User Tag List

Sayfa 16/20 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon
364 sonuçtan 286 ile 304 arası

Konu: Ümraniye GT PERFORMANCE Şikayet !

alihansirin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ccoskun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oncelikle merhaba zaten sık sık kontrole gıdılmedımı herseyı abartmaya gerek yok tek suclu olunan konu elemanın kaza yapması benımde dukkanıma 3 5 kışı basmaya kalksa tehdıt ederek ış yaptırmaya kalkarsa ve ustune onceden kalan bakıyenın verılmıcenı soylerse bende bu tavırla yaklaşırım.sonuc olarak arabaya 2 proje yapılmış bırı yarıda bırakılmış ıkıncıye başlanılmış orda cöpe atılan paranın hesabıda var sonucta arabayı habıre kontrole gelıp dısarda durdugıu da bılıyorlar ıkı yuzlu olmanın alemi yok.bende iş yaptırdım dahada yaptıracagım 100 kişi cocugun ustune gidip baskı yapmanın anlamı yok beyler.Bu piyasa kücük bir piyasa herkes birbirini tanır.Bu dukkani bilen biliyor kimlere iş yapmadıkı 2 3 gun once bu ortama girip yalan yanlış milletin ekmegine laf atma hakkın yok .yorum yaparken daha dikkatli yorum yapalım, herkese keyifli forumlar.
    Çağatay ;

Seni çok severim, seninle bir problem de yaşamadık. Bir Ümraniye sanayii esnafı olarak arkadaşını ve komşunu koruyor olman gayet doğal, sonuçta yüz yüze bakıyorsunuz.

Senin sorularının ve yazılarına cevabım da şu şekildedir ;

Sık sık kontrole gidilmemesinin sebebi şudur ;

Özgürün " Kanka elimizden geleni yapıyoruz gerektiğinde dükkanı boşaltıp içeri koyuyoruz. ben ara sıra da yıkıyorum zaten merak etmeyin" demesi ve bizim özgüre bir salak gibi Extreme güvencimizden kaynaklıdır... Güvenimiz sarsıldığı, biz olayları farketmeye başladığımızda iş işten baya geçmişti.

3-5 kişi dükkan basmaya demişsin ;

Biz oraya cam filmi olan bir vito ile gittik, ve o arabadan erdinç ile benden başka kimse inmedi , ki bizden başka kimse de yoktu, Ertesi gün benim dükkanımı bastılar vitoyla 15 kişi geldiler bilmemne diyerek suçlamalarda bulundular Özgün abiye bizim konuyu açmamızın üzerine...
    Vito neden korkuttu, nasıl korkuttu bilemem ama sonuç olarak korkutmuş...

Araca 2 proje yapılıp biri yarıda bırakılmadı ;

En başta konuşulan Extreme setup 15.000 TL yi geçmeyecek diye konuşuldu, ve rakam 22.000 leri bulmaya başladığında , biz bu araba için kendimizi 15.000 TL ye şartladık, gerisi sizde 15.000 e ne yapılıyorsa onu yapın dedik... Yani bu arkadaşların hesaplama hatalarından kaynaklanan bir durum bu...

Ayrıca kimsenin ekmeği ile oynadığımız da yok, olanları bire bir a dan z ye kadar sunabildiğimiz kanıtlarla sunduk ki zaten konuyu okuyan ve yorumlayan 280 kişinin en az 200 ü bize hak verdi. Fark açık ara ortada...

Kesinlikle Çağatay , yedik içtik yeri geldi gezdik gazladık denemeler yaptık, güzel günlerdi...

Keşke kıymeti bilinseydi de güvenip sırtımızı yasladığımız adamlar arkamızdan iş çevirmeseydi...
    Sheer Driving Pleasure

ccoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlış bilgi veriyorsun. Özgür 20 bin tlyi aldı cebine koydu gibi yansıtıyosun. Özgür kaç para aldığını biliyorsun ve o paralara kimse o işi yapmıcağınıda biliyorsun. Sen gece yarısı gel bu iş bitecek para yok borcumuda vermicem de insana sonra esnaflığına laf de. 306 sürecince kaç araba yapıldı sıkıntısız.murat usta kaza yaptı eyw hak veriyorum. Ama bu çocuk para kazanmak için bu dükkanın başında yalan diyerek ekmeğine taş koyma. Böyle bir forumda konu açman çok yanlış.
    Sticker, pleksi plakalık, app plaka, araç kaplama, araç şerit ve sticker uygulamaları işleriniz için bana ulaşabilirsiniz.
    0531 985 1905

