User Tag List

Sayfa 13/42 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon
785 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: VW ve AUDİ'ye 18milyar dolar ceza kapıda

_AS_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolrath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dogru ya. edc sanzumanli bir arac hic satmadi bu ulkede
    Tabi ki satılıyor ama VW'de düz vites araç çok düşük bir pay alıyor artık DSG karşısında demek istediğim o. EDC'de durum böyle değil.

Neyse konu çok farklı yerlere kayacak böyle giderse, DSG tartışmasına dönmesin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ekstra edit bilgi vs: İçinde olan biri olarak söylüyorum. Doğuşun kasıtlı sıra yazdırdığı vs yok kim nerden çıkarttı bunları onu da anlamıyorum.
    Sİpariş araç şöyle gider.
    Ordered: sipariş geçilir fabrikaya gönderilir
    Scheduled: sipariş onaylanır fabrika üretim haftası verir
    in production: üretime geçer
    int transfer ve transport:taşımada limana hareket halinde
    sonra da gemiyle gelir vs.

Şimdi bu orderedtaki arabanın 80 90 gün üretim haftası almadan beklediğini biliyormusunuz? Veya bazı durumlarda VW'nin bazı modellere kota dahi açmayıp sipariş almadığını? Doğuşluk bir durum değil yani. Farklı konularda eleştirlebilir ama araca sıra yazması vs'si komik geliyor. Kimsenin sıra yazdığı yok gelen araç ordered tayken adam ben bunu kaçırmıyım alıyım diyor kaparo veriyor. Durum bu.

semih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir soru sormak istiyorum, avrupada bu yasaklar devam ederse VWnin boşluğunu hangi marka doldurur sizce?

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    b.k atılan bir durum yok, ortada yapılmış bir sahterkarlık var. Önce bunu anlamak lazım.
    ona birşey diyen yok zaten, buraya caps koyup makara yapanların bir kısmı düz boru ile geziyor. insan kendisi ile çelişmemeli... Komik oluyor....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dsg'si bozulan , 3500'de motor kitleyen garibanin yaninda olmazsan tabi oyle 18 milyari cakarlar adama sayim Vw keser doner sap doner gun gelir hesap doner bence dusene bi tekme de biz vuralim garanti magduru ne kadar vw'ci varsa dava acalim
    Aynen katılıyorum. Artık yenı vw lerde servısın para kazamasına yonelık yazılımlar olmuyacagı ne *****. Sonucta herkes kısısel dava ıle ugrasmaz kı. Haksız yoldan yıne kazanırlar.

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bayram öncesi hafta servise sadece birkere gelmiş 2011 model polo gti araca garantiden mekatronik değiştirdik. Hangi vw bu sorunlarla ilgilenmeyen?
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

DR059 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı F4R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ona birşey diyen yok zaten, buraya caps koyup makara yapanların bir kısmı düz boru ile geziyor. insan kendisi ile çelişmemeli... Komik oluyor....
    Peki siz neden bu kadar rahatsızsınız bu durumdan?

Ortada bir firma var. Hem de öyle 3-4 şubesi olan cafe filan değil. Yıllık satış adetleri 100 binlerle ifade edilebilen bir firma.
    Bu firma bir sahtekarlık yapmış. Bu sahtekarlık resmi olarak delillerle ortaya çıkarılmış. Sonra bu firmada bulunan en kilit isimler çıkıp açıklama yapmış. Demişler ki; 'We have totally screwed up.'

Şimdi herkes buz gibi ortada olan sahtekarlığı kabullenmiş iken, siz neden buraya mesaj atan bazı üyelerin yaptıklarından rahatsızsınız ki?
    Buraya mesaj atan adamlar mı sahtekarlık yapmış? Müşteriyi, hatta ülkeleri kandıran bu üyeler mi ki siz onların bir şeylerle çeliştiğini düşünüyorsunuz.

