User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
40 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Yeni is kolu

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bence gitmeliler iyi yapıyorlar.

Ulkesini satmış vatandaş sonucda savasmayip kari gibi kaçmış vatandas bunlar.

Bunlara 1 gram üzülmüyorum bile.

Bu ulkenin adini karaliyorlar.

Ab türkiye yi sucluyor ki haklı.

Suriye neden kurtulus savasi vermedi halk olarak asil soru bu.

Bizde kacsaydik kurtulus savasinda vatan toprağı koruyamayan bir millet zulume mahkumdur.

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jandarma biliyordur tabikide ama göz yumuyor çünkü kanunlar yetersiz,adamlar her bulduğunu içeri nezaretemi atcaktı yani bumu çözüm o kadar insanı toplayıp ne yapacaksın,jandarma durup bunlarlamı uğraşcak..

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Göçmenlerin gitmesi bizim açımızdan iyi ve mecburuz , 3 milyon suriyeli var ve tek sorun bu değil.... 3. Dünya ülkeri ile tüm vizeler kalktığı için Ortadoğunun kaçakçılık merkezi haline geldik malesef, birde bu insanların bu halde olmalarının asıl sebebi başta Abd sonra Ab,, buraları karıştıran onlar...

Komşu ülkeleri karıştırarak iç savaş çıkartmak suretiyle Sermaye transferi yapmak çok ahlaksızca ama malesef durum bu.

Şimdi burdan çok sayıda müslümanın ab ye gitmesi müslümanlık için olumlu bir gelişme, Ab yi içerden feth etmiş oluruz...

AB dua etsin en yakın Yunanistanla aramızda Ege denizi var, yoksa şimdi Yunanistan da katoliklerle ortadokslar savaşıyor olurdu.... Acil hökümetin bu konuya çözüm bulması lazım...

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    236 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Niye hiç bir islam ülkesi almadı suriyelileri de hani ümmet ümmet diyorlardı ne oldu ?
    Bir de ata topraklarından gelen Türk kardeşlerimiz var onların hepsi belirlenen yerlerde bekliyorlar. Metropole inip dilenmiyorlar, kordona gidip sahile sıçmıyorlar, bodrumda turistlerden para dilenmiyorlar. Ki maaş bile bağlanmadığı halde. Bende üzülmüyorum şahsen. Bir kaçıyla konuşmuştum gayet rahat bir şekilde niye savaşalım ki ne gerek var ya ölürsek kafalarındaydı. O an acımayı bıraktım bende.

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anladigim kadariyla konunun acilma sebebi bi nevi sikayet ve haberin yayilmasi. Yoksa her tekneyi alani da orda barindirmazlar.
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iş ümidiyle konuya girip ümitsizce ayrılan kaç kişiyiz.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    9 metrelik bota 50 kişi binilmesine de jandarma göz yumuyor. Ben buna şikayet ediyorum. O botun alacabileceği ve güvenli gidebileceği maks insan sayısı 15dir. Tamam jandarma da yollasın tutmasın ama adamları zorla ölüme yollayacak şekilde bindirilmesine göz yummasın.

Seko iş konusuna gelince yasadışı mı değil mi bilemiyorum ama yunan sahil güvenliğine yakalanmayacak şekilde adam götürüp getirebiliyosan çok sağlam para var. Adamların sahil güvenliği 35 mil yapıo. Ben mülteci olayları olmadan önce kendi teknemle yemek yemeğe alışveriş yapmaya 20 kere geçtim. Bizim balıkçılar ıstakozun kilosuna 200 lira istiyor orada 20 Euro. Balık aynı şekilde. Bizde balık çıkmıyor gideceksin babakaleye buzhaneden balık alacaksın. Ada da sürekli taze ve ucuz balık var. Onlarda bizim oraya rakı almaya geliyorlar bazen. Tabi bu seneler önce mülteci olayları tektükken olan şeylerdi. Şu anda gene yakalanmadan sefer yaparsın yeterki dikkatli ol. Hızlı ve büyük tekneye ve gece görüşlü iyi bir dürbüne bakar. Diyeceksin sen neden yapmıosun çünkü ada da yakaladıklarını toplama kampına koyuyolar aç susuz bırakıolar onlarda bize geri kaçmaya çalışıyor.
    IN BOOST WE TRUST

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi mülteci mi taşıyacaz zeytin yağımı almayacaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ikiside muştucuk.
    IN BOOST WE TRUST

denizhandinc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yunan sahil güvenligi ne diyo bu ise
    Leon Mk2
    Golf Mk7
    Scirocco Mk3
    1.16 F20
    A180 W176

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı denizhandinc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yunan sahil güvenligi ne diyo bu ise
    bırakın gelsinler diyormuş
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    -Hocam ne işle meşgulüz?
    Taşımacılık sektöründeyim ben,Servis çekiyorum.Bizim Mülteci kardeşler var onları taşıyorum hayırlısıyla.
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

BlackGetz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Simdi hemen herkes atlamasin vicdani olmayan yapabilir.
    Bizim yazlik assos sokakagzinda. Midilliye en yakin yerlesim alani. Aramiz 6 mil. Midillide ki butun multeciler buradan gidiyormus. Ve bizim butun koylu isi gucu tarlayi birakmis multeci transferi yapio. Kelle basi 1000 dolar para aliolar. Gece 3 te bizim evin onu e5 gibi oluo. Bir suru minibus hem multeci hem de bot tasio. Arkalarinda da dandirik elektrikli motor. Botlar 9 metre 50 kisj bindiriolar en fazla 10 kisi alacak bota.

