User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
53 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Sİz hangİsİnİ alirdiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sİz hangİsİnİ alirdiniz

Selam arkadaşlar,

bugün yaşı 60 olan bir aile babasına araç alacak olsaydınız aşağıdakilerden hangisini alırdınız veya ne tavsiye ederdiniz?

araç mutlaka 2012 veya üstü, dizel ve çok değer kaybettirmeyecek satılması çok zor olmayacak araç olması lazım.

şimdilik bakılan değerlendirilen seçenekler:

1)2012 ve üstü Jetta ( tipi güzel ama biraz boş geldi ve motoru fordununki yanında zayıf kaldı gibi geldi )

2) 2012 üstü focus sedan titanyum ve titanyum X (aslında en çok bu beğenildi araç vw göre çok daha kemikli toplu diri ve seri geldi ama yüzü eskidi gibi geldi her şirket aracı focus)

3) 2013 üstü son kasa golf ama midline plus (diğerleri çok daha pahalı) araçta bazı noksanlar insanı üzüyor cruis yok,park yok vs vs ve motor 95hp ford ile arasındaki 20hp çok hissediliyor, fakat öbür yandan araç daha yeni ve sonucunda golf

bu arada bütçe maksimum olmak üzere 62,000 tl arkadaşlar

son olarak birde not etmeyi unutuğum bir araç daha var bakılan

Opel Astra 1.6 cdti sedan, henüz bu araçtan bulamadık denemek için, yukarıdaki araçlarla kıyaslandığında nasıldır? nedir ? tavsiye edermisiniz? unutmayınki araç 62,000tl olacağından muhtemelen baz model astra 1.6 cdti dır

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

mimarsertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ford Focus'u seçerdim. Donanım ve performans farkı önemli. Bunlara ek Kia Ceed bakardım.

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi, focus u ilk çıktığında şirket kiralamıştı uzun süre kullandım. Arkası oldukça dar ve ort 1 depo ile şehir içi 500km falan yapıyor, 550 yi zorlar.
    Astra sedan biraz daha mantıklı geliyor + focus un bagaj hacmi de ufak.
    Eğer uzun yolculuk vs yapıcaklarsa astra yada jetta tavsiye ederim. Jetta daha çok yakışır diye düşünüyorum

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    belirtilen listeden konfor, marka imajı ve kalite olarak öncelikle golf, sonrasında jetta tercih ederim ...
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Berkanım bende bunu tavsiye ettim ama alacak olan kayın peder, biraz pazara piyasaya takıntılı birisi ağızı alfa 159dan çok yanmış satmak ile ilgili ve adana piyasasında olan astra,focus,golf jetta gibi daha seri satışı gerçekleşecek araç arıyor.

binbir ağız döktüm gel Octavia bakalım en kötü rapid diye ama ikna edemedim bende

barakuda26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    golf mantıklı liste içinde

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Focus u neden begendiginizi tam cozemedim vakti zamaninda cok kez kiraladim
    Ici gercekten dar arka koltuk mesafeleri sıkıntıli on konsol tasrimi sebebiyle ozellikle on yolcu kismida rahatsiz denilebilir net olarak
    Yol tutus onceligi nedeniyle konforu cok yuksek degil surusu eglencelidir direksiyon aracin tepkileri basarili ama beklenti bu yonde degildir muhtemelen
    Golf 7 comfortline dahi donanim olarak cok cok zayiftirki en baz modeli yazmaya gerek yok keyif kacirabilir
    Bi kac ay once astra sedan 1.6 cdti 110 hp lik kullandim bi sure araca resmen bayildim
    Vw grubu araclara gore net bi sekilde %20-30 civari az tuketimi vardi ici sessizligi surusu gayet iyiydi
    Ben onererim rahatlikla

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Focus u neden begendiginizi tam cozemedim vakti zamaninda cok kez kiraladim
    Ici gercekten dar arka koltuk mesafeleri sıkıntıli on konsol tasrimi sebebiyle ozellikle on yolcu kismida rahatsiz denilebilir net olarak
    Yol tutus onceligi nedeniyle konforu cok yuksek degil surusu eglencelidir direksiyon aracin tepkileri basarili ama beklenti bu yonde degildir muhtemelen
    Golf 7 comfortline dahi donanim olarak cok cok zayiftirki en baz modeli yazmaya gerek yok keyif kacirabilir
    Bi kac ay once astra sedan 1.6 cdti 110 hp lik kullandim bi sure araca resmen bayildim
    Vw grubu araclara gore net bi sekilde %20-30 civari az tuketimi vardi ici sessizligi surusu gayet iyiydi
    Ben onererim rahatlikla

bende astra sedan 1.6 cdti 136lığı çok merak ediyorum ve inş test edecez.

focusu beğenmemizdeki en büyük sebeb seçimlerin dar olması, kayın peder focus,jetta ,astra deyince şimdilik jettayı denedik,golfü denedik ve golf gerçekten donanımda biraz üzdü ama güzel araç, jetta focusun yanında focus kadar güven vermedi belki bizzat denediğimiz aracın yaşı,kullanımı yada alt takım lastiğinden ibaretti ama sürüşü focus kadar net,keskin ve kemikli kendinden emin gelmedi.

gerek fren gerek direksiyon hissi focus 1-2 adım öndeydi test sırasında ama dediğine katılıyorum onunda konsolu gerçekten hiç ergonomik değil.