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlış bilgi veriyorsun. Özgür 20 bin tlyi aldı cebine koydu gibi yansıtıyosun. Özgür kaç para aldığını biliyorsun ve o paralara kimse o işi yapmıcağınıda biliyorsun. Sen gece yarısı gel bu iş bitecek para yok borcumuda vermicem de insana sonra esnaflığına laf de. 306 sürecince kaç araba yapıldı sıkıntısız.murat usta kaza yaptı eyw hak veriyorum. Ama bu çocuk para kazanmak için bu dükkanın başında yalan diyerek ekmeğine taş koyma. Böyle bir forumda konu açman çok yanlış.
    Ben 20.000 i aldı cebine koydu diye bir ibarede bulunmadım. Yapılan işçilikle ilgili bir sıkıntı yaşadık demedim.

Üzerine Basa Basa "Motordan gayet memnunuz" dedim... Olay burada yaptığı işçiliğe *** atmak değil...

Ayrıca konuda yalan yok. Lütfen iyi oku. Burada özgürün araca ne gibi bir muamele yaptığı yada yaptırdığı konu...

Benim arabamı sen git çak, yalap şalap topla sonra üstüne şanzıman işçiliği iste. Mahçubiyetten bırak para almayı arabayı 2 günde toplaması lazımdı.

Keza araba 200 TL için kaportacıda 2 ay yattı. Kaportacının beni aramasının üzerine Özgürlerin artık konuyu çözemeyeceğine inanarak Özgün abiyi aramam, Özgün abinin de bunları araması ile çözüm vuku buldu...

Yani anlayacağın tekrar söylüyorum.. Para pul motor vs. umrumda değil... Umrumda olan arabaya yapılan muamele kardeşim...

Esnaf dayanışmanı gayet iyi anlıyor, sonuna kadar destekliyorum...

Esen Kal...
    Sheer Driving Pleasure

ccoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Esnaf dayanışması değilo garajın müşterisi olarak yazıyorum. Maslak veya bostaancıda olsa yaklaşımın aynı olur. Hatalar var abartı bir şekilde yansıtmalar var,kelime oyunu çok var. Yazık rıskıyla oynama kimsenin.
    Sticker, pleksi plakalık, app plaka, araç kaplama, araç şerit ve sticker uygulamaları işleriniz için bana ulaşabilirsiniz.
    0531 985 1905

[RaCeR] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun inşallah iki taraf için de hayırlı bir şekilde konu tatlıya bağlanır. Bu konudan çıkarılması gereken ders bence ustanla çok samimi olmayacaksın az çok bu işlerle uğraşan herkes ufak da olsa bir kazık yemiştir sen ne kadar samimi olursan senin işin o kadar
    uzuyor biraz mesefa biraz kurumsallık mı diyim birşey olması lazim ki kanka ayağı g.t ayağı olmasın. Her usta böyledir diyemem ama yediğin içtiğin ayrı gitmediği zaman da aman nasil olsa ahmet mehmet birşey demez oluyor.
    Alıntı JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
    ALLAHINI SEVEN DEFANSA GELSİN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Esnaf dayanışması değilo garajın müşterisi olarak yazıyorum. Maslak veya bostaancıda olsa yaklaşımın aynı olur. Hatalar var abartı bir şekilde yansıtmalar var,kelime oyunu çok var. Yazık rıskıyla oynama kimsenin.
    Kardeşim , bana yalan dolan diyorsun... yalan dolan yapacak olsam önüme geleni afiş ederim, Sana plakalarla geldim mi ? kanka yapıştıralım dedim mi ? Yaptın işi allah razı olsun 1 kuruş da talep etmedin... misalen konuşuyorum ,kalkıp konu açıyor muyum ben plaka yapıştırdı yamuk oldu ıvır zıvır diye ?

Bu dükkanda geçen süreç içerisinde yaşadığım olaylar bunlar... Ve bunları burada paylaşmak istedim.. İnsanlar tedbirli olsun diye, kale alan alır, almayan he der geçer zaten... Kimseye *** attığım yok Hiçbir postumda söz meclisten dışarı " Şerefsiz bunlar böyle mahvettiler beni ocağım yandı şöyle oldu böyle yaptılar" yazdım mı? dur cevabını vereyim. Hayır yazmadım...