Haa multeci korktu binmedi mi silah zoruyla bindiriolar. Liste hesabi calisiolar. Tekneye binenin adini soyadini alio istanbula bildirio ertesi gun para istanbuldan gelio nakit. Jandarmanin sahil guvenligin bilmemesine duymamasina imkan yok. Sahil guvenlik kulesi burada. Binmek istemeyeni koylu bindiremezse jandarma zorla bindirio. Yani ortak calisiolar. Sizde burada sahilde bebek cesedini gazetede gorunce agliosunuz. Yaw senin halkin zaten bu ise komple girismis. Vicdani kaldirabilen varsa yapsin. Bu arada tavsiye piyasada ne kadar zeytinyagi varsa su anda depolayin. Kendi zeytinligimin urununu ben bu sene toplamiorum butun arazi insan diskisi ile dolu. Herifler istanbuldan getirdiklerini dagda tasta zeytinliklerde bekletio aksama kadar. Turkiyenin zeytinyagi uretiminin yuzde 8 i bizim buradan saglanio. Ve butun ege au anda bu pislige bulasmis durumda. Bundan sonra iki uc sene neyse ben hasat almayi dusunmuyorum toprak temizlenene kadar. Zaten aileye yetecek kadar aliodum geri kalanini maliyet icin verioduk. Simdi verip para alicam. Kendi elimdeki ile yetinicem. Marketten falan zeytinyagi aliosaniz simdiden diorum eve stoklayin 2 3 sene zeytinyagi alinmaz bu seneden sonra
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler buyrun Hürriyet gazetesi bugün yazıyor. Yeşil limandan 10 bot kalkmış 1 i batmış. Yeşil liman denen yerde teyzemin yazlığı var bana 5 km. Jandarma karakolu oraya 2 km bile değil. 10 bot demek en az 500 kişi demek. O insanlar oraya yürüyerek gelmiş olamaz. Botları ve motoru nereden buldular. Jandarmanın önünden geçmeden de gelemezler. Teyzemler her akşam jandarmayı arıyor gelen giden yok. Eee jandarma işin içinde değil di mi?
    Jandarmaya attığın suçlama nedeni ile ihbarda bulundum. Değerlendirirlerse bide kendilerine anlatırsın
    Haddinden fazla değer, gevşeği kral eder

34 GE 5563 - BlackGetz
    34 KA 0667 - matKAp VTI
    41 KK 495 -- KKing VTI
    34 TS 8034 -Red King CORSA 1.7 DTI+

GKS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    suriye olayı haricide yolgeçen hanına döndü artık giren çıkan belli diyil vize yok bişey yok nasılsa başka millet vatandaşlarına
    bizim vatandaşlar avrupaya yada başka ülkelere giderken bir ton formalite vize vs uğraşsın dursun bizden başka kimse diğerlerini vizesiz almıyor

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen zeytin yağını bana dip fiyattan ver ben pazarlarım kardeşim. Aldım mesajı
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı MertSerhanÖ. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    -Hocam ne işle meşgulüz?
    Taşımacılık sektöründeyim ben,Servis çekiyorum.Bizim Mülteci kardeşler var onları taşıyorum hayırlısıyla.
    turizim le uğraşıyoruz da denilebilir türkiyeden yunanistana mavi turlar düzenliyoruz diye şekilde yapabiliriz yavaştan kafama yatıyo iş
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turizim le uğraşıyoruz da denilebilir türkiyeden yunanistana mavi turlar düzenliyoruz diye şekilde yapabiliriz yavaştan kafama yatıyo iş
    Valla bende uzun zamandır düşünüyordum parayı bulmanın bi yolu olmalı,voleyi çakmamız lazım diye.Meğersem uzakta arıyormuşuz Techturkey bu sorunumuzada yine hınzır gibi yetişti.Beyler toplanın girişiyoruz işe,giderkende sırasıyla 3 korna yapar deneriz,Geçilen ağırlığı bahane ederse 2 tane mülteciyi atar öyle deneriz. Tövbe yarabbim ya resulallah ne günlere düştük ya

Belly Detail

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    236 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mert ciddiysen pm gel kanka yapalım bu işi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mert ciddiysen pm gel kanka yapalım bu işi
    Ahahah aman bro Allah yazdıysa bozsun düşünmek bile huzursuz ediyo içimi)

Belly Detail

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)