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Madem marka takıntısı var hocam Alın bir renault Fluance binsin istediği zamanda az zararla elden çıkartabilir

evolution_9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2009 focus titanyum modelini sıfır alıp 270.000 km kullandım. çok atik inanılmaz sağlam yakıtıda güzel bakımları hariç 5 kuruş dahi para harcamadım satana kadar, fakat kazık gibi araba konfor namına bişey yok uzun yolda yoruyor sonra satıp jetta dizel oto. conft. aldım focusa göre çok çok daha rahat daha sessiz iç malzeme kalitesi daha güzel performansıda otomatik bi araca çok güzel yakıtı focustan 1 pır daha fazlaydı. ben 2 sinede binmiş biri olarak kesinlikle jetta derim çok keyifli ve bi üst segmen araçlar kadar rahat ve donanımlı.
    evox

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Berkanım bende bunu tavsiye ettim ama alacak olan kayın peder, biraz pazara piyasaya takıntılı birisi ağızı alfa 159dan çok yanmış satmak ile ilgili ve adana piyasasında olan astra,focus,golf jetta gibi daha seri satışı gerçekleşecek araç arıyor.

binbir ağız döktüm gel Octavia bakalım en kötü rapid diye ama ikna edemedim bende

rapidde sirket aracı oldugundan aslında bence zarar ettircek bir araç degil ama, bazılarına laf anlatması hakkaten zor ozaman abi yapacak birşey yok kayınpederi sal gonlüne ne gelirse onu alsın
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler VW de 4 yaşına gelince her türlü triger değişmesi gerek gibi bir yorumu oldu.

bu doğrumu, araç daha 47,000kmdeyse bile değişmesi şartmı? risk alıp değiştirmeyen yada yan sanayi değiştireniniz varmı?

satan arkadaş masrafı yok dedi jettanın önce 4 lastiği değişecek oldu,sonra bakımı lazım oldu bakım için servisi aradım 2012 ruhsatlı ama 2011 son aylarda üretilmiş bunun trigeri değişecek oda bakım + triger seti ve işçilik demek dedi sadece triger için 1200tl dedi ya bunlar

bu nasıl bir rakam götü boklu triger kayışı ya.

hiç hesapta yokken aracın 2500tl masrafı çıktı ve bunuda yapan güya yıllardır tanıdığım olan arkadaşımın galerisi varya dövecen bu gibi tipleri

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sirkette var 2012 yilindam beri kiraliklar,bayagi kullandim diyebilirim.Focus 3 sedan.
    -Gercekten cok dar oyle boyle degil yani anlam veremiyorun,arkada yolculuk zor.Bagaj sinifinin en dar sanirim
    -Yol tutusu iyi diyenler ne kadar focus3 kullandilar gercekten bilmiyorum,bu arabada oyle bir esp varki sadece oleceginiz zaman devreye giriyor..Arastirin hatta 78 km/h hiz ile mooose testten kalmistir focus3...
    (Bknz :www.otopark.com/2015/05/29/focus-geyik-yapiyor)
    -Yol tutus efsanesi zamaninda mk1-mk2 ile rakiplerine gore iyiydi ama kimse f3u savunmasin bence o is bitti artik
    -Acayip bir yok sesi var arabada cidden oyle boyle degil,heleki bozuk asfaltta nasil ziriltilar var anlatamam size
    -Guvenlik meselesine gelincede (bakiniz: golf7 small overlap &focus small overlap test) bunu konusmaya gerek bile gormuyorum...
    -Oyle dagda tasta kullanilan bir aracta degil...
    -30-31 agustosta focus ile adanada olucam sonra donucem kendi aracimla gelicem.Zamanlari ayirdigimizda focusa bakabilirsiniz.

Focus icin benim yorumum bu daha dogrusu focus3 icin...

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar,

bugün yaşı 60 olan bir aile babasına araç alacak olsaydınız aşağıdakilerden hangisini alırdınız veya ne tavsiye ederdiniz?

araç mutlaka 2012 veya üstü, dizel ve çok değer kaybettirmeyecek satılması çok zor olmayacak araç olması lazım.

şimdilik bakılan değerlendirilen seçenekler:

1)2012 ve üstü Jetta ( tipi güzel ama biraz boş geldi ve motoru fordununki yanında zayıf kaldı gibi geldi )

2) 2012 üstü focus sedan titanyum ve titanyum X (aslında en çok bu beğenildi araç vw göre çok daha kemikli toplu diri ve seri geldi ama yüzü eskidi gibi geldi her şirket aracı focus)

3) 2013 üstü son kasa golf ama midline plus (diğerleri çok daha pahalı) araçta bazı noksanlar insanı üzüyor cruis yok,park yok vs vs ve motor 95hp ford ile arasındaki 20hp çok hissediliyor, fakat öbür yandan araç daha yeni ve sonucunda golf
    Bence focusun yuzu eskimedi eskimezde,jetta iyi hos ama keyifli bi araba degil bence. Amcamlarda jetta var ama dayimin focusunun yaninda benim icin zayif kaliyo. Ikisinide kullandim,hem serilik hemde kullanim kolayligi acisindan focus derim,cunku focusun konsol biraz daha geride,hersey elinizin altinda oluyo. Tavsiyem focus
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Triger 150.000Km veya 4 tik tdi motorlarda
    Tsi motorlarda zincir var ses ne zaman gelirse
    Fiyat normal servise gore,disaridada degistirebilirsiniz sorun yok bence...

se_RC_an - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    megane gt 1.6 dci ve seat leon tdi de bakabilirsinz aslında piyasada bu araçlarda çabul gider

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)