şahenk in batması beni memnun eder siyasi sebep değil sevmiyorum herifi
Printable View
şahenk in batması beni memnun eder siyasi sebep değil sevmiyorum herifi
yıllarca otomobillerden başta eke'den çeken M.Muştu, fırsatı görünce sıra bende kaktırabilirmiyim bir deneyelim diyordu :hehe:
Fransa'da asfalt , dokum , yol duzenleme isi almistik . Asfalt katki maddelerini de Baku merkezli Rus sirketi Di-Pro enerji sagliyordu . Bu arada yapilan 3 yolu ortalama 49 km sadece Fransiz yetkililer begenmedi ve direkt olarak olumlu kazalara sebep olacak unsur halk sagligini tehdit ediyor diye mahkemeye verdiler bu arada ihalenin bedeli + tazmin cezasi istediler . Biz de kar marji yuksek oldugundan teminat bedelinin 40 milyonluk kismini kredi alarak ipotek ettirdik hatta herhangi bir riskte olur da bize patlasaydi akil almaz bir zararla altindan kalkamiyorduk . Ama anlasmayi isvicre hukuga tasidik ve gosterilen tazmin bedeli + ihale magduriyet bedelinin tamami maddeleri aldigimiz firmaya yansitilidi . Bu kadar kucuk bir iste bile biz maddeleri koyup en az zararla cikabiliyorsak Tr'nin en etkin 3 hukuk kurumuyla calisan dogus gurubu sizce bu maddeleri ve kendi sirket surekliligini surdurmesine engel olacak seylere imza atar mi ? Ben hic zannetmiyorum hatta olay konustugumuz kadar derinlesir ise dogus bence vw karsisinda davali taraflarda yer alacaktir . Tabi bu tahminim profesyonel degerlendirme de ne olur bilemem bekleyip gorecegiz
siz hiç BMW lerde kullanılan 'emission control air pump' ı bilir misiniz? belki çoğu BMW ci bile bilmez, egsozdan çıkan gaza hava basar görevi budur, 1 birimde 0,1 birim zehirli gaz varsa, bu pompa bastığı zaman 2 birimde 0,5 birim zehirli gaz oluyor yani emisyon yarı yarıya düşmüş oluyor :D yersen ;) ama yiyoruz işte, o nedenle şimdi bu tarz sahtekarlıklar sanki uzaydan gelmiş gibi davrananlara şaşırıyorum...
Yok söylediğiniz doğru,
Doğuş işini sağlama da almıştır zaten... Ama işte karşısındaki VW .. Kapitalist sistemin kuralı güçlü güçsüzü ezer..
Pekçok avrupalı ithalatçı bir mal ürün alıcağı zaman Çin'de gidip üreticiye ansiklopedi gibi sözleşme imzalatıyor (ürün kalitesi,çocuk işçi çalıştırılmaması gibi...)
Bizim Türk sistemi ise kara düzen
bekleyip göreceğiz
Valla bana kalsa bu bişey değil... Ama işte bu Amerigalılar Avrupalılar böyle işte ne yaparsın
Türk mantığı işte ilk aklıma gelen motor gücü düşecek yeni yazılım diye düşünüyorum , adamlar ise ozon tabakasını deliyorsun,bizi zehirliyorsun,küresel ısınma soğuma vs. ne diyim kültür farkımı desem... Avrupa yasalarını tam uygulasak hapı yutarız valla... Her zaman söylediğim gibi Türkiye Özgürlükler ülkesi , Videolar bölümünde vardı Tdi lar duman makinesi resmen , yere yağ boşalt, ormanı kes yak üstüne villa yap... herşey serbest
Bence para dışındaki unsurları ciddiye almıyo .. geçen açıklaması vardı doğuşun " Sürüş güvenliğine etki edicek bişi değil takmayın kafanıza diye"
Şahenk:" VW batarsa Honda Distribütörlüğü almayı planlıyoruz."
hahahahhahaahha :D:D:D:D:D
Tüketici malı kimden aldıysa bence muhatap odur.
Distrübütör de üreticiye gider senin yüzünden mağdur oldum der zararını rücu eder.
Böyle olmalı bence.
Bosch a hiçbirşey olmaz..
aksi taraftan VW nin durumu gün geçtikçe daha kötü hal alıyor gibi..
VW ni baya sallayacaklar anlaşılanAlıntı:
Almanya Maliye Bakanı Schaeuble, emisyon skandalı sonrası otomobil devi Volkswagen'le ilgili şok bir açıklama yaptı: Açgözlü olmamak şart... Bir gerçek var ki, o da Volkswagen bir daha eskisi gibi olamaz...
ABD'de patlak veren Volkswagen araçlardaki emisyon skandalı, dünyaya kısa sürede yayıldı.
İsviçre ve Hollanda, Volkswagen'in satışını yasakladı... Fransa, Norveç, Yeni Zelanda ve İtalya ise Volkswagen ithalatını yasakladı. Almanya tarihinin en büyük otomotiv skandalı olarak tarihe geçen Volkswagen'le ilgili şok açıklama Almanya Maliye Bakanı Wolfgang Schaeuble'den geldi.
DİĞER MARKALARDA DENETİMDE
Wolfgang Schaeuble, "Skandal, Almanya ekonomisi için şimdilik bir tehdit yaratmıyor. Ancak şunu da unutmamak şart. Volkswagen'in varlığını eskisi gibi sürdürme ihtimali artık yok. Otomotiv piyasasında artan açgözlülüğün nedeni bu skandalın temelinde yatıyor" dedi.
Volkswagen'in, dizel motorlu araçlara yerleştirilen bir yazılım sayesinde aracın karbon emisyonlarını bilinçli şekilde olduğundan düşük gösterdiği ortaya çıkmıştı. 11 milyon aracın toplatılacağı da ifade edildi. Skandalın ortaya çıkmasının ardından şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Martin Winterkorn istifa etti. Savcılar, Volkswagen'in şikayeti üzerine Winterkorn hakkında soruşturma açtı. Almanya Ulaştırma Bakanı Alexander Dobrint, Volkswagen dışındaki otomotiv üreticilerinin de denetleneceğini açıkladı.