User Tag List

Sayfa 6/20 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
364 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Ümraniye GT PERFORMANCE Şikayet !

E21hamza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim naçizane fikrim: İki tarafta da sıkıntılar olmuş diyelim, fakat sonuçta araba sizin dükkanınızda çalışan biri tarafından (söylenilene göre keyfi bir kullanımda) kazaya karışmış bunu saklamak ve yan sanayi parçalar kullanarak aracı eski haline getirmek yerine durumu araç sahibine söyleyip anlayışla karşılamasını elimizden geleni yapıp aracı eski haline getireceğinizi söylemeliydiniz. Ki bence böyle bir davranış sergilediğinizde olaylar bu kadar büyümezdi bile. Araç sahibi bu parçaların yan sanayi olduğunu ya da kaza yapıldığını anlamasaydı bu durumda içiniz rahat edebilecek miydi? Diğer tüm konuları geçsek bile bu durum her şeyi özetliyor bence.

ozgurugr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özgür adama bir kez daha yalancı dersen atarım forumdan seni uyarıyorum. Adam herşeyi düzgünce anlattı sen hiç birisine elle tutulur cevap veremedin üstüne 20.000 tl gerçekten çok fazla bir rakam. Adamın arabasıyla kaza yaptınız, adamın arabasını aylarca yatırdınız. Aramın arabasında olması gereken parçalar ortalıkta yok.

Bir kez daha yalancı dersen bir daha bu foruma giremezsin saygılar. Düzgünce ifade etme hakkın var kendini ama elle tutulabilir hiç bir bilgi vermiyorsun üstelik adamı yalancılıkla suçluyorsun.

Kanıtla kardeşim o zaman neler yalan??? Açıkla bizde öpğrenelim adam en ufaktan fıskiyem yok diyor. Alacaksın koyacaksın fıskiyesini sen dükkan sahibisin araçta senin dükkanında.
    O Sizin düşünceniz ben öyle düşünmüyorum ben herşeyı acıkca yazdım ve hangi parcası yok acaba arasında onu tam anlıyamadım ben doğruları konuşuyorum zaten konuyu bilen kişiler yazdığı zaman herkes anlar.
    DR ECU İSTANBUL ANADOLU BAYİ
    DYNO DYNAMİCS TWİN RETARDER

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben garaj sahibinin konunun ilk mesajını okumadığını düşünüyorum.

Gerekmeyen elektrik tesisatı için 1500 tl istediniz mi istemediniz mi ?

Alt sokaktan 1500 tl ye alınan üst kapağa 4000 tl istediniz mi ?

Ustanız kaza yapınca çekiciye arabayı siz mi yüklediniz ? (Görgü tanıkları olduğu iddia ediliyor)

Serkan denen şahsı dükkandan göndermek için araç sahibiyle plan yaptınız mı ?
    Vs.vs.

Siz takmışsınız bir şanzıman ve fıskiyeye her mesajda aynı şeyi yazıyorsunuz.

Network - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracı nihai hale getirmek ne kadar tutuyor bilmiyorum ama asgari müşterekte buluşup işi çözmek en mantıklısı gibi... yoksa sakız gibi uzatıp gidecek kimseyede faydası olmuyor haliyle...

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu modifiye işinin garantisi olmadığını her zaman savundum. Setup hazırlanır verim alınır alınmaz problem bu değil.

Müşteri aracıyla kaza yapmak nedir Allah aşkına? Hadi yaptın istemeden oldu, birde çaktırmadan arabayı toplayıp müşteri yerse diye beklemişsin.

Kusura bakmada "dürüstlük" "emanet" gibi kavramlar sindirilmeden "esnaf" olunamıyor.

Geçmiş olsun araç sahiplerine.

BoOoM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla alihan ne gibi bir yalan söyleyebilirki ben bunlari düşünüyorum , hala diyosun ki şanziman bozuktu sanki parasini sen vermişşsin gibi..
    Hem sen adamlarin arabasini çarp hem de hem yatir işlerini yapma sonra yalancilardi bilmemneydi ,
    Ulan parayi veren bu adam zaten neyin yalanini söylicek sana işi yapan sensin , eline yüzüne bulaştiranda sensin yok öğle yağma.
    Hem Sana para yok demelerinin sebebi daha fazla dürtmeni istemediklerinden olabilir mi ?