İsteyen aracını alır; yazılımını yapar, katalizörünü iptal eder, düz boru çeker. Olur da ceza yerlerse paşa paşa cezalarını öderler. Ortada bir sahtekarlık yok ki.

Sahtekarlık yapanlar itiraf etti de, bizim VW sever kullanıcılarımız bir türlü kabullenemedi...
    Oluyor böyle şeyler Hyundai, Toyota, VW vs. Bu kadar gönül bağı kurmaya gerek yok.

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu haberler ve olaylar ciktigindan beri ben emisyon kismiyla hic ilgilenmedim cok ta tin basindan beri asil manipule edilen seyin yakit tuketimleri oldugunu dusunuyodum ki
    Bugun haberlerde cikmaya basladi fabrika verilerinin aslina hic uygun olmadigi konusu dillenmeye basladi
    Bu cok daha muhim bir konu..

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DR059 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki siz neden bu kadar rahatsızsınız bu durumdan?

Ortada bir firma var. Hem de öyle 3-4 şubesi olan cafe filan değil. Yıllık satış adetleri 100 binlerle ifade edilebilen bir firma.
    Bu firma bir sahtekarlık yapmış. Bu sahtekarlık resmi olarak delillerle ortaya çıkarılmış. Sonra bu firmada bulunan en kilit isimler çıkıp açıklama yapmış. Demişler ki; 'We have totally screwed up.'

Şimdi herkes buz gibi ortada olan sahtekarlığı kabullenmiş iken, siz neden buraya mesaj atan bazı üyelerin yaptıklarından rahatsızsınız ki?
    Buraya mesaj atan adamlar mı sahtekarlık yapmış? Müşteriyi, hatta ülkeleri kandıran bu üyeler mi ki siz onların bir şeylerle çeliştiğini düşünüyorsunuz.

İsteyen aracını alır; yazılımını yapar, katalizörünü iptal eder, düz boru çeker. Olur da ceza yerlerse paşa paşa cezalarını öderler. Ortada bir sahtekarlık yok ki.

Sahtekarlık yapanlar itiraf etti de, bizim VW sever kullanıcılarımız bir türlü kabullenemedi...
    Oluyor böyle şeyler Hyundai, Toyota, VW vs. Bu kadar gönül bağı kurmaya gerek yok.
    yazdıklarımı ve paylaşılanları iyi oku hocam. paylaşılan capslar, yazılanlar vs sahtekarlık ile alakalı değil. millet çevre kirliliğinden vs bahsetmiş, sahtekarlıktan değil. ama bu çevre ile ilgili paylaşımı yapan adam düz boru, filtre ile geziyor. ne kadar manidar değil mi? bana da komik gelen budur. ben vw nin yaptığının arkasında durmuyorum. vw kullanıcısı değilim. konuyu ölesine takip ediyorum. vw 'e kaşı bir fanatikliğim yok, konu renault olsaydı olabilirdi.

siz bence benim yazdıklarımı iyi okuyun, sanırım benim ne demek istediğimi tam anlayamamışsınız.

Neyse konuyu don lastiği gibi uzatmaya gerek yok. isteyen isteğini paylaşır, isteyen istediğini soker, takar. İsteyende istediğini der. bana komik geldi bu paylaşımını yapanların (gerek facede, gerek burda) çevre, hava kirliliği ile uzaktan yakından alakası olmaması....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İsviçre, belçika. Oralarda satış durdurulur tabi. Bizde de ben eminim ki şu an bayram tatili bitse de vw'a gitsek diyen tipler vardır. Burada da var, adamlar formula teknolojisini standart kullanıcıya sundu diyen insanlar araç 1.6 tdi, 0-100ü 12 saniye, ama milisaniyede vites değiştirdiği için insanlar keyif oluyor. Golf r'da audi r8de anladık hadi, ama normal bir araçta buna gerek var mı? Ben daha uzun sürede vitesim değişsin ama bozulmasın diyenlerdenim. Anneme dizel polo alsam milisaniyede vites değişse bu hem çok komik hem de çok saçma bir olay.

