oo yekta 57 çok ii yav :) maşşallah allah nazardan korusun hava ne durumdaydı yagmurda 57 deildi heralde:)
Printable View
ya rollerden biliyorum konusuyoruz ediyoruz ama kardeşim insan bi nikini söler ya:D ne güldüm ya bugun çok güldük Allah ağlatmaz inşallah.
yok lövü başka birisi vardı typer cihan ın ynında ona benzettim :D yiit e sordum her hlde çocukla göz göze geldik her halde tnıyor beni dedim gidip sordum bu löv mü diye :D
off yekta uzunsun biliyorumda :D ahuahdahuduhaduhauhd cok guldum yaa :D gokhan genede kisa senden :D buda gokhanin log`u az once yazdi ; :D
Goki :yiit gülmeye başladı ne oldu dedim shumi diyoki olm yukardasın adam yine senden uzun :D
Yahu fotoya tekrar tekrar bakıyorum. Mini ve Yekta lafları çok tezat ya. Telefonda sigortacıdan kasko fiyatı istese.
-Sizde ne araç var
-Mini
-Peki gelin konuşalım.
Kapıdan Yekta giricek içeri. Kadının hayatta aklına "bu müşteri Mini sürüyordur" diye gelmez :D
haytavır yekta :D arka koltuktan kullancak ztn miniyi :hahaha:
ahahah ulan gelemedim ama gökinin gözleri beni aramış:D:D
Göki sen videoları 2009'a kadar atarmısın :D
İyi eğlenmişsiniz resimlerden anlaşıldığı kadarıyla :) Daha çok resim istiyoruz..
izmit yolundaki vidyoları istioruz gÖKİİİİİİİİİİİİİ
http://img129.imageshack.us/img129/4708/pict0122cm5.jpg
hahha buzdolabından fil çıkması gibi bişi benim bu arabadan çıkmam :D
Canım çekti bee niye gelmemişim Bİr dahaki org gelmek isterim iyi eğlenmişsiniz :)