Edit atlamışım üstte usta yazmış yapılanları..
Printable View
Vallah konu sahibindeki sabır ve cesaret hayran bıraktı ben arabama bakım yaptırırken bile yağ kalmamışta yarın gelcek arabanı bırak dediler hava filitresini bujileri değiştirtip yağ filitresiyle yağıda arabayı ertesi gün getirip yaptırmışken aracımı bu kadar uzun ve başı boş bırakmak ve bu kadar şey olunca çıldırmamak takdire şayen aynalar için verdiğimiz para falan ortada diyosunuz ama aynalar zaten sizin dükkanda zarar görmüş bunu söylemeye gerek bile yok bence peki hoparlör ler neden söküldü orayı anlamadım ben.
Ilk Olarak Komple Motor Yapılıyor Motor Bıtık Onlarıda Hesapa Katarak Hesaplıyabılırsınız Bırde Vazgecılen bır setup Var 20 Bının ıcınde emme kapak mekanık ıtıcı gazkelebegı kol ıcını kısaltma rektefıye yanı kısacası ppr stage 2 komple hersey bulunmaktadır tam detaylı olarak ppr kaan yazar tabı 20 bının hepsıde ppr kaan almamıştır.
Fıskiyeyi almadınız özgür. Yalan konuşma.
Aracın Üzerinde hala fıskiyeler yoktur. Bostancı sanayii de merak edenler için araç görülebilir.
Özgür Allah c.c aşkına her mesajın altına saygılar,teşekkürler,iyi geceler yazma gideceksin diye korkuyorum :)
Bu arada iki tarafada geçmiş olsun.. klasık bir cümle,bir ritüel..iki tarafıda tanımam !! Ancak özgür dükkan açmak sabır ister..dürüstlük gerektirir dimi kardeşim.. heleki
küfür etmek müsteriye..hiç hoş değil..
Ben burda seni haksız görüyorum ne yazıkki..
İyi geceler,teşekkürler,saygılar,saol..
Karışık mevzuu..
Yanlız dükkana araç nasıl girdiyse o şekilde teslim etmek sorumluluğunuzdadır ayna , fıskiye vs farketmez kaldıki yaşanan birde kaza var dükkanin ustasinin yapmiş olmasi pek birsey değiştirmez..
Yinede daha önceki bu tarz konulara nazaran muhattaplarin ikisininde düzgün üslupla sorulara cevap veriyor olmasi güzel..
306 ıcın harcanan rakam cıdden yuksek. Bunun karsılıgında yasananlarda skandal...
Olan olmus,sanırım yapılanda herkes tarafından gorulsun ıstenmıs kı goruldu.
Pekı su mumkun mu;esnaflık yaparak ve ozur dıleyerek,bu ozrude aracı sorunsuz teslım ederek yapabılırmısınız?
Buarada,zararın neresınden donulurse kardır,keske daha onceden alsaydınız aracınızı... Ve,yazarken sunu yapsanız;gondermeden once okuyup,kendınız anladıysanız gondersenız? Inanın bazı cumlelerın 2-3 farklı anlamı cıkıyor...
geçen akşam forester ını "900 hp" impreza ile takaslayan arkadaşı açık ara geride bıraktınız..
Gören de şanzımanı sana aldırttık zannedecek. Zaten olan oldu kırıldı onda kırılmasa bizde kırılacaktı kırılacağı varmış diyerek gidip şanzımanı kendi cebimizden aldık.
Ama olayın sizde olmuş olması hele ki ben 1000 KM rodaj yaptıktan sonra sizde kırılmış olması düşündürücü.
bu arada sizi üslübunuz sayesinde taktir ettim hiç bir şekilde saygı sınırından çıkmıyosunuz dile getirmek istedim sizede tavsiye madem şanzımandan ses geliyo video ya alın bak zaten ses geliyodu diyin nebilim araba geldiği zaman bir fotoğrafını çekin sizde mağdur olmamak için dışı böyleydi diye.
Özgür adama bir kez daha yalancı dersen atarım forumdan seni uyarıyorum. Adam herşeyi düzgünce anlattı sen hiç birisine elle tutulur cevap veremedin üstüne 20.000 tl gerçekten çok fazla bir rakam. Adamın arabasıyla kaza yaptınız, adamın arabasını aylarca yatırdınız. Aramın arabasında olması gereken parçalar ortalıkta yok.
Bir kez daha yalancı dersen bir daha bu foruma giremezsin saygılar. Düzgünce ifade etme hakkın var kendini ama elle tutulabilir hiç bir bilgi vermiyorsun üstelik adamı yalancılıkla suçluyorsun.
Kanıtla kardeşim o zaman neler yalan??? Açıkla bizde öpğrenelim adam en ufaktan fıskiyem yok diyor. Alacaksın koyacaksın fıskiyesini sen dükkan sahibisin araçta senin dükkanında.
Son günlerde açılan konulardan sonra araba alırken ve yaptırırken konu açıp aşama aşama yorum alarak yapacağım her şeyi :D
Müşteri aracıyla kaza yapılmış bir durum var. Konuyu şanzıman, Kaan ve saygılara bağlamak dışında verilen bir cevap hala maalesef yok.
Detaylar mühim değil; müşterinin arabasıyla kaza yapıldıktan sonra gerekirse cepten 3-5 çıkartılır da iş bitirilir, özür dilenir; esnaflık ustalık işbilirlik budur.