Hep diyorum, yine söyleyeyim. Bundan belki 13-14 sene önce, biz daha yeni yeni otomobil ortamına girerken, vti alamayıp 1.4 civic turbolayan abilerim vardı. O dönemin bmw kullanıcıları, '1.4 araba 1.6 araba turbolanır mı saçmalık' der bizle testis geçerdi. Sonrasında bu almanlar 1.4 1.6yı fabrikada turbolayıp verince hemen koşup gitti aldılar. Şimdi de herkes bunun normal olduğunu savunuyor, ben hacimli bir atmosferik motor istiyorum diye çarmıha geriliyorum.

Bunları anlatmamın sebebi, Türkiye'de yeni çıkan her şeyin peşinden sorgulamadan giden, gitmeyeni de beğenmeyen sapık bir kitle olması. Zamanında bizim amcalar dayılar babalar almanya yerine japonyaya gitseydi şimdi millet 6 ay mazda bekliyordu toyota bekliyordu. Ama japonlar karaktersiz adam değil, 3 kuruşa elin garibanını çalıştırayım da kar edeyim demedi hiç. Bu yüzden, millet burada 124 131 görüp orada w123lere e21 e30lara binince la dedi noluo, ne biçim araba yapmışlar uzay mekiği gibi. Bunun kabul gördüğü ortamda, bunu kabullenen bayanın da ilgisini anca bununla çekiyorsun, herkese tek tek süregelişi, popüler kültürün nasıl oluştuğunu, niye milletin deli gibi 1.6 golfü 6 ay beklediğini, niye illa beyaz olsun dediklerini, niye daha arabayı almadan ikinci el piyasasını düşündüğünü mü anlatacaksın? Bu ve bir sürü neden, alıp geçiyorsun işte. Kimse de 100bine 1.6 golf alıp 'evet ben 100 bin tlye golf aldım ama *** gibi çıktı' der mi? Demez tabi ki.

Sonuçta şu durum ortaya çıkıyor, yarın görün muhabbeti. Vw grubunda kampanyalar olacak teşvik olacak, elin isveçlisinin belçikalısının amerikalısının yasakladığı araçlar bizde çatır çatır satılacak. Toyota dünyada 13 aracının gaz pedalı paspasa takılıyor diye yüz binlerce aracı geri çağırır araba yapamıyor olur, vw emisyon değeri hakkında yalan söyler bozulması zorunlu şanzıman yapar yağ yakar otomobillerin kralı olur bizde. S*en yarıyor çünkü bize hakikaten.
    İsviçre, belçika. Oralarda satış durdurulur tabi. Bizde de ben eminim ki şu an bayram tatili bitse de vw'a gitsek diyen tipler vardır. Burada da var, adamlar formula teknolojisini standart kullanıcıya sundu diyen insanlar araç 1.6 tdi, 0-100ü 12 saniye, ama milisaniyede vites değiştirdiği için insanlar keyif oluyor. Golf r'da audi r8de anladık hadi, ama normal bir araçta buna gerek var mı? Ben daha uzun sürede vitesim değişsin ama bozulmasın diyenlerdenim. Anneme dizel polo alsam milisaniyede vites değişse bu hem çok komik hem de çok saçma bir olay.

Hep diyorum, yine söyleyeyim. Bundan belki 13-14 sene önce, biz daha yeni yeni otomobil ortamına girerken, vti alamayıp 1.4 civic turbolayan abilerim vardı. O dönemin bmw kullanıcıları, '1.4 araba 1.6 araba turbolanır mı saçmalık' der bizle testis geçerdi. Sonrasında bu almanlar 1.4 1.6yı fabrikada turbolayıp verince hemen koşup gitti aldılar. Şimdi de herkes bunun normal olduğunu savunuyor, ben hacimli bir atmosferik motor istiyorum diye çarmıha geriliyorum.