İşletmenin tavrı budur, ilgilenenlere duyrulur...
    Sheer Driving Pleasure

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ve Hala bu adamların gece 3 de evine gidip Serkanı saf dışı bırakmak için plan yaptın mı yapmadın mı ? sorusuna da cevap vermemiştir...

Bilgilerinize...
    Sheer Driving Pleasure

1998corsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dukkan sahibinin hatasi ustasinin dukkanda neler cevirdigini bilmemesi burdaki en buyuk sikintilardan biri sonradan da ilisigi kesilmis anladigim kadari ile,
    dukkan sahibinin ismi ozgur zannedersem birde arada serkan lafi geciyo serkan ortak mi eski usta mi nedir anlamadim ki dukkan sahibi onun yuzunden de baya sikinti yasamis gibi. Ayrica baba dediginiz kiside ozgur un mu yoksa serkan in mi babasi

Arac sahiplerinin de her yazisinda sanzimanla ilgili olarak surekli dukkani suclamakta ama velakin sanzimani biz bulduk getirdik diyosunuz sonrasinda bilya icin tekrardan biz bulamadik dukkan sahibide arastirsin bulsun diye laf soyluyosunuz sonrasinda sanziman parasi vermem diyorsunuz sanziman konusunda dukkanin sucu yok benim anladigim kadari ile (3 sene bozuk sekilde kullandik diyosunuz ki metal yorgunlugu denen birsey vardir ve bu ne zmn kirilicagi belli olmaz)

Ortak yol olarak benim kanimca dukkan sahibinin on dis aksamla ilgili (kazada zarar goren) parcalari arac sahibine orjinal parca olaraktan vermesi ve ucret talep etmemesi.
    Arac sahibininde bazi konularda cuvaldizi kendine batirmasida lazim diye dusunup 2 tarafli ayip ettik helali hos olsun demesi lazim.
    Clio Rs 182 N/A - 98 Corsa Gsi N/A - Turbo Şahin 88 - 98 Corsa Gsi N/A - 94 Corsa Gsi N/A - 96 Corsa B swap c20xe

Ecupro Bodrum

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baştan sona okudum yazını. Ne bileyim ben hayret ettim. Nasıl bir sabır var sizde ben anlayamadım. Yani baştan sona yapılan her iş ofsayt.
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Jackie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üşenmeden okudum, şu an nefes alamıyorum. Sakin kalabilmek büyük başarı
    Charged & Supercharged

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1998corsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dukkan sahibinin hatasi ustasinin dukkanda neler cevirdigini bilmemesi burdaki en buyuk sikintilardan biri sonradan da ilisigi kesilmis anladigim kadari ile,
    dukkan sahibinin ismi ozgur zannedersem birde arada serkan lafi geciyo serkan ortak mi eski usta mi nedir anlamadim ki dukkan sahibi onun yuzunden de baya sikinti yasamis gibi. Ayrica baba dediginiz kiside ozgur un mu yoksa serkan in mi babasi

Arac sahiplerinin de her yazisinda sanzimanla ilgili olarak surekli dukkani suclamakta ama velakin sanzimani biz bulduk getirdik diyosunuz sonrasinda bilya icin tekrardan biz bulamadik dukkan sahibide arastirsin bulsun diye laf soyluyosunuz sonrasinda sanziman parasi vermem diyorsunuz sanziman konusunda dukkanin sucu yok benim anladigim kadari ile (3 sene bozuk sekilde kullandik diyosunuz ki metal yorgunlugu denen birsey vardir ve bu ne zmn kirilicagi belli olmaz)

Ortak yol olarak benim kanimca dukkan sahibinin on dis aksamla ilgili (kazada zarar goren) parcalari arac sahibine orjinal parca olaraktan vermesi ve ucret talep etmemesi.
    Arac sahibininde bazi konularda cuvaldizi kendine batirmasida lazim diye dusunup 2 tarafli ayip ettik helali hos olsun demesi lazim.
    Şimdi Dostum ;

Yazıyı komğle okumadığını düşünüyorum, eğer okuduysan lütfen bir kez daha oku.

Orada kimin ne olduğu ve hangi pozisyonda olduğu açık anlaşılır bir şekilde belirtildi.

