User Tag List

Sayfa 5/20 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
364 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Ümraniye GT PERFORMANCE Şikayet !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jeffy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun uzun zor ve madden yikici bir süreç olmuş araç sahibi için..

Eğer özel değil ise 306 gti için 20 bin lira için anlaşılan setup ın içeriğini yazarmısınız? Birde itb siz?
    Edit atlamışım üstte usta yazmış yapılanları..

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Vallah konu sahibindeki sabır ve cesaret hayran bıraktı ben arabama bakım yaptırırken bile yağ kalmamışta yarın gelcek arabanı bırak dediler hava filitresini bujileri değiştirtip yağ filitresiyle yağıda arabayı ertesi gün getirip yaptırmışken aracımı bu kadar uzun ve başı boş bırakmak ve bu kadar şey olunca çıldırmamak takdire şayen aynalar için verdiğimiz para falan ortada diyosunuz ama aynalar zaten sizin dükkanda zarar görmüş bunu söylemeye gerek bile yok bence peki hoparlör ler neden söküldü orayı anlamadım ben.
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

ozgurugr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı jeffy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun uzun zor ve madden yikici bir süreç olmuş araç sahibi için..

Eğer özel değil ise 306 gti için 20 bin lira için anlaşılan setup ın içeriğini yazarmısınız? Birde itb siz?
    Ilk Olarak Komple Motor Yapılıyor Motor Bıtık Onlarıda Hesapa Katarak Hesaplıyabılırsınız Bırde Vazgecılen bır setup Var 20 Bının ıcınde emme kapak mekanık ıtıcı gazkelebegı kol ıcını kısaltma rektefıye yanı kısacası ppr stage 2 komple hersey bulunmaktadır tam detaylı olarak ppr kaan yazar tabı 20 bının hepsıde ppr kaan almamıştır.
    DR ECU İSTANBUL ANADOLU BAYİ
    DYNO DYNAMİCS TWİN RETARDER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vallah konu sahibindeki sabır ve cesaret hayran bıraktı ben arabama bakım yaptırırken bile yağ kalmamışta yarın gelcek arabanı bırak dediler hava filitresini bujileri değiştirtip yağ filitresiyle yağıda arabayı ertesi gün getirip yaptırmışken aracımı bu kadar uzun ve başı boş bırakmak ve bu kadar şey olunca çıldırmamak takdire şayen aynalar için verdiğimiz para falan ortada diyosunuz ama aynalar zaten sizin dükkanda zarar görmüş bunu söylemeye gerek bile yok bence peki hoparlör ler neden söküldü orayı anlamadım ben.
    Bırsey demıyorum Arkadaşlar yalanı bıraksınlar ılk once sadece ayna olayı degıl enufak örnegi fiskiye yokmus kım nabıcaksa fiskiyeyi onudahi aldırttılar Saygılar.

alihansirin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fıskiyeyi almadınız özgür. Yalan konuşma.

Aracın Üzerinde hala fıskiyeler yoktur. Bostancı sanayii de merak edenler için araç görülebilir.
    Sheer Driving Pleasure

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozgurugr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bırsey demıyorum Arkadaşlar yalanı bıraksınlar ılk once sadece ayna olayı degıl enufak örnegi fiskiye yokmus kım nabıcaksa fiskiyeyi onudahi aldırttılar Saygılar.
    Özgür Allah c.c aşkına her mesajın altına saygılar,teşekkürler,iyi geceler yazma gideceksin diye korkuyorum

Bu arada iki tarafada geçmiş olsun.. klasık bir cümle,bir ritüel..iki tarafıda tanımam !! Ancak özgür dükkan açmak sabır ister..dürüstlük gerektirir dimi kardeşim.. heleki
    küfür etmek müsteriye..hiç hoş değil..

Ben burda seni haksız görüyorum ne yazıkki..

İyi geceler,teşekkürler,saygılar,saol..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Karışık mevzuu..

Yanlız dükkana araç nasıl girdiyse o şekilde teslim etmek sorumluluğunuzdadır ayna , fıskiye vs farketmez kaldıki yaşanan birde kaza var dükkanin ustasinin yapmiş olmasi pek birsey değiştirmez..

Yinede daha önceki bu tarz konulara nazaran muhattaplarin ikisininde düzgün üslupla sorulara cevap veriyor olmasi güzel..

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    306 ıcın harcanan rakam cıdden yuksek. Bunun karsılıgında yasananlarda skandal...
    Olan olmus,sanırım yapılanda herkes tarafından gorulsun ıstenmıs kı goruldu.
    Pekı su mumkun mu;esnaflık yaparak ve ozur dıleyerek,bu ozrude aracı sorunsuz teslım ederek yapabılırmısınız?
    Buarada,zararın neresınden donulurse kardır,keske daha onceden alsaydınız aracınızı... Ve,yazarken sunu yapsanız;gondermeden once okuyup,kendınız anladıysanız gondersenız? Inanın bazı cumlelerın 2-3 farklı anlamı cıkıyor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı alihansirin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fıskiyeyi almadınız özgür. Yalan konuşma.

Aracın Üzerinde hala fıskiyeler yoktur. Bostancı sanayii de merak edenler için araç görülebilir.
    Sızde Bu yalan Olduktan Sonra Doğrudur Alınmamıştır.Sanzıman Bozuk Olarak Teste Cıkarttırıyosunuz Bıle Bıle sonra sen bozdun neguzel erdıncın calıstıgı yerdekı ustaya gıdmemıstır hıc sanzıman oda bozuk dememıstır nese herkese ıyı forumlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen akşam forester ını "900 hp" impreza ile takaslayan arkadaşı açık ara geride bıraktınız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özgür Allah c.c aşkına her mesajın altına saygılar,teşekkürler,iyi geceler yazma gideceksin diye korkuyorum

Bu arada iki tarafada geçmiş olsun.. klasık bir cümle,bir ritüel..iki tarafıda tanımam !! Ancak özgür dükkan açmak sabır ister..dürüstlük gerektirir dimi kardeşim.. heleki
    küfür etmek müsteriye..hiç hoş değil..