Bunları anlatmamın sebebi, Türkiye'de yeni çıkan her şeyin peşinden sorgulamadan giden, gitmeyeni de beğenmeyen sapık bir kitle olması. Zamanında bizim amcalar dayılar babalar almanya yerine japonyaya gitseydi şimdi millet 6 ay mazda bekliyordu toyota bekliyordu. Ama japonlar karaktersiz adam değil, 3 kuruşa elin garibanını çalıştırayım da kar edeyim demedi hiç. Bu yüzden, millet burada 124 131 görüp orada w123lere e21 e30lara binince la dedi noluo, ne biçim araba yapmışlar uzay mekiği gibi. Bunun kabul gördüğü ortamda, bunu kabullenen bayanın da ilgisini anca bununla çekiyorsun, herkese tek tek süregelişi, popüler kültürün nasıl oluştuğunu, niye milletin deli gibi 1.6 golfü 6 ay beklediğini, niye illa beyaz olsun dediklerini, niye daha arabayı almadan ikinci el piyasasını düşündüğünü mü anlatacaksın? Bu ve bir sürü neden, alıp geçiyorsun işte. Kimse de 100bine 1.6 golf alıp 'evet ben 100 bin tlye golf aldım ama *** gibi çıktı' der mi? Demez tabi ki.

Sonuçta şu durum ortaya çıkıyor, yarın görün muhabbeti. Vw grubunda kampanyalar olacak teşvik olacak, elin isveçlisinin belçikalısının amerikalısının yasakladığı araçlar bizde çatır çatır satılacak. Toyota dünyada 13 aracının gaz pedalı paspasa takılıyor diye yüz binlerce aracı geri çağırır araba yapamıyor olur, vw emisyon değeri hakkında yalan söyler bozulması zorunlu şanzıman yapar yağ yakar otomobillerin kralı olur bizde. S*en yarıyor çünkü bize hakikaten.
    Kardeşim o formula bır teknelojısını bıze getırdı dıyen bendım. Evet dedıklerıne bır bır katılıyorum. Bedava yakın fıyata verseler VW alırmıyım. Almam cunku sorgulayan dusunen bır bıreyım. bılırımkı alman emperyalız mı o ucuza sattıgı arababının en az 2 katının benden cıkaracak sekılde tasarlamıstır.

Ben sadece mılısanıyelerde vıtes gecısını sıradan kullanıcıya sagladıklarını yazıyorum. He tercıh edermısyım etmem. Hondanın kımsenın begenmedıgı yavas olan ama km lerce saglıklı calısan otomatık sanzımanı daha tercıhım olur. BAna sımdı kımse demesın kı DSg, o dandık dıye nıtelendıren honda nın sanzumanından uzun omurlu dıye. YIne dedıgınızn oktaya gelıyor motor verımlı olamadıktan sonra, mılı sanıyede heran bozulacak bır sanzuman olsa ne olur olmasa ne olur.

Su konuyada katılıyorum aynı sekılde vatandaslarımız almanya yerıne Jopanyaya gıtseydı. Bız halk olarak cahıl olmayıp Japon araclarını tercıh edıyor olsaydık ulke ekonomısıne bıle buyuk olcude katkıda bulunmus olurduk. Bugun bır toyata gıbı bır marka var mı? Ufacık sorun meydana gelsın 1 mılyon aracın ıcınden 3 tane aracı gerı cagırır sorununu gıderır. Ama ben hıc Avrupa marka aracların gerı cagırıldıgını cok cok fazla duymadım. İstısnalar olabılır.

Dsg konusunda cok ock oncede yazdım VW Dsg nın argesını tamamen halk yaptı dıye. Bunu bır japon yapmazdı. YAptıklarının da gormedık. Fabrıkasyon hata varsa durustce garantıden yapılmıstır. Yaptıramıyanlar ıse japonya ıle ıletısıme gecemeyen cahıl ınsanlardır.

