Ben valla tedbirimi aldım girmeden önce bağlantı adresini kopyala dedim girmeden gördüm içeriği
Boş insan cok dikkate almam lazım bunu bir daha ki sefere en mantıklısını yapmışsın aklıma gelmedi daha doğrusu böyle bir gevezelik yapılacağını beklemiyordum..
Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01
Abi benim Chrome de sorun var o yüzden kapanmıyor cogu sekme Lcd de kullanıyorum klavye elimin altında olmuyor cogu zaman o yüzden alt f4 falan da yapamadım
Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01
Boş insan cok dikkate almam lazım bunu bir daha ki sefere en mantıklısını yapmışsın aklıma gelmedi daha doğrusu böyle bir gevezelik yapılacağını beklemiyordum..
Hacı onun benle alakası yok o ne demek yahu site mobil girişlere reklam vermiştir sende onaylıyoruma tıklamışsındır o yazmıştır sana benle alakası yok yani
Makarasina soyluyorum ya Zaten pcde actigimda onaylama istiyor ama mobilde engel olamiyorsun,pop-up tarzi otomatik acip onayliyor Hakikaten geyik niyetli soyledim, yoksa senin Art niyetli olmadigini tabiki hepimiz biliyoruz
Makarasina soyluyorum ya Zaten pcde actigimda onaylama istiyor ama mobilde engel olamiyorsun,pop-up tarzi otomatik acip onayliyor Hakikaten geyik niyetli soyledim, yoksa senin Art niyetli olmadigini tabiki hepimiz biliyoruz
Senin bendekileri görmem lazım bir giriyorum siteye 50-60 pop up tarzı şeyler cıkıyor kapatana kadar akla karayı seciyorum