Alıntı:
ozgurugr Nickli Üyeden Alıntı
Biz Kimsenin Arabasını Aylarca Yatırmadık Bilya Bulun dedık tamam dediler bulamadılar enson geldıler buılamıyoruz sız bulun dedıler araştırdık bulduk ama olmadı konuyu saptırıyolar benım cevap veremedım seylerı soyleyın teker teker cevap verim
ben size solıyım nelere cevap veremıyorsunuz.
Alıntı:
Başladık liste çıkartmaya Arabanın elektrik tesisatının değişmesi lazım dediler eyvallah dedik 1.500 liraya buldum dedi Serkan tamam dedik getirttir, tamam dedi yok kargoda ıvırda zıvırda diyerek 20 günlük süre içinde elektrik tesisatı gelmedi. Sonradan öğrendik ki böyle bişey yokmuş.
Nerede elektrik tesisatı ?
Alıntı:
Sonra üst kapak buldum dedi dolu kapak herşeyi üstünde 4000 TL dedi. Bizde araştırıyoruz tabi bu sırada. Alt sokaktaki dükkanda olduğunu fiyatınında 1500 lira olduğunu öğrendik bu kapağın
1500 liralık kapaga 4000 istedin mi ?
Alıntı:
Araba bitti teslim aldık ayna sallanıyor akü kapağı kayıp. Beyin kapağı yok. Fren hidrolik kapağı yok. Cam fıskiyeleri yok arabada
emanet malın üzerindeki parçalara gerekli özen gösterdiniz mi ?
Alıntı:
Çocuk dedi ister inan ister inanma kaza oldu olduktan sonra “tarif ederek” şişman biriyle (Serkanla) zayıf uzun boylu biri (Özgür) geldi arabayı kaldırıma çektiler hatta kilitlemediler bile.
ustam kaza yaptı haberim yok diyorsun seni kaza yerinde görenler var ? arabayı çekiciye atarken ordasında yan sanayı toplanırkenmı orda değilsin ?
Alıntı:
Debriyaja bastım vites geçmiyor. Bi çektim ayağımı debriyaj dipte kalmış. Ruhsatı kayıp ön panjur yok çıtalar yok Özgür bunlar nerde dedim yok işte parçacı yok boyacı bilmem ne bi ton ağladı karıştırmadım daha fazla lanet olsun dedim
bu şekilde mi araba topluyorsunuz ?
müsteriye küfür ettiniz mi ?