Gelelim şu şanzıman olayına;

Orada da zaten sesimizi çıkartmadık gittik şanzımanın yenisini alıp getirdik yazıyor.

Biz bilya bulamadılar diye adamlara bişey söylemedik laf atmadık, hatta yorumlardan birisinde Allah var bilyayı biz bulamadık onlar buldular yazıyor...

Buraya kadar hemfikiriz sanırım ?

Kaza olayından hiç bahsetmemiş eleştirmemiş sadece bize dönük yazmışsın.

Ama şunuda bilmeni isterim benim aracım mahvolduktan sonra usta işten çıkartılmış, çıkartılmamış inan umurumda değil, o işletmenin kendi problemi ki bu işletmenin kendi problemleri ile ilgili yardım istediğini de daha önceki postlarda bildirdim.

Ortak yol olarak bu kadar yaşanan olaya ve her şeye ramen biz hala sakinliğimizi koruyoruz. Yetmez mi ?

Bence yeterli çünkü biz bu arkadaşlarla kaç kez güzellikle konuştuk alttan aldık "çuvaldızı kendimize batırdık" hatırlamıyorum bile...

Anlayacağın lütfen konuyu iyice oku, hakimiyet kur sonra eleştir.
    Eleştirilerin için teşekkür ederim...
    Sheer Driving Pleasure

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jackie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üşenmeden okudum, şu an nefes alamıyorum. Sakin kalabilmek büyük başarı
    Haklısınız kesinlikle, sakin kalabilmek bizi en doğru sonuca götürecek yoldu, ve bu yoldan yürüdük.

Keza yakıp yıksaydık yani bu yolu seçseydik ki yapacak gücümüzde hali ile var... Muhtemelen bunları yazıyor yorumluyor veya konuşuyor olmazdık
    Sheer Driving Pleasure

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaş sende nasıl bir peygamber sabrı varmış hayret ettim yemin ederim. Şu yazdıklarının tamamını boş ver %50 si doğru olsa insana cinnet geçirtir. Geçmiş olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca Çağatay ; anca vaktim oldu sana bunları yazabilmek için…

Yemek yedik içtik evet; kokoreççide, 1 kere. O da Şubat ayında sanırım, ilk tanıştığımız dönem.

Dükkanda da Özgürlerle 2 defa falan lahmacun yedik (daha arabanın parça listesini çıkarttığımız dönem).

Savunmanı anlayabiliyorum, sonuçta senin ona işin düşüyor, onun sana işi düşüyor. Kendini benim yerime koymanı istiyorum. İstersen step step ilerleyelim:

1- Tanıştık, arabayı yaptırmaya karar verdik.

2- Para konuşuldu, tutar belirlendi. Kredi çekilip parça alınması için paylaştırıldı. Kaan abi'ye gittik telefonda konuştuğumuz parayı verdik. Hatta 70 lira da eksikti.

3- Özgür konuşmamız gerek dedi ve akşam evde toplanıldı. Serkan size güven sağlayıp fazla fiyat çekip daha fazla para kazanmanın peşinde olduğu ve ilişkisini kesmek istediğini söyledi.

4- İkimiz de çalışıyoruz. Erdinç iş için bi Ankara bi Konya bi İzmir her yere gidiyor. Doğal olarak vakti yok. Zaten Özgür'e sen ilgilen dedik. Ha biz de bulabildiklerimizi buluruz dedik. Sonuçta işin ustası o.

5- Araba bitti. Kaan abi dükkana geldi hatta video çekip gönderdiler. Arabanın üzerine takmadan önce dışarda çalıştırdılar motoru. Sıkıntı var mı? Yok.

6- Başka yapılması gereken, değişmesi gereken var mı? Yok. Tamam o zaman. teslim aldık arabayı, rodaj yapıyoruz. Oh be dedik. 3,5 ay bekledik ama oldu.

7- Son bi yağ değişimi kaldı sonra yazılım, sonra gazlama yaparız. Akşamına şanzıman sıkıntısı çıktı. Şanzımandaki sorun nedir? vites bile geçmiyo. Haliyle gitmiyo araba.

8- İzmir, Ankara, Sakarya, İstanbul.. Tanıdıklarımız, onların arakdaşları.. Herkes devreye sokuldu bi şanzıman bulmak için. İzmit'ten bulundu, bi arkadaşa 100lira benzin parası verildi gidiş-geliş için. ertesi günü alınıp gelindi.

