User Tag List

Sayfa 8/20 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
364 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Ümraniye GT PERFORMANCE Şikayet !

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla acıkcası aracın kaza olayına kadar bazı şeyleri kendi aranızda çözebilirdiniz veya haklı oldgunuz belki yerde olabilirdi..

Eğer esnaflık yapıyorsanız ve arac sizin dükkandan kişisel amaclar için cıkıp kaza yapıyorsa... işte o an isterseniz 'Ben Peygamberliğimi ilan ettim diyin'(HAŞA) yine de haklı cıkamazsınız.

Aracın sahibi bu olaydan sonra size gram para vermek zorunda değildir bana göre, hatta size dava vs de acabilirdi.

Lütfen olayı birde karşınızdaki kişinin gözünden analiz edin.
    Elleme Sekelesin...

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozgurugr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizde bulmak icin arastırıyoruz ama arac sahıplerınde yazılı olarak kaat bulunmakta,yapılmayan herhangı bır ıslem yazılmamıstır ve arac sahıblerının ımzalarıda vardı.r
    Tamam araç sahipleri koysun ozaman şu yapılan işlemleri bakalım ne nekadar dıye..ona göre daha net rakamlar cıkar zaten..20 bin lirada neye harcandı sorusu cevap bulur ve ınsanların aklındakı soru işaretleride kalkar ozaman..

JJmusti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    artık para konusuna bısey dıyemıyorum sen almadık dıyorsun karsı taraf verdık dıyor kım dogru kım yanlıs allah yukarda cıkar elbet.

sızın tek yanlısınız emanet mala vermedıgınız deger.

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vallahi çok üzüldüm ne olucak bu piyasaya böyle...Yazık günah be valla vebali boynunuza bu işlerin...

ozgurugr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Canselmo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla acıkcası aracın kaza olayına kadar bazı şeyleri kendi aranızda çözebilirdiniz veya haklı oldgunuz belki yerde olabilirdi..

Eğer esnaflık yapıyorsanız ve arac sizin dükkandan kişisel amaclar için cıkıp kaza yapıyorsa... işte o an isterseniz 'Ben Peygamberliğimi ilan ettim diyin'(HAŞA) yine de haklı cıkamazsınız.

Aracın sahibi bu olaydan sonra size gram para vermek zorunda değildir bana göre, hatta size dava vs de acabilirdi.

Lütfen olayı birde karşınızdaki kişinin gözünden analiz edin.
    Bizim İşyerimizden Kaza yapıldıgı ıcın suclu oldugu ıcın farkındayız ve bız ogrendık sonra araca gereklı ıslemlerın tamamı yapılmıstır.Bu sorunların yasanmasının sebebı musterılerın argo konusması ıscılık paralarını vermıcem dıyıp ve bızı tehdıt etmesınden kaynaklı sebeblerden dolayı bu olay gerceklesmıtır.
    DR ECU İSTANBUL ANADOLU BAYİ
    DYNO DYNAMİCS TWİN RETARDER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamam araç sahipleri koysun ozaman şu yapılan işlemleri bakalım ne nekadar dıye..ona göre daha net rakamlar cıkar zaten..20 bin lirada neye harcandı sorusu cevap bulur ve ınsanların aklındakı soru işaretleride kalkar ozaman..
    arac sahıblerı 20 bın tl lık kredı cekmıslerdır.Bu paranın 6500 tl sı dırek kaana 3500 tl dırek kendılerıne dıgerlerıde parca ıscılık yag arabanın benzın parası ve ona benzer aracla ılgılı yapılan ıslemlerde kullanılmıstır ve bu kagıt arac sahıblerınde bulunmaktadır.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle konusma hakkında bulunabilirsiniz nedir ?? Özgürcüm anlaşılır yazarmısın,yok atar gider mi yapıyosun anlayamadım

Yahu yapılan işler bilgisayarda yokmu dıyorum yanı..bı kaydı kuydu..
    Ne kaydı abi biri birine kaydı yapmış zaten sende pc diyorsun ya

ErBAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yurt dısından stage 3 parçaları alıp toplasanız bukadar tutmaz bu 20.ooo tl nedır? Birde herşey için 15.ooo TL gibi rakama anlasılıyor ıvır zıvır ıcın fazladan 5.ooo daha kenara koyuyor arkadas ve üstüne olan talisızlikler. Valla arac sahibinde Peygamber sabrı varmış.
    PSN: ERBAYY

Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Parça işcilik yağ 10.000 oda iyiymiş maşallah...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı JJmusti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    artık para konusuna bısey dıyemıyorum sen almadık dıyorsun karsı taraf verdık dıyor kım dogru kım yanlıs allah yukarda cıkar elbet.

