Merhabalar driver_can Bey,
Öncelikle dostum gibi kaba bir tabiri kullandığım için şahsınızdan özür dilerim. Yanlış anlamış olmanıza üzüldüm, çünkü çok saçma bir argüman sunmuştum ve ciddiye alınabileceğini düşünemedim. Tabiki benim düşüncesizliğim, affınıza sığınıyorum.
Saygılarımla.
Charged & Supercharged
Anasını sevse yaparmıydı hiç anasını sevmeyen hain bir evlat anasını saygıyla anıyorum ki öyle bir evlat yetiştirdiği için sinirlerim zıpladı çok geçmiş olsun
Benim aracimi komple cizdiler tam ingilizce dersi finali oncesi sonra beyzbol sopasi aldim marketten gece 4 e kadar bekledim balkon kapisinda jaluziden baktim kamera yerlestirdim balkona cunku elimde kanit olmaliydi amerikan polisi ***** adam cizer cezali biz cikariz her neyse bekledim bekledim gelen giden olmadi saat 4 te yattim sabah uyandim sol camurluk siyah sprey boya ile boyanmis farlar boyanmis egsoz boyanmis ayna boyanmis yanarim yanarim hala bulamadim bulsam sokucam beyzbol sopasini biyerlerine. buraya nerden geldim he cizikten geldim sinir yaptimben sizin yerinizde olsam cizigi gormemeye calisirim boyatin isterseniz ama gormeyin nazarlik olsun ben oyle yaptim sahsen Allaha havale ettim boyle insanlari yakaladigin anda dovuceksin iste kendi araban olmasa bile birisinin arabasini cizerken gorursen dovuceksin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)