moruk deniz cekti ya fotolari canonla :D baktmda pek bi artist pozlar olmuş :)
Printable View
Bazen aciyorum :D (arabaya) :D ama hakkinida veriyosun hani . . . :D ;) :)
resimleri rapid yada başka biyere komple upload etme şansınız varmı ? öle daha güsel olur ama :D
gökhan kanka pistimi karıştırdın :D
http://s122.photobucket.com/albums/o...t=gokispin.flv
gokart pistini sever gökü =)
beyler herkese tesekkurler valla bazı arkdaşlarla canlı canlı tanışmak iyi oldu gayet güzel geçti. zd kanka saol lap ları verdiğin için alet fena:):):):D:D:D:D yetiştim buarada:)izmirdeyim
:D
olay şöle gelişti o düzlükte sarsıntı oluyoduya ben aksımdan kaynaklanıyor sanıyodum shumi oranın asfaltı öle diyince Allah ne verdiyse asıldım biraz fazla asılmışım160 oldum bi baktım gelmişim fren yapsam olmaz:D girsem hiç olmaz:D napıyım dedim düz devam ediyim ama ben nasıl gülüyorum gözlerimi açamıyorum neyse geri geri çıktım gokart dan tam dönüşü yapıyorum krşımda sen :D
cok yavassın lan gokı
kanka bekledik clio yu =)
106 gokart gibi araba derler, araç kendini oraya atmış direk :):):) pist faresi,
gokhanın zamanlarının öyle olmasının sebebi fazladan kart pistine girmeşi, o pistte ragmen zamanlar boyle bide girmese:)
emın ol lımıtlerınde donerdım o pıstı clıonun. gokhan cıdden yavas gecmıssın etabı
aracın caddedeki limitleri ile pistteki limitleri farklı asfalttan ötürü..viraj içlerindeki kaplama berbat..insan acıyor arabasına..
ne kadar çok dönersen o kadar iyi zmanlar çıkartırsın..
ben dizel corsa ile 57 çıkartmıştım
Burç mu yazıcak süreleri. :)