el emeğiyle yapılan ve ömür boyu üzerinde taşıyacağın bir şey dövme, aynı zamanda yapan kişinin de kişisel imzası demek, bu yüzden ya o kadar para etmez bu dövme mantığıyla yaklaşacaksanız zaten dövme yaptırmayın.
benim işlerini çok sevip takip ettiğim bir dövmeci vardı adamı pragda buldum, saati 80 eurodan çalışıyor mesela, 5 ayı şu anda dolu seneye mayıs için randevu ayarlamaya çalışıyoruz adamla
diyeceğim odur ki referanslarına en güvendiğini seç, gerekirse 6 ay daha para biriktir ama en iyisinde yaptırt.
Tabi bazı dövmeciler fiyatı fazla abartıyor olabilir, ama yaptırılacak dövmenin ömür boyu vücudunda kalacağını da hesaba katmak lazım fiyatı değerlendirirken. Tek bir düz çizgiyi yamuk çizse, ömrün geri kalanında 200 lira fazla vermedim diye pişman olursunuz.
doayen!
Arkadasim bm cok yaptim diye bir tanidik kiz arkadasimiza 3 guvercin cizicekti boynuna evrim teorisi gibi oldu kuslar karga , marti ,dogan slx sen dusun , tek sefer yaptircan parasinada kiyican abi bunu bilir bunu soylerim hadi ilk aylar takilmadin sonra bir hata bulucan incelicen arkadaslarin incelicek ye kendi kendini dur hic isim olmazdi
arkadaşım bu işi yapıyor istersen özelden adını veriyim yaptığı kendi tattoo stüdyosu falanda var.. bakarsın içine sinmesse beğenmessen yaptırmassın..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Bu dream tattoo denilen yer eski dream catcher mı? Bahsettiğim isim 2005 senesindeydi, dövme yaptırmıştım onlara.
doayen!
Fahrettin demir piyasadaki sulu boya yapanlara benzemez ustune tanimam nokta hata yoktur her dovmeyi yapmaz sosyal medyadan yaptiklarina bakabilirsin
The King Of Reptile
koray karagözler
resul odabaş
bende yaptırma arifesindeyim bayadır bu kişileri takip ediyorum yaptığı işler baya iyi instagramdan bakabilirsin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)