Bu ulkede kımse kusura bakmasın sorunsuzluk deıdn mı VW dıyebılenın aklından suphesı vardır . Sorunsuzluk deyınce kımse kusura bakmasın Avrupa uretıcılerının ısı deıl. Kımseye muhalıf olmak amaçlı yazmıyorum.

Umarım bızde bılınçlı bır tuketıcı oluruzda rekabet artar.

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _AS_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne saçma bir yorum bu ya.
    O zaman ne gerek var diye hiç bir şey geliştirilmesin i-shift kullansın herkes. Al bozulmuyorda cayır cayır kullan sen. Veya 4 ile otomatiği?
    DSG'ye *** atanlar (doğru sorunları olan bir şanzıman) EDC'nin ve Powershift'in çok daha sorunlu olduğunu ama DSG'nin 10'da 1 i kadar satıldığı için kimsenin haber olmadığını biliyor mu acaba?

VW'ye sıraya giren girer (VW'im yok sırayada girmedim) bu insanların cahil olduğu anlamına gelmiyor elbette bilmeden etmeden "ben golf alcam" diyen cahillerde var ama bu araçları motor şanzıman kombinasyonundan iç aksam kalitesinden sürüş konforundan tercih edenlerde var.
    Sanki dünyada bir tek burda VW satıyor da diğer ülkeler VW'nin üstüne bakmıyor gibi konuşmuşsun Tüm Avrupa bu şekilde bilgin var mı? Onlarda mı cahil?

Zamanında gurbetçiler gidip w123lere e30lara binip beğenmeyecekti de accord mu beğenecekti 929 mu beğenecekti? Söylediğin araçlar dönemin en iyi alman araçları değil dönemin en iyi araçlarından zaten. Adam gibi araç yaparsan millette gidip bekler beklemden alması en doğru olanı ama bekler işte. 2 ay Clio 4 bekleyen insan tanıyorum ben hemde yerli onu napıcaz popiler kültür mü ele geçirmiş onuda

Birde şöyle bir şey söyleyeyim. Türkiye Avrupa pazarında olan Avrupa standartlarının belirlediği ölçüde araç satılan bir pazar öyle Belçikada orda burda satılamayan araçları buraya resmi olarak kakalamak zor biraz. ,

Sonuç olarak VW çok ciddi bir hata yaptı ve cezasını çekecek çekmelide. Ama bunu bir tek VAG grubunun da yaptığını zannetmiyorum ben.
    Güzel kardeşim, her vw'a yüklenen yoruma saçma demeden önce bir dinle. Burada dediğim olay, bu firmanın, normal kullanıcı için gereksiz veya önemsiz olan şeylere önem verip, bir algı yanılsaması sağlayarak insanları kazıklaması. Esc ve powershift'te de böyle sorunlar oluyorsa onlar da alınmamalı bence zaten, marka fanatizminin anlamı yok ki, senin de vw'da hissen yok, benim de renault'ta yok. Kötüye kötü, güzele güzel derim ben. Yazmışım zaten, saniyelerin önemli olduğu golf r da audi r8de bu şanzıman olur, ama 1.2 polo alıyorsam ben vites geçiş süresinden çok ekonomi, kullanım maliyeti, sorunsuzluk istiyorum demektir. Bu araçlara dsg'nin şart olması beni vw müşterisi yapmadı, gittim başka marka, daha yavaş ama sorunsuz otomat araçlar aldım/aldırdım. Keza ben yolda giderken göğsü okşayarak gitmiyorum, çevremdeki insanlar da öyle. Teyp, direksiyon, vites klima/kaloriferi ellersin. Torpidoyu okşamazsın. Tangırdamasın yeter. E30 w123 tabi dönemin iyi araçları, hala bile iyiler hatta bence. Ama beğenmediğin mazda 94 yılında xedos9da solar sunroofla araç çalışmadan klima çalıştırıyordu, audi 2007 mi 2008de mi ne yaptı dünyanın reklamını yaptı. Beğenmediğin o accordlar milyon mil yaptı ya kapak açmadan, milyon mil. O almanlar iyiydi, o japonlar da iyiydi. Birine iyi birine kötü demek fanatizme girer.