sızın tek yanlısınız emanet mala vermedıgınız deger.
    Emanet mala hıcbırsekılde ıhanet etmedık.Arac Ister ıstemez dukkanımızın alanı kucuk olmasından dolayı ve yatarı uzun oldugundan dolayı arac parcaları tamamen ozel olarak yapıldıgı ıcın dogal hava kosullarından kaldıgından dolayı kırlenıp cızılmesı ruzgar yemesı ve bu tarz dogal sebeblerden kaynaklı sıkıntılar harıcınde olan şeyler tarafımızdan karşılanmıştır ve aracın 2.sahıbı ıle bırlıkte gıdıp parcalar temın edılıp araca takılmıştır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ErBAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yurt dısından stage 3 parçaları alıp toplasanız bukadar tutmaz bu 20.ooo tl nedır? Birde herşey için 15.ooo TL gibi rakama anlasılıyor ıvır zıvır ıcın fazladan 5.ooo daha kenara koyuyor arkadas ve üstüne olan talisızlikler. Valla arac sahibinde Peygamber sabrı varmış.
    Daha bir de itb yok beyin falanda yok sanırım aşırı saçma rakamlar dolaşıyor muhabbette..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arac sahıblerı 20 bın tl lık kredı cekmıslerdır.Bu paranın 6500 tl sı dırek kaana 3500 tl dırek kendılerıne dıgerlerıde parca ıscılık yag arabanın benzın parası ve ona benzer aracla ılgılı yapılan ıslemlerde kullanılmıstır ve bu kagıt arac sahıblerınde bulunmaktadır.
    Tamam güzel kardeşim,koyarlar neye harcadıklarını ınsanların merakıda gıderılmiş olur...

Bu arada bugun cok cok cok sakin ve mutlu bir günüm özgürcüm..neden mutlu bir gün..? Kız arkadasımın elını ılk defa tuttum,cok güzel seylerden, ılerıden bahsettık,seninle paylaşmak istedim bigün yolum düşerse baban ve seninle tanışıcam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ErBAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşımızın Elındekı Fıyat Lıstesını Cıkartmasını beklıyoruz orayı gordukten sonra hak verecenızı dusunuyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam güzel kardeşim,koyarlar neye harcadıklarını ınsanların merakıda gıderılmiş olur...

Bu arada bugun cok cok cok sakin ve mutlu bir günüm özgürcüm..neden mutlu bir gün..? Kız arkadasımın elını ılk defa tuttum,cok güzel seylerden, ılerıden bahsettık,seninle paylaşmak istedim bigün yolum düşerse baban ve seninle tanışıcam
    Şiir den bence o

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şiir den bence o
    Şiir de güzel di bee 10 defa dınlemişimdir

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emanet mala hıcbırsekılde ıhanet etmedık.Arac Ister ıstemez dukkanımızın alanı kucuk olmasından dolayı ve yatarı uzun oldugundan dolayı arac parcaları tamamen ozel olarak yapıldıgı ıcın dogal hava kosullarından kaldıgından dolayı kırlenıp cızılmesı ruzgar yemesı ve bu tarz dogal sebeblerden kaynaklı sıkıntılar harıcınde olan şeyler tarafımızdan karşılanmıştır ve aracın 2.sahıbı ıle bırlıkte gıdıp parcalar temın edılıp araca takılmıştır.

Senin ustanın Yaptığı kaza emanete ihanet olmuyor mu ? Sen istediğin kadar yaptık ettik de "ihanet " gerçeği değişmiyor.

ZX-636R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar konu yavaş yavaş amacı dışına kaymaya başladı, özüne ve madde madde evet/hayır yada rakamlara dökülürse daha net anlaşılabilir. ben ilk görüşümü zaten başta yazdım

Alıntı ; Nickli Üyeden Alıntı
    işte o an isterseniz 'Ben Peygamberliğimi ilan ettim diyin'(HAŞA) yine de haklı cıkamazsınız
    bundan sonra peygamber gelmeyeceği için zaten böyle bir şeyi söyleyen kişi en büyük yalancı olur, dediğim gibi konuyu daha teknik ve somut yazarsak daha faydalı olacak

"yapılan harcamalar kaat da yazıyor" derken, aslında ifade etmek istediğiniz " biz anlaşma yaparken aramızda konuştuk ve parçalar ile işçilik dahil net fiyatları çıkartıp aramızda mutabık kaldık, bunu da yazılı olarak not aldık" diyorsunuz sanırım. üst üstte kaat ta yazıyor diyince ancak düşünüp anlayabildim.

hepinize iyi akşamlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    araça kol piston anayatak gezay egzantrik+polish ve setup ı sonradan değişmesinden sonra yeni egzantrik alınıp kaan abiye tekrardan polish parası verildi gündüz vakti kaan abi de (ppr) listesi varsa bunu size sunucaz efendim

ErBAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha bir de itb yok beyin falanda yok sanırım aşırı saçma rakamlar dolaşıyor muhabbette..
    kanka x bi arabaya motoru kırmıs olsanda 10 lira motoru toplasan 10 lirayada ister turbo ıster atmosferık toplarsın

Arkadaşımızın Elındekı Fıyat Lıstesını Cıkartmasını beklıyoruz orayı gordukten sonra hak verecenızı dusunuyorum.
    Konuyu baştan sona okudum. Araç sahibi ile sizin aranızdakı dialogta okudugum kadarıyla aracı stage 3 yapmak ıcın 15.ooo TL gibi rakama anlaşılmız zaten, extra olarakta 5ooo tl kenara koymus. bu stage 3 olması ıcın 15.ooo tl lik motor işlemı tam olarak nedır gercekten merak ettım? Ben kendı aracıma 15.ooo tl para harcasam bunun ıcınde beyın , headers , emme ,gaz ve bir sürü ıvır zıvır yapılabılır yani. Birde birşey daha sormak istiyorum parçaları polish vs yapmak yerıne parça alsaydınız daha uyguna gelmezmıydı ? 6500 tl polish için yuksek geldı acıkcası bana.
    PSN: ERBAYY

Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)