herif gelemedi daha ya? amk türkiyede gurbetçi kalmadı herkes ülkesine döndü bu daha gelecek.
Printable View
herif gelemedi daha ya? amk türkiyede gurbetçi kalmadı herkes ülkesine döndü bu daha gelecek.
2.5 blokta 83mm krank 2.7 oluyor, 2.0 blokta da 2.3 lt oluyordu yanlis hatirlamiyorsam...103mm kran subaru da olmaz... altan cikar herhalde...
Çoh cahilsiniz 103 cm strapondur o dediği, anca yetiyordur.
103 mm olsa duramazsın :D
Yataklarini buldunuz mu
yani şimdi o gece gelmeyip geri döndüğüne göre orda "karı.yım olm ben" derken, karıyım ben demiş, karı mıyım dememiş
orayı bi netleştiriym dedim :D
Böyle konularda aklıma hep imzamdaki " buristyle " nickli arkadaşın yazdığı geliyo :D
(saat doğruysa) gece 2 de ne orucu acaba ? :D :D
https://www.dropbox.com/s/7adxtim6rt...A0016.jpg?dl=0
Allah yardım etsin, inşallah hakkınızı alırsınız.
evden alındınız mı :)
konuya bak ya :) yorumlar fena ünlü olmak isityorsan burdan birine eksık yap desifre ol reklamın iyisi kötüsü olmaz :)
hakketden tlfda mesajlaşan arkadaşımızda peygamber sabrı varmış helal olsun tam call centerlık adam :)
satan arkadaş ayıp etmiş o bir gerçek ama alan arkadaşta keşke bir baktırsaymış be ya üzüldüm yazık arkadaşımızın canı yandı boşu boşuna insanlar ne vicdansızlar artık.
birde mal mal yok fujide master yapmışta yok şuymuşta buymuşta ulan Fuji asıl nerede ve ne üretir haberi bile varmı malın çok merak ediyorum :)
alan arkadaş keşke baktırsaydı, neden aldı hemen falan yazdık çizdik ama
bu onu suçlu yapmaz elbette
yazmak istedim sadece
Crawford 84mm krank + AEBS in 99mm T-Sleeve gömleğini çakıp 101mm'ye açıp EJ20'den 2.7 litre (2692cc) çıkartmış olabilir abimiz :D
La olm 10.3 mm değildir o 103 santimdir. Kendi kol boyudur o. Strong da güçlüyüm ben dii. her moku yanlış anlıosunuz hımınıı.