Ayrıca bu ülkede gayet klimasız 0km golf satıldı, kuzey ülke pazarı için üretilip elde kalanlar. Millette bayıla bayıla aldı, bilenler yazar.

Benim vag grup'a olan düşmanlığım, araçtan çok firma yönetiminin ve distribütörlerinin piçlikleri.

Tüm dünyada da buradaki gibi prestij aracı diye değil, ucuz olduğu için satıyor.

Konuya dönecek olursak, vw'in yaptığı insan kandırmak. Dolandırıcılık yani. Savunulacak hiç bir yanı yok.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bymurat___61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim o formula bır teknelojısını bıze getırdı dıyen bendım. Evet dedıklerıne bır bır katılıyorum. Bedava yakın fıyata verseler VW alırmıyım. Almam cunku sorgulayan dusunen bır bıreyım. bılırımkı alman emperyalız mı o ucuza sattıgı arababının en az 2 katının benden cıkaracak sekılde tasarlamıstır.

Ben sadece mılısanıyelerde vıtes gecısını sıradan kullanıcıya sagladıklarını yazıyorum. He tercıh edermısyım etmem. Hondanın kımsenın begenmedıgı yavas olan ama km lerce saglıklı calısan otomatık sanzımanı daha tercıhım olur. BAna sımdı kımse demesın kı DSg, o dandık dıye nıtelendıren honda nın sanzumanından uzun omurlu dıye. YIne dedıgınızn oktaya gelıyor motor verımlı olamadıktan sonra, mılı sanıyede heran bozulacak bır sanzuman olsa ne olur olmasa ne olur.

Su konuyada katılıyorum aynı sekılde vatandaslarımız almanya yerıne Jopanyaya gıtseydı. Bız halk olarak cahıl olmayıp Japon araclarını tercıh edıyor olsaydık ulke ekonomısıne bıle buyuk olcude katkıda bulunmus olurduk. Bugun bır toyata gıbı bır marka var mı? Ufacık sorun meydana gelsın 1 mılyon aracın ıcınden 3 tane aracı gerı cagırır sorununu gıderır. Ama ben hıc Avrupa marka aracların gerı cagırıldıgını cok cok fazla duymadım. İstısnalar olabılır.

Dsg konusunda cok ock oncede yazdım VW Dsg nın argesını tamamen halk yaptı dıye. Bunu bır japon yapmazdı. YAptıklarının da gormedık. Fabrıkasyon hata varsa durustce garantıden yapılmıstır. Yaptıramıyanlar ıse japonya ıle ıletısıme gecemeyen cahıl ınsanlardır.

Bu ulkede kımse kusura bakmasın sorunsuzluk deıdn mı VW dıyebılenın aklından suphesı vardır . Sorunsuzluk deyınce kımse kusura bakmasın Avrupa uretıcılerının ısı deıl. Kımseye muhalıf olmak amaçlı yazmıyorum.