Ben burda seni haksız görüyorum ne yazıkki..

İyi geceler,teşekkürler,saygılar,saol..
    Doğru Söylüyorsunuz ama ben Kımseye Saygısızlık etmedım Ses Cıkartmadıkmı Hep Bırşeyler cıkarttılar sanzımanı bozuk oldugu halde bozdu dedıler ve daha neler nese herkese ıyı forumlar teşekürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doğru Söylüyorsunuz ama ben Kımseye Saygısızlık etmedım Ses Cıkartmadıkmı Hep Bırşeyler cıkarttılar sanzımanı bozuk oldugu halde bozdu dedıler ve daha neler nese herkese ıyı forumlar teşekürler
    Gören de şanzımanı sana aldırttık zannedecek. Zaten olan oldu kırıldı onda kırılmasa bizde kırılacaktı kırılacağı varmış diyerek gidip şanzımanı kendi cebimizden aldık.

Ama olayın sizde olmuş olması hele ki ben 1000 KM rodaj yaptıktan sonra sizde kırılmış olması düşündürücü.
    Sheer Driving Pleasure

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    306 ıcın harcanan rakam cıdden yuksek. Bunun karsılıgında yasananlarda skandal...
    Olan olmus,sanırım yapılanda herkes tarafından gorulsun ıstenmıs kı goruldu.
    Pekı su mumkun mu;esnaflık yaparak ve ozur dıleyerek,bu ozrude aracı sorunsuz teslım ederek yapabılırmısınız?
    Buarada,zararın neresınden donulurse kardır,keske daha onceden alsaydınız aracınızı... Ve,yazarken sunu yapsanız;gondermeden once okuyup,kendınız anladıysanız gondersenız? Inanın bazı cumlelerın 2-3 farklı anlamı cıkıyor...
    306 Zorla Harcatmadık Setup Degiştirler Biz demedik paranız yoksa verelim bile dedik bizim dukkandan cıkıcak sonucta araba o kadar cok yalan varki o yuzden siz istediniz gibi yorumlayabilirsiniz.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    bu arada sizi üslübunuz sayesinde taktir ettim hiç bir şekilde saygı sınırından çıkmıyosunuz dile getirmek istedim sizede tavsiye madem şanzımandan ses geliyo video ya alın bak zaten ses geliyodu diyin nebilim araba geldiği zaman bir fotoğrafını çekin sizde mağdur olmamak için dışı böyleydi diye.
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özgür adama bir kez daha yalancı dersen atarım forumdan seni uyarıyorum. Adam herşeyi düzgünce anlattı sen hiç birisine elle tutulur cevap veremedin üstüne 20.000 tl gerçekten çok fazla bir rakam. Adamın arabasıyla kaza yaptınız, adamın arabasını aylarca yatırdınız. Aramın arabasında olması gereken parçalar ortalıkta yok.

Bir kez daha yalancı dersen bir daha bu foruma giremezsin saygılar. Düzgünce ifade etme hakkın var kendini ama elle tutulabilir hiç bir bilgi vermiyorsun üstelik adamı yalancılıkla suçluyorsun.

Kanıtla kardeşim o zaman neler yalan??? Açıkla bizde öpğrenelim adam en ufaktan fıskiyem yok diyor. Alacaksın koyacaksın fıskiyesini sen dükkan sahibisin araçta senin dükkanında.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı alihansirin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gören de şanzımanı sana aldırttık zannedecek. Zaten olan oldu kırıldı onda kırılmasa bizde kırılacaktı kırılacağı varmış diyerek gidip şanzımanı kendi cebimizden aldık.

Ama olayın sizde olmuş olması hele ki ben 1000 KM rodaj yaptıktan sonra sizde kırılmış olması düşündürücü.
    Sızınde Sanzımanı Bozuk Oldugu halde bıze vermenız düşündürücü.
    Ustanız bozuk sanzıman demedı dımı sıze neyse daha fazla konusmaya gerek yok dıcek yalanınız kaldı ise biz burdayız cevaplarız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada sizi üslübunuz sayesinde taktir ettim hiç bir şekilde saygı sınırından çıkmıyosunuz dile getirmek istedim sizede tavsiye madem şanzımandan ses geliyo video ya alın bak zaten ses geliyodu diyin nebilim araba geldiği zaman bir fotoğrafını çekin sizde mağdur olmamak için dışı böyleydi diye.
    Herkes yetişkin. Ve konuşarak anlaşabilecek IQ lara sahibiz.

Ahlak sınırlarını aşmış yada aşacak olsaydık bir taraf mezarda bir taraf cezaevinde olurdu. Cana birşey olmasın para kazanılır.

"Para kazanılır, kişilik kazanmak zor zanaat."
    Sheer Driving Pleasure

ScarpRex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son günlerde açılan konulardan sonra araba alırken ve yaptırırken konu açıp aşama aşama yorum alarak yapacağım her şeyi
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Memleketin zamına koydunuz..

mrbars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Müşteri aracıyla kaza yapılmış bir durum var. Konuyu şanzıman, Kaan ve saygılara bağlamak dışında verilen bir cevap hala maalesef yok.
    Detaylar mühim değil; müşterinin arabasıyla kaza yapıldıktan sonra gerekirse cepten 3-5 çıkartılır da iş bitirilir, özür dilenir; esnaflık ustalık işbilirlik budur.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)