Şimdi bu tür konulara karışmam ama bence 2 tarafta da var bi nanelik
konunun ilk başlarında arabayı haşat ettiler 20 binimizi ceplediler den 1500 lük kapağı 4 bine iteledilere sonrada en son arabamı vurdular yan sanayi topladılara geldi.
neyse ben her zman müşteriden yanayımdır çünkü bende müşteriyim geçen senede benim başımda bi NBM (ep2) belası vardı. toplarım diye aldığım güne bi lanet okudum hadi aldım yakmayıp arabayı yürütecem diye harcadığım paraya bi daha bela okudum. hele hele hiç yapılmayan bakıma 3500 tl bayılınca dedim ki bu iş 1 şekilede olur araba başında sende çalışınca. bi arkadaşın imzası güzel acıklama "modifiye para ile yapılır. para ile yaptırılmaz" güzel sözmüş çaldım.
şimdi ustayı korumuyorum hatta cakın kazığı oturtalım yakalım ölsünler hatta ayarlayın tekneyi ben kafasına sıkayım atalım denize bitsin
usta tipik usta bu usta modelinin insaat ustasıda bir otomobil ustasıda fırsat verirsen kimi azcık kimi çokça ittirir (istisnalar kaideyi bozmaz) Adam sana demiş benim ustam 5 para etmez acığını arıyorum zaten sen gel mevzu cıkar yol vereyim sen bırak modifiyeyi mevzu cıkarmayı da becerememişsin.
Sonuçta bu usta milleti azcık üçkağıtcıdır işini ne kadar sahiplendiğinle alakalı bi durum biz müşteriler için maalesef yolda hızlı gitmek istiyorsan araban yapılırken başında sabahlayacan azcık yağa bulanacan arabayı bıraktın sanayiye alcan gazlayacan maalesef öyle bi köy yok.
servisler bile kazalı arabaları tamir edip 0 diye iteliyorken. (benim bildiğim 2 tane honda var 2015 model servis lpg taktırırken kaza yapıp camurluk tampon değişip satılan) Kıytırık sanayi ustasının elemanın hatasını kapatmasına çalışmasına şaşırmayacaksın.
BU konuyu açmanızdaki amacın sadece benim dilim yandı başkasının yanmasın amacı güderek yazdığınızı düşünüp ve bizi bilgilendirdiğiniz için sağolun deyip konuyu adaletin şefkatli kollarına bırakmanızı tavsiye etmekten başka bişey diyemeyeceğim aslında