Umarım bızde bılınçlı bır tuketıcı oluruzda rekabet artar.
    Ben yanlış anlamışım dediğini, kusura bakma.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel kardeşim, her vw'a yüklenen yoruma saçma demeden önce bir dinle. Burada dediğim olay, bu firmanın, normal kullanıcı için gereksiz veya önemsiz olan şeylere önem verip, bir algı yanılsaması sağlayarak insanları kazıklaması. Esc ve powershift'te de böyle sorunlar oluyorsa onlar da alınmamalı bence zaten, marka fanatizminin anlamı yok ki, senin de vw'da hissen yok, benim de renault'ta yok. Kötüye kötü, güzele güzel derim ben. Yazmışım zaten, saniyelerin önemli olduğu golf r da audi r8de bu şanzıman olur, ama 1.2 polo alıyorsam ben vites geçiş süresinden çok ekonomi, kullanım maliyeti, sorunsuzluk istiyorum demektir. Bu araçlara dsg'nin şart olması beni vw müşterisi yapmadı, gittim başka marka, daha yavaş ama sorunsuz otomat araçlar aldım/aldırdım. Keza ben yolda giderken göğsü okşayarak gitmiyorum, çevremdeki insanlar da öyle. Teyp, direksiyon, vites klima/kaloriferi ellersin. Torpidoyu okşamazsın. Tangırdamasın yeter. E30 w123 tabi dönemin iyi araçları, hala bile iyiler hatta bence. Ama beğenmediğin mazda 94 yılında xedos9da solar sunroofla araç çalışmadan klima çalıştırıyordu, audi 2007 mi 2008de mi ne yaptı dünyanın reklamını yaptı. Beğenmediğin o accordlar milyon mil yaptı ya kapak açmadan, milyon mil. O almanlar iyiydi, o japonlar da iyiydi. Birine iyi birine kötü demek fanatizme girer.

Ayrıca bu ülkede gayet klimasız 0km golf satıldı, kuzey ülke pazarı için üretilip elde kalanlar. Millette bayıla bayıla aldı, bilenler yazar.

Benim vag grup'a olan düşmanlığım, araçtan çok firma yönetiminin ve distribütörlerinin piçlikleri.

Tüm dünyada da buradaki gibi prestij aracı diye değil, ucuz olduğu için satıyor.

Konuya dönecek olursak, vw'in yaptığı insan kandırmak. Dolandırıcılık yani. Savunulacak hiç bir yanı yok.
    Neyse çok uzatmayalım konuyu 5 sene sonra Mazdalar Hondalarda çift kavramalara geçerse tekrar konuşuruz belki görüşlerimiz çok farklı tartışıp inatlaşmanın manası yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir de istatistik koyayım belki daha iyi anlaşılır...

konu dışı olucak ama söylemeden edemiycem renault yinemi yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tlgbnc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu dışı olucak ama söylemeden edemiycem renault yinemi yok
    Abd de fransız araçları HİÇ yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu nıye dagılıyor anlamıs deılım. REnaultla ne alakakı. Renault salak mı ABD pazarında kan kaybetsın bılakıs butun fransız markalar ıcın gecerlı. Az gelışmiş ulkelerden gayet ıyı para kazanmak varken nıye ABD pazarı gıbı rakabetcı pazarın ortasına lank dıye ortasına dalsınlar. 3 tane Alman markası var , onların bılene satıs rakamları belli. Muhtemelen VW baya bır yara alıcak. amerıka pazarında avrupa menseılı araclar yuzde 4 5 i cok cok zor gecer.

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fdoganb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abd de fransız araçları HİÇ yok
    Akıllı adamlar
    DR. OWL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Akıllı adamlar
    Kesınlıkle akıllı adamlar

Focus4171 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok araç aldım kullandım değiştirdim şu ana kadar. İçlerinde 6 tanesi Volkswagen'di. 2 taneside DSG idi. Çok şükür hiçbirini daha herhangi bir arıza yüzünden servise götürmemiştim. Sorun her araçta çıkabilir. Yok VW sorunlu Honda, BMW sorunsuz diye birşey yok. 2011'de sıfır aldığımız Ford Focus araçta ilk yağmurda sunroof vs. olmamasına rağmen tavandan su almıştı su içinde kaldı araç. Çıkıp simdi Ford'lar kötü araç mı olacak. Halada severim Focus'u o olaya rağmen. Şimdide BMW var. Ondanda memnunuz. Yarın sorun çıkmayacağını kim garanti edebilir bana Her marka modelde sorun yaşayan olur. VW satış adeti olarak diğer markaları ortalama 5'e katladığı için daha çok göze batması normaldir arıza olarak
    eleştiri gizli hayranlıktır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)