bahadır gülaç scrub tattoo. işçiliğinden ve adamlığından gayet memnun kaldığımız bir kardeşimiz. adımı verirseniz elinden geleni yapar ankara için. kendisinin yeri çayyolunda.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Darkmoon abımızın tavsıyesınde bulundugu exclusıve home tattoo ayberk abıyle dun gorustum,kendısının sıcak kanlı sohbetı ve ılgılı yaklasımıyla model ısıne karar verdık sagolsun gosterdıgım ıkı modelden cok daha ozgun bı tasarım yaptı kafasında,bende kendısıne guvendım ve kabul ettım eylul 1 yada 2 sınde yaptırıcam randevumu aldım fıyattada dıgerlerıne oranla guzel bı fıyat verdı,dovmeyı yaptırdıktan sonra resımlerınıde eklerım,aklınızda dovme ısı varsa kesınlıkle zıyaret edın ınstagram ve facebook tan yaptıgı ıslerede bakabılırsınız,basta darkmoon abımız olmak uzere tavsıyelerınız ıcın hepınıze tesekkur ederım
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Exclusive home tattoo instagram ve faceden bakabilirsiniz eserler başarılı tavsiye ederim. Fiyattada uygundur
Hız,sonsuz bir tutkudur.
bana da çizgisi iyi olan bir dövmeci lazım. düz çizgi gerçekten çok zor ve herkesin yapamayacağı bir şey. Bununla ilgili önerisi olan var mı ?
beyler bende var bı tane onu sıldırmek ıcın ankara da bıldıgınız yer var mı? konuyu kırlettım ama kusura bakmayın![]()
İstanbuk Taksim VasoVasiko
Ankara'da daha önce daft art tattoo isimli yerde dövme yaptıran oldu mu ? Eva isimli sanatçıyı epey övüyorlar,mandala tarzında kurt yaptırmayı düşünüyorum da buradan yardımcı olabilecek biri varsa iyi olur açıkcası.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)