User Tag List

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
125 sonuçtan 115 ile 125 arası

Konu: ek iş ile ilgili yardım öneri

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bu forumda geçen sene Yusuf'un katkısıyla arkadaşının kızına para topladık. Hatırı sayılır bi meblağ idi. Ve ailenin inanılmaz işine yaramıştı.
    Zira bir önceki sene yine ben hatırlayanlar vardır Muğla'da bir yavrumuza çok iyi yardımda bulunmuştuk. Ve o yavrumuza bizim topladığımız para ile hayatının devam etmesi için gereken solunum cihazı alınmıştı.

Velhasıl kelam bu forum gerçekten ihtiyacı olan insana sırtını çevirmez. Hiç tanınmasan da samimiyete güvenilerek yardımda bulunulur. Kimse de bana geri verirsin diyerekte zor durumda bırakmaz. Zaten iyilik karşılık beklenerek yapılmaz.

İnş sen iş bulur eşin de sağlığına kavuşur.
    Geçmiş olsun..

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Insallah bir daha tekrarlanmaz abi Allah yardimcin olsun. Yardim eden tum arkadaslada abilerden de Allah razi olsun.
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu okuyup okuyup bir şey yazamıyor insan. Adını bile ağzıma almak istemiyorum o illet hastalık geldi bizide buldu biz çok geç kaldık malesef. Tedavinin işe yaramasına o kadar sevindimki anlatamam. Babama ilk teşhis konulduğunda yerli yabancı yüzlerce kaynak araştırdım hikaye okudum binlerce örneği mevcut bu illeti yenen insanların. Umarım sizde onlardan biri olursunuz hikayeniz bir çok kişiye umut olur. Detaylı olarak bilmiyorum ama ameliyat yapılabildiyse umut çok demektir. Bu illetle mücadelede tedaviden vs çok moralde önemli, o yüzden çok mecbur kalmadıkça gece bekçliği vs gibi işleri boşverin. Eşinizin yanında olun eminim en büyük dayanağı sizsiniz.

Selfi çubuğu, fındık işleri çok mantıklı. Eminim bu forumdaki bir çok kişi yok zamanında arabasına sağdan soldan bulduklarıyla o nu bunu almıştır ömründe en az bir defa. Umarım tedavi süreci şimdiki gibi ilerler(ki eminim siz eşinizi bu kadar seviyorken ilerleyecektirde). Allah yardımcınız olsun, yapılabilecek en ufak şeyde bir dünya 'insan' var bu forumda konu güncel kalsın yeter

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadasin istedigi para toplandi yardimlarimizi baska ihtiyaci olanlara yapalim lutfen .

Evren bu tarz bir konu acip aktif tutabilirmiyiz?
    Abi sakat o iş.. Doğru yanlış boku çıkar o işin

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadasin istedigi para toplandi yardimlarimizi baska ihtiyaci olanlara yapalim lutfen .

Evren bu tarz bir konu acip aktif tutabilirmiyiz?
    Harika olur.

Cidden yardımlaşmak çok güzel birşey.
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    236 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi sakat o iş.. Doğru yanlış boku çıkar o işin
    Haklisin Evren abi o iş yaş.

erhanarici18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim allah acil şifalar versin
    bende hafta içi özel bi şirkette çalışıp cumartesi günleri arkadaşımla ekstra iş olarak pazarda cep telefonu aksesuar işi yapıyorum gerçekten getirisi güzel iştir bunu tavsiye edecektim ki selfie çubuğu satıyomuşsun zaten nerden kaça alıyosun bilmiyorum ama adet fiyatı 5-6 TL den yukarı ise alma pm at bi kaç yer biliyorum oraya yönlendireyim seni
    ve kesinlikle ama kesinlikle kırılmaz camda al mutlaka, ikisini birden sat selfie çubuğundan ucuzdur ve daha hızlıdır.
    ayrıca sebze meyve satılan pazarlara değilde sosyete pazarlarına git ben çekmeköy ulus pazarına gidiyorum tavsiye ederim
    bende bütçem dahilinde belli bi miktar gönderebilceğim sana herkesin başına gelir allah kimseyi kötü yola düşürmesin sabret moralini yüksek tut kesinlikle gurur vs yapmana gerek yok kimin ne gönderiği bellidir durumunu toparlayınca geri ödersin

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erhanarici18 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim allah acil şifalar versin
    bende hafta içi özel bi şirkette çalışıp cumartesi günleri arkadaşımla ekstra iş olarak pazarda cep telefonu aksesuar işi yapıyorum gerçekten getirisi güzel iştir bunu tavsiye edecektim ki selfie çubuğu satıyomuşsun zaten nerden kaça alıyosun bilmiyorum ama adet fiyatı 5-6 TL den yukarı ise alma pm at bi kaç yer biliyorum oraya yönlendireyim seni
    ve kesinlikle ama kesinlikle kırılmaz camda al mutlaka, ikisini birden sat selfie çubuğundan ucuzdur ve daha hızlıdır.
    ayrıca sebze meyve satılan pazarlara değilde sosyete pazarlarına git ben çekmeköy ulus pazarına gidiyorum tavsiye ederim
    bende bütçem dahilinde belli bi miktar gönderebilceğim sana herkesin başına gelir allah kimseyi kötü yola düşürmesin sabret moralini yüksek tut kesinlikle gurur vs yapmana gerek yok kimin ne gönderiği bellidir durumunu toparlayınca geri ödersin
    Ben kapak olayı için yazmıştım. 1 kere sosyete pazarında bir yere uğradık. Adam 1 saatte benim 1 günde kazandığımdan daha fazla kazandı.
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

canozgur106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yengeye Allahtan acil şifalar..İnşAllah güzel bi iş denk gelir kardeşim
    ALLAH VAR GAM YOK..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah yardımcı olan bütün büyüklerimizden razı olsun , çok sevindim acıkcası. Dualarım sizinle inşallah karınız iyileşir

erhanarici18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Draniela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben kapak olayı için yazmıştım. 1 kere sosyete pazarında bir yere uğradık. Adam 1 saatte benim 1 günde kazandığımdan daha fazla kazandı.
    özel sektördeki işimizi bırakmayı düşünüyoruz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)