User Tag List

Sayfa 30/42 İlkİlk ... 20282930313240 ... SonSon
785 sonuçtan 552 ile 570 arası

Konu: VW ve AUDİ'ye 18milyar dolar ceza kapıda

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şahenk in batması beni memnun eder siyasi sebep değil sevmiyorum herifi

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hacı bu olay hangi model yıllarında olmuş lan benim 2009 golfü kaptırabilirmiyiz hahaha
    Kaptırırsın tabi hacım hemen yasla avukata evrakları düş peşindeysen düş peşime

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yurt dışında olsa batar ama Türkiye'de birşey olacağını sanmıyorum... Neleri görmedikki burada üstüne size ceza keserler böyle efendi bir tüccarı niye karalıyorsunuz diye
    "Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yıllarca otomobillerden başta eke'den çeken M.Muştu, fırsatı görünce sıra bende kaktırabilirmiyim bir deneyelim diyordu
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fransa'da asfalt , dokum , yol duzenleme isi almistik . Asfalt katki maddelerini de Baku merkezli Rus sirketi Di-Pro enerji sagliyordu . Bu arada yapilan 3 yolu ortalama 49 km sadece Fransiz yetkililer begenmedi ve direkt olarak olumlu kazalara sebep olacak unsur halk sagligini tehdit ediyor diye mahkemeye verdiler bu arada ihalenin bedeli + tazmin cezasi istediler . Biz de kar marji yuksek oldugundan teminat bedelinin 40 milyonluk kismini kredi alarak ipotek ettirdik hatta herhangi bir riskte olur da bize patlasaydi akil almaz bir zararla altindan kalkamiyorduk . Ama anlasmayi isvicre hukuga tasidik ve gosterilen tazmin bedeli + ihale magduriyet bedelinin tamami maddeleri aldigimiz firmaya yansitilidi . Bu kadar kucuk bir iste bile biz maddeleri koyup en az zararla cikabiliyorsak Tr'nin en etkin 3 hukuk kurumuyla calisan dogus gurubu sizce bu maddeleri ve kendi sirket surekliligini surdurmesine engel olacak seylere imza atar mi ? Ben hic zannetmiyorum hatta olay konustugumuz kadar derinlesir ise dogus bence vw karsisinda davali taraflarda yer alacaktir . Tabi bu tahminim profesyonel degerlendirme de ne olur bilemem bekleyip gorecegiz

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siz hiç BMW lerde kullanılan 'emission control air pump' ı bilir misiniz? belki çoğu BMW ci bile bilmez, egsozdan çıkan gaza hava basar görevi budur, 1 birimde 0,1 birim zehirli gaz varsa, bu pompa bastığı zaman 2 birimde 0,5 birim zehirli gaz oluyor yani emisyon yarı yarıya düşmüş oluyor yersen ama yiyoruz işte, o nedenle şimdi bu tarz sahtekarlıklar sanki uzaydan gelmiş gibi davrananlara şaşırıyorum...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok söylediğiniz doğru,
    Doğuş işini sağlama da almıştır zaten... Ama işte karşısındaki VW .. Kapitalist sistemin kuralı güçlü güçsüzü ezer..
    Pekçok avrupalı ithalatçı bir mal ürün alıcağı zaman Çin'de gidip üreticiye ansiklopedi gibi sözleşme imzalatıyor (ürün kalitesi,çocuk işçi çalıştırılmaması gibi...)
    Bizim Türk sistemi ise kara düzen

bekleyip göreceğiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    siz hiç BMW lerde kullanılan 'emission control air pump' ı bilir misiniz? belki çoğu BMW ci bile bilmez, egsozdan çıkan gaza hava basar görevi budur, 1 birimde 0,1 birim zehirli gaz varsa, bu pompa bastığı zaman 2 birimde 0,5 birim zehirli gaz oluyor yani emisyon yarı yarıya düşmüş oluyor yersen ama yiyoruz işte, o nedenle şimdi bu tarz sahtekarlıklar sanki uzaydan gelmiş gibi davrananlara şaşırıyorum...
    yanlış yazmışım '1 birimde 0,1 birim zehirli gaz varsa, bu pompa bastığı zaman 2 birimde 0,1 birim zehirli gaz oluyor'

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bana kalsa bu bişey değil... Ama işte bu Amerigalılar Avrupalılar böyle işte ne yaparsın
    Türk mantığı işte ilk aklıma gelen motor gücü düşecek yeni yazılım diye düşünüyorum , adamlar ise ozon tabakasını deliyorsun,bizi zehirliyorsun,küresel ısınma soğuma vs. ne diyim kültür farkımı desem... Avrupa yasalarını tam uygulasak hapı yutarız valla... Her zaman söylediğim gibi Türkiye Özgürlükler ülkesi , Videolar bölümünde vardı Tdi lar duman makinesi resmen , yere yağ boşalt, ormanı kes yak üstüne villa yap... herşey serbest