Arabası kadar kafası var anahtari kadar beyni yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özgür adama bir kez daha yalancı dersen atarım forumdan seni uyarıyorum. Adam herşeyi düzgünce anlattı sen hiç birisine elle tutulur cevap veremedin üstüne 20.000 tl gerçekten çok fazla bir rakam. Adamın arabasıyla kaza yaptınız, adamın arabasını aylarca yatırdınız. Aramın arabasında olması gereken parçalar ortalıkta yok.

Bir kez daha yalancı dersen bir daha bu foruma giremezsin saygılar. Düzgünce ifade etme hakkın var kendini ama elle tutulabilir hiç bir bilgi vermiyorsun üstelik adamı yalancılıkla suçluyorsun.

Kanıtla kardeşim o zaman neler yalan??? Açıkla bizde öpğrenelim adam en ufaktan fıskiyem yok diyor. Alacaksın koyacaksın fıskiyesini sen dükkan sahibisin araçta senin dükkanında.
    Biz Kimsenin Arabasını Aylarca Yatırmadık Bilya Bulun dedık tamam dediler bulamadılar enson geldıler buılamıyoruz sız bulun dedıler araştırdık bulduk ama olmadı konuyu saptırıyolar benım cevap veremedım seylerı soyleyın teker teker cevap verim

alihansirin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Network Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracı nihai hale getirmek ne kadar tutuyor bilmiyorum ama asgari müşterekte buluşup işi çözmek en mantıklısı gibi... yoksa sakız gibi uzatıp gidecek kimseyede faydası olmuyor haliyle...
    Bu arkadaşlar tarafından gelecek 1 toplu iğneyi bile Allah esirgesin.

Deminde söylediğim gibi para kazanılır. Olması gereken hale ben getiririm aracı.

Problem değil.. Olayı herkes görsün insanlar temkinli olsun.

Herkesin bizim gibi arabasını değer kıymet bilmez insanlara teslim edecek kadar durumları olmayabilir..
    Sheer Driving Pleasure

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben ümraniye sanayiye bisiklet sokmam siz 306 gti sokup bide 20 bin para dökmüşsünüz... büyük geçmiş olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ustanız kaza yapınca çekiciye arabayı siz mi yüklediniz ? (Görgü tanıkları olduğu iddia ediliyor)

Vs.vs.

Açiklığa kavuşturulmasi gereken sorular özetle bunlar bencede

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Tek Tek Hepsıne Cevap veriyorum

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Vs.vs.

Arada kaynamasın..
    DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel

alihansirin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarın işe gitmek zorundayım. Kayda değer birşey gelmeyeceğini bildiğim için artık yatıyorum.

Yarın sabah konuya dahil olacağım. Herkese iyi geceler ,

Bu yazı ile canı sıkılan arkadaşlar var. Onlardan da canlarını sıktığımız için tekrar özür dilerim.

Keyifli Forumlar.
    Sheer Driving Pleasure

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozgurugr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz Kimsenin Arabasını Aylarca Yatırmadık Bilya Bulun dedık tamam dediler bulamadılar enson geldıler buılamıyoruz sız bulun dedıler araştırdık bulduk ama olmadı konuyu saptırıyolar benım cevap veremedım seylerı soyleyın teker teker cevap verim
    ben size solıyım nelere cevap veremıyorsunuz.

Başladık liste çıkartmaya Arabanın elektrik tesisatının değişmesi lazım dediler eyvallah dedik 1.500 liraya buldum dedi Serkan tamam dedik getirttir, tamam dedi yok kargoda ıvırda zıvırda diyerek 20 günlük süre içinde elektrik tesisatı gelmedi. Sonradan öğrendik ki böyle bişey yokmuş.
    Nerede elektrik tesisatı ?

