Yahudi değilde Renocuların parmağı büyük burda. Yani Fransızların çünkü filo dahil satışlarını kaybettiler. Onlarda devlet markası o yüzden kriz olmadan krizi ortadan kaldırmanın yolunu buldular.
Printable View
bunlar hep vwnin boğazları alıp füzeleriyle sıcak denizlere açılma isteğinin sonucu,
ayağını kaydırıyorlar..
http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/p...i/30185566.asp
Hadi bakalım buyur burdan yak.
Porche içinde hiç iyi olmaz bu dava.
Biri nazilere kızmış fena halde hıncını VAG grubundan çıkarıyor gibime geliyor.
Açıkcası benim içinde cok önemli değil emisyon ki tdi alıp 180 Hp lerde gazlamayı hala düşünüyorum ama vw fiyatlarından dolayı özellikle bom boş cacık polonun fiyatlarından dolayı uzak duruyorum . Dediğiniz gibi bizim milletimizde marka takıntısı çok bu honda, vw, vs vs firmalar olabilir ama ciddi anlamda karsılastırdığımda f/p EĞRİSİNİ bir *** olmaz bu vw ve doğuştan diyorum
Bizim hükümetler de çok düşünür ya emisyonu, çevreyi falan...
O yüzden TRde cacık olmaz, arabalar falan da ucuzlamaz hayal kurmayın.
Haberlerde yazıyor. Üretimde çalışan teknik personel uyarmış yanlış yapıyoruz demiş ama bir yandan da 11 milyon araca bunu monte etmiş, Bosch uyarmış bu test yazılımını piyasaya süreceğin araçlarda kesinlikle kullanma demiş, bu yazılımdan 11 milyon tane satıp parasını almış. VW'de bu kadar şatafatlı ve bu kadar çok kişinin işin içinde olduğu bir olayın gizli kalacağına inanacak kadar SAF olduğu için o 11 milyon aracı dünyanın 4 bir yanına satmış.
Tür: Aksiyon, Dram, Gerilim
İMDB Puanı: 8,4
http://www.haberturk.com/ekonomi/oto...gi-konusuluyor
audi satılabilirmis kanka :D
Audiyi mi alsak ? Seatı mı ? Hangisinin 2. eli iyi ??
En son noter fiyatını söylesene ??
Laa daha yeni audi sahibi olduk
Audi yi mercedes yada renault alsada parcalari trde yapilsa ucuzlasa:)
Audi için Honda diyorlar :)
Bakalım görücez yakında neler olacak.
Öyle deme Onur reklamın kötüsü bu işte.
Bak yine bizle kıyaslıyosunuz bu işi. Biz ülke olarak sallamıyoruz bu durumu. Ama Amerikada öyle değil. İş çok ciddi ki kaldı ki Paul sevmeyen yoktur orda.
İşte eğer mahkemede araç arka şasesinde problem vardı ve kaza yaptı diye kanıtlanırsa o zaman porche yalan olur.
Yeni nesillerde bizi ugraştırmasınlar , direk oem krom downpipe bekliyoruz :)
Eğerki almanlar Her fırsatta Türkiye alehine alttan iş çeviriyorsa ki ajanlarından tut silahlarına kadar her türlü hainliği el altından yürütürken, Fırsatını bulmuşken Gayette haklı ve resmi bi kanaldan Almanyaya tazminat davası açılarak bi nebzede olsa canlarını yakmak gerekir diye düşünüyorum.
VW in bi alakası olmayabilir, yokturda Ama geniş çerçeveden bakmak lazım. Para=siyaset