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vectra-tuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yurt dışında olsa batar ama Türkiye'de birşey olacağını sanmıyorum... Neleri görmedikki burada üstüne size ceza keserler böyle efendi bir tüccarı niye karalıyorsunuz diye
    Abi şahenk benim haberim yoktu diyebilecek mi dist in kesinlikle bilgisi olmaz mı böyle bir şeyden ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi şahenk benim haberim yoktu diyebilecek mi dist in kesinlikle bilgisi olmaz mı böyle bir şeyden ?
    adam sattığı arabanın donanımını bilmiyor, bunu mu bilecek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence para dışındaki unsurları ciddiye almıyo .. geçen açıklaması vardı doğuşun " Sürüş güvenliğine etki edicek bişi değil takmayın kafanıza diye"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam sattığı arabanın donanımını bilmiyor, bunu mu bilecek
    Sattigi arabalarda donanim yok ki abi bilmemesi normal

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Şahenk:" VW batarsa Honda Distribütörlüğü almayı planlıyoruz."

hahahahhahaahha

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Tüketici malı kimden aldıysa bence muhatap odur.

Distrübütör de üreticiye gider senin yüzünden mağdur oldum der zararını rücu eder.

Böyle olmalı bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bosch a hiçbirşey olmaz..

aksi taraftan VW nin durumu gün geçtikçe daha kötü hal alıyor gibi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şahenk sadece VW den ibaret değilki batsın.. Adamın 50 tane şirketi var TV kanalları var varoğlu var..

aksine VW araçları yazılım güncelleme yada X bir işlem için geri çağırırsa şu anda Şahenk bu işlemlerden araç başı para kazanacak

R.S.C - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    “Bu gizli ayıbın ispatlanması durumunda araç sahiplerinin Tüketici Kanunu çerçevesinde araçlarına ödedikleri bedelin iadesini talep etme ve tazminat hakları da mevcuttur." demiş. Eğer böyle ise bu bataklık Doğuş grubunun otomotiv kısmınıda yutabilir.
    Almanya Maliye Bakanı Schaeuble, emisyon skandalı sonrası otomobil devi Volkswagen'le ilgili şok bir açıklama yaptı: Açgözlü olmamak şart... Bir gerçek var ki, o da Volkswagen bir daha eskisi gibi olamaz...
    ABD'de patlak veren Volkswagen araçlardaki emisyon skandalı, dünyaya kısa sürede yayıldı.

İsviçre ve Hollanda, Volkswagen'in satışını yasakladı... Fransa, Norveç, Yeni Zelanda ve İtalya ise Volkswagen ithalatını yasakladı. Almanya tarihinin en büyük otomotiv skandalı olarak tarihe geçen Volkswagen'le ilgili şok açıklama Almanya Maliye Bakanı Wolfgang Schaeuble'den geldi.

DİĞER MARKALARDA DENETİMDE
    Wolfgang Schaeuble, "Skandal, Almanya ekonomisi için şimdilik bir tehdit yaratmıyor. Ancak şunu da unutmamak şart. Volkswagen'in varlığını eskisi gibi sürdürme ihtimali artık yok. Otomotiv piyasasında artan açgözlülüğün nedeni bu skandalın temelinde yatıyor" dedi.
    Volkswagen'in, dizel motorlu araçlara yerleştirilen bir yazılım sayesinde aracın karbon emisyonlarını bilinçli şekilde olduğundan düşük gösterdiği ortaya çıkmıştı. 11 milyon aracın toplatılacağı da ifade edildi. Skandalın ortaya çıkmasının ardından şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Martin Winterkorn istifa etti. Savcılar, Volkswagen'in şikayeti üzerine Winterkorn hakkında soruşturma açtı. Almanya Ulaştırma Bakanı Alexander Dobrint, Volkswagen dışındaki otomotiv üreticilerinin de denetleneceğini açıkladı.
    VW ni baya sallayacaklar anlaşılan

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tüketici malı kimden aldıysa bence muhatap odur.

Distrübütör de üreticiye gider senin yüzünden mağdur oldum der zararını rücu eder.

Böyle olmalı bence.
    zaten oyle olucak , bizim sattığımız mal ayıplı çıkarsa tüketici beni dava ediyor hatta ben yonlendiriyorum , davayı kazanıyor bana geliyor ben tuketicinin işini halledip , üreticiden veya ithalatcıdan sorgusuz sualsiz odememi alıyorum sonucta karar var

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)