Sonra üst kapak buldum dedi dolu kapak herşeyi üstünde 4000 TL dedi. Bizde araştırıyoruz tabi bu sırada. Alt sokaktaki dükkanda olduğunu fiyatınında 1500 lira olduğunu öğrendik bu kapağın
    1500 liralık kapaga 4000 istedin mi ?

Araba bitti teslim aldık ayna sallanıyor akü kapağı kayıp. Beyin kapağı yok. Fren hidrolik kapağı yok. Cam fıskiyeleri yok arabada
    emanet malın üzerindeki parçalara gerekli özen gösterdiniz mi ?

Çocuk dedi ister inan ister inanma kaza oldu olduktan sonra “tarif ederek” şişman biriyle (Serkanla) zayıf uzun boylu biri (Özgür) geldi arabayı kaldırıma çektiler hatta kilitlemediler bile.
    ustam kaza yaptı haberim yok diyorsun seni kaza yerinde görenler var ? arabayı çekiciye atarken ordasında yan sanayı toplanırkenmı orda değilsin ?

Debriyaja bastım vites geçmiyor. Bi çektim ayağımı debriyaj dipte kalmış. Ruhsatı kayıp ön panjur yok çıtalar yok Özgür bunlar nerde dedim yok işte parçacı yok boyacı bilmem ne bi ton ağladı karıştırmadım daha fazla lanet olsun dedim
    bu şekilde mi araba topluyorsunuz ?

müsteriye küfür ettiniz mi ?

İlker G.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Vs.vs.

Siz takmışsınız bir şanzıman ve fıskiyeye her mejda aynı şeyi yazıyorsunuz.
    1.Gerekmeyen Elektrık tesisatı Derken Yıpranmış Olan kabloların cogu acık olan bobınlerın ve sensonlerın tum motor tesısatı yıpranmıs kablo ucları acık bu kadar yuklu motor yaptımız ıcın herangı bır elektırıkselden dolayı hata gelmesın dıye bız elektırık tesısatı bulun dedik bulumadıkları ıcın bız bulduk bulduktan sonra ellerındekı para aracın bıtımıne yetmedıgı ıcın bızsoketler alıp gereken tamıraleetları yaptık ıstenırse fotograf cekıp atsınlar ve sadece soket ucretlerı yazdık.
    2.Komple Ust Dolu Kapak Alınıcaktı Ve Bunun Fiyatını sordugumuzda bu fiyat dediler ve biz hatta arkadaşlara pahalı geldigini soyleyerekten ve ppr kaan ust kapagı verdımızde catlaklarını ve rektıfıyesını kendı yapabılıcegını soyledıgı ıcınbız almaktan vazgectık ve tamamen ppr kaan tarafından yapıldı ıstersenız ppr kaan tarafından yapıldı bloktakı catlakların fotografları hala kaan abıde vardır.
    3.Yalan Kendılerı bıle bılmıyolardı bız onlrla bırlıkte ogrendık
    4.Hayır Serkan Denılen kısı yazılım muhendısı okudugundan dolayı sanayı kosesınde surtmemesı ıcın okulu sureklı asıp 1 yılını bosa harcamasından dolayı boyle bı sebepten dolayı yazılıma atıldık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı !KO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ustam kaza yaptı haberim yok diyorsun seni kaza yerinde görenler var ? arabayı çekiciye atarken ordasında yan sanayı toplanırkenmı orda değilsin ?

Emanet mala saygı gosterdık hatta dışarda kalmasından dolayı olusan ufak tefek seylerıde yaptırdık.
    Müşteriye Küfür Etmedim Hicbir Şekilde Şahsi Olarak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı !KO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

cevap verildi bi önceki postta tamamen

JJmusti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    soketler 1500 tl mı tuttu?
    sız bu arkadaslardan 20 000 tl aldınız mı ? evet/hayır seklınde cevaplayın artık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı JJmusti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    soketler 1500 tl mı tuttu?
    sız bu arkadaslardan 20 000 tl aldınız mı ? evet/hayır seklınde cevaplayın artık.
    Hayır ElektırıkTesisatı 1500 tl Soketler 70 Tl Tuttu.20 000 tl almadık.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)