüyorum.. araba oranı düşük kaza oranı düşük bir şehirde büyük şehirlere oranla herhalde 300-400 tl oynar diye düşünüyorum.
Daha detaylı bilgi alabiliceğim bir sigortacı arkadaş varsa sevirim 34 olmayı versin 15 olsun 18 olsun plaka ne olucak benim öyle takıntılarım yok zaten.
Cembozbey kardeşimden fiyat alın. Ben bu haftayaptırdım en düşük diyen firma 750 tl derken. Obana 370 tl çıkardı
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
daha aracı almadım almadan önlemimi almak istiyorum.. eğer olursa başka bir şehirden çıkartıcam aracın plakasını..
ikametgah değil plakaya göre değişiyor.
ankaradan ikinci el araç alırken sabit plaka alırsanız ankara plaka kullanırsınız.
sıfır araçlarda TC no ile sisteme girildiğinde ulusal adres veri tabanındaki adresinize göre plaka tahsis ederler İstanbul ikametli birisi zonguldaktan sıfır araba alsa yine 34 plaka çıkar ruhsat
Abi sıkıntı büyük şehirlerde bana 300 400 lu rakam çıkarken motorda ( 34 plaka ) annemin üzerine kayıtlı 48 plaka motorda sadece 70 Lira sigorta ücreti verdik
Daha dün yeni sigorta yaptırdım
İnanılmaz rakamlar çıktı karşıma
Şükür hiç kazam yok (Ne karşı tarafa zararım olmuştur ne de kasko bakımından kendim)
2000 TL
1500 TL
1000 TL
800 TL
En son 485 TL ye bir firma teklif sundu 3 taksit olarak işlemi gerçekleştirdim
Bu arada araç 2. aracım ve 34 plaka
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
bazen sabah aldığın rakamı öğleden sonra alamıyorsun, borsa gibi mübarek, ama çalıştığın acentenin tüm firmalardan fiyat teklifi alıp seni en uygununa yönlendirmesi en önemlisi. Bu işin ortalama rakamı yok.
CAN CEYLAN
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)