Volkswagen artık araba üretimini bırakıp Türkiye'de 2.el Honda işine giricekmiş amcadan deden ciğerli pıstırılmış kastırılmış taypar sikibin vitiay
Printable View
Volkswagen artık araba üretimini bırakıp Türkiye'de 2.el Honda işine giricekmiş amcadan deden ciğerli pıstırılmış kastırılmış taypar sikibin vitiay
Jettası olan arkadaşa sorayım dedim msj yazmamla yarılmam bir oldu :D
http://i.hizliresim.com/Eq79QD.jpg
Ayrıca Ar-Ge başkanlarını görevden almışlar.
Yönetim değişimi olur para cezası ödenir ve bunlar yapmışlar derler sonra aynen devam ama en çok satan marka olmak artık onlar için bi 10 yıl daha hayal olur.
Tabii bu olay sadece burda değil pistlerde de VW vuracaktır. Rallilerde çok iyi sonuçlar alıyorlar onlar içinde araştırma yapılması gündeme gelebilir.
bence bu olayın tamamı içeriden olan bir olay.
koskoca Ferdinand Porsche yani VW VW yapan adamın torunu Piech Ferdinand ile ciddi şekilde ters düşmüş Nisan ayında Piech istifasını vermişti ve şu an tamda ters düştüğü adamlar birer birer kovuluyor :)
bu kadar tesadüf olamaz diye düşünüyorum.
Aranızda Steven Jobs adına yapılan Jobs filmini izleyeniniz oldumu bilmiyorum ama hikaye biraz onu anımsattı :)
zamanında i30'un direksiyon derinlik yükseklik ayarı düğmesine aval aval bakan acıp kapayan bu nasıl böyle sessiz biz bile yapamadık deyip, arkasından yaptıkta pahalıydı koyamadık diye carsaf carsaf söyleyende aynı ceo. 3 kuruştan kaça kaça vw'nin kıcına kazıgı yerlestirdi galiba ;)
:hehe: :hehe:
https://www.youtube.com/watch?t=2&v=E04b9NzTx50
https://www.youtube.com/watch?t=2&v=E04b9NzTx50
Ayrıca yeni Egea tofaş fabrikasında band dan çıktı yakında satışta olacak bakalım olaylar nasıl gelişecek.
Şuanda TR de en çok satan marka VW ama dünya genelinde dinamikler değişecek gibi duruyor.
Bi kaç aydır elektrikli otomobilleri takip ediyordum. VW hisseleri %37 düşerken yakında tesla ve fisker amerikada ciddi şekilde pazarlarını arttıracaklardır.
Ve bu markalar daha da cazip hale gelecekler.
Bizde ise değişen bişey olmayacak ve bizim milletimiz yine 6 altı ay sıra bekleyip golf alacaktır...
Abi tesla diyorsun adam öttürmüş gidiyor :) Hollanda hayatımda görmediğim kadar tesla gördüm taksi olanı bile onlarcaydı. :D
Vw turkiye pazari icinde hile yapabilir
Kapi kapanacagi zaman bi sensor devreye girer hoparlorden tokkapisesi.waw calinir ahaha
Abi yemin ediyorum tavuk kılığına girmiş bir adam ve kendini kelepçelediği şirine kılığına girmiş cüce bir kadın vardı. bu noktadan sonra harbiden gerçeklermiydi dedim :D
kanka bom boş geldim nox değerlerimide orada bıraktım :D
-Ben 1.6 TDI'larda yaptıklarını zannetmiyorum,2.0 TDI ile 1.6 TDI tamamen farklı ecuları kullanıyorlar.
-Yazılım zaten Bosch'dan 2007 yılında test yazılımı olarak gelmiş kesin Türkün birinin aklına geldi bunu yapmak :)
-Bu arada TDI'a kirli kirli diyorsunuzda mesele kirlilik değil,rakipleri 4x birim nox salıyorsa vwde 4x nox salıyor.Ama bizim akıllı çıkıp diyorki ben daha teknolojiğim 4x değilde 2x salıyorum.Mevzu bundan ibaret.Hatta birebir nox değerlerini bulabilen yazarsa çok daha güzel olur
1.4 scirocco alıcam yakıtı yorarmı diye düşünüyorum, daha ne olsun :) Çok lüks bizde otomobil binmek maalesef