Hakim bey ben öldürdüm !!! Yahu öle bi giriş yaptınki yapmadığım bişeyi itiraf ettirdin.. kardeşim heycanın solmasın inşallah güzel güldüm saol :D
Printable View
Ya ben mi piyasadan çok uzak kaldım yoksa rektifiye + modifiye işlerimi çok pahalandı. 20.000 lira verilmiş. Bunun 6500 lirası ppr'a verilmiş. Kalan 13.500 lira elektrik tesisatı bile değişmeden harcanmış. Bana çok mantıksız geliyor. Bu 306 nın sandık motoru kaç lira? Bu hesabın içinden çıkamadım ben. 10.000 lira gibi rakamlara araba turbolanır bu memlekette. Parça parça hesaplayıp 20.000 liraya tamamlayabilen birisi varsa bir çıkarabilir mi bu hesabı acaba?
Sonra sahura kadar uğraşılıp toparlanamayan şanzuman; saat 6 ya kadar toparlanıp sabaha kadar kaza yapılıp araba tekrar mı toparlanıyor? Bence iş yeri sahibi yalan söylüyor. Eğer kazadan haberi yoksa bile arabadaki değişimi dükkana girer girmez anlaması laazım. Ya da bu işleri bırakması. Sabaha karşı bıraktığın arabanın farı değişmiş, tamponu bilmem ne olmuş, panjuru yenilenmiş. Kimse kusura bakmasın ama biraz arabadan anlayan biri bir bakışta farkı görür.
Son olarak : Araç sahibi kardeşim. Kusura bakma ama çok safmışsın. 20.000 liraya neler neler yapılır. İnsan yinede bir araştırır bir soruşturur öyle başlatır. Bunun yanında sabrın için seni tebrik ediyorum. Allah başa vermesin büyük sıkıntı.
yaa merak ettım bırıncı sayfadan berı okuyorum 20 bın tl yok ortada :D
ben parcaları yazarım sız hesaplıyabılırsınız eger farklı cıkarsa o zaman boyle konusma hakkında bulunabilirsiniz
PPR Kaan Suan uyudugu ıcın tam olarak hatırlamıyorum fıyatları,fiyatlarıda kaan abi kaat vermişti orada yazıyor tamamen arac sahıplerıde o kaatlarıda ımzaladı orda tum ucretlerı yazıyor kol pıston gezaylar vs kendılerı resımlerını cekıp atsınlar.
6500 tl denılen para sadece polıshler ıcın kaan abıde bılıyor hatta kaan abı anlattı arac sahıplerınede neler yapıldıgını kendılerıde ımzalıyarak aldılar bu paranın ıcınde motor parcaları yok.
arac sahibinin hatalarını gençligine veriyorum birşey demeye gerek yok,arkadaş müşterinin aracını dışarı çıkartıp kaza yapmak şansuman kırmak nedir ya ,kimin yaptıg önemli değilki sonuçta o aracın dükkandan çıkmaması lazım,birde aracın orjinal parcaları sökülmüş, ibretlik olay
tam olarak acıkliyim elektrik tesisatına paraları yetmedigi icin sadece soketlerını degıstırdık ve tamır gormesı gereken kabloları yaptık o kadar arac sahıplerıde bılıyor.
kaza yapmış fakat sanzımanı test ederken yapmıs ve bu bızım bılgımıze gectıgı anda herseyı yapılmıs orjınal olarak alınmıs fakat arac sahıplerı ahkam kestıler işcilik parası vermıceklerını ve bızı tehdıtkar mesajlarla abımız dedımız kısılerı arıyarak sıkayet ederek bızı rencıde etmelerınden sonra ve mekanımızı basıp o arabayı hıcbırsekılde para vermeden alırız dıye konusmaları argo argo konusmalarından sonra bende bu dukkandan ıscılık parası verılmeden bu arabayı alabılecek hıcbır kımse yok dedım, ücreti odemelerınden dolayı bana yalan yanlış şeyler söyleyip yok cebimde para yok yok su demelerınden dolayı aracı eksik olarak bana olan borcunun yarısından daha az tutan parcaları bu sebeblerden dolayı verilmemıstır.
bu konu uzar da uzar çay demledim çekirdek de hazır F5'ler başlasın :)