9- Sanırım o akşam sizden birisinin beyaz corsasının motoru sökülmüştü. Biz kaldık tabi bekledik. Hal bu ki, bulduk getirdik dedik amma Murat (usta) kafasını bile kaldırmadı. Zaten bi değişikti tavrı. Soğuk davrandı, konuşmadı vs. Vardı bi gariplik. Erdinç zaten kimseyle konuşmamıştı morali bozuktu bu konudan dolayı.

10- Yeğenimiz doğdu doğacak… Acil araba lazım. Israrlar sonucu, araba daha fazla yatmasın, 2 saatlik iş için diye o akşamı taktırılması için ısrar ettik. Özgür'ün babası falan devreye girdi.Önce bize gidin bi araba kiralayın dedi, bizde mümkün olmadığını söyledik bayrama da yakın bir dönem. Neyse Özgürün babası Murata söyledi yap arabayı gitsin uşaklar diye… Uğraşıldı, olmadı. Neden? -Yaa onun orda bi çubuk var o olmadan takılmaz. E Murat’cığım, başta söylesen de bu kadar ısrar etmesek? Kimse beklemezdi bu kadar saat.

11- Pazartesi iş çıkışı gidiliyor, bi değişiklik var arabada belli yani. Murat yapıyor bi şeyler, işçilik parası isteniyor, ay sonu maaş yatsın bi, veririz diyoruz.

12- Erdinç Ankara'da, gecenin bi yarısı bana fake hesap yazıyor. Kaza olduğunu öğreniyoruz. Erdinç'i uyandırıyorum, yazışmaları ona gönderiyorum.

13- Hemen ertesi gün Erdinç ilk uçakla apar topar istanbula geliyor, sonra olayın olduğu söylendiği yere gidiyoruz, sonuç yok. Yanlarına gidiyoruz. Evet kaza yaptım diyor Murat. Getirin arabayı toplayalım diyorlar. Peki.

14- Araba 2 hafta kapının önünde yatıyor. Özellikle götürülmüyor. Neden? Para yokmuş sanırım. E abi ben arabama binmek istiyorum. Ne yapacağız ? Neyse götürmüşler boyacıya.

15- Temmuz ayının sonu geldi araba yatıyor, araç 03.07.2015’de dükkana toplayın bu arabayı diye bırakıldı. Temmuz ayının sonunda bu kaputa attığımız imzanın fotoğrafı var hatta. Bi ara geliyoruz akşam dedik, o sıra ilk defa bi mangal partisine denk geliyorum dükkanda. Paket paket etler. Ama para yok? Kurcalamıyorum. Bi ufak çocuk var özellikle Erdinç sordu ona, mangal planı var mıydı? -Yok abi bir anda oldu 1 saat önce başladı. acaba biz geliyoruz diye mi bunlar oldu diye düşündük.. Para yok mangal yapılıyor. Afiyet hoş olsun zerre ilgilendirmez beni lakin, para yok diyip 100 lira 200 lira için benim arabamı kaportacıda yatırırken mangala 100 lira civarı para vermek mantıksız geldi bize…

16- Dedik ki bu böyle olmaz. Hemen o akşam Özgür'ün babası Turan abiyi aradım. Konuştuk. Murat'tan çok çektim dedi. Zaten kazası var bize de borcu var dedi. Abi dur, bana bunları anlatma. Arabamı yapın/yaptırın ben gideyim, olay bu. Şanzımandan kalan işçiliği de istemiyorum dedi Turan abi. Murat'a soruyoruz parça siparişini verdin mi, verdim.Siparişi verdiği dükkanın ismini veriyor, o dükkana gidiyoruz soruyoruz ki adam demesin mi bize ne siparişi ? kimse sipariş vermedi bize… Hala iyi niyetimizle belki başka yere sormuşlardır diye diğer parçacılara soruyoruz, öyle bi sipariş verilmedi diyorlar. Haydaaa..

17- Boyacı işlemlerini bitirmiş, ama orda yatıyor. Çünkü para yok. Diyorum ki, tamam ustanın borcu var size. Bari siz verin de parayı arabam çıksın, ha 9000 TL borcu var ha 9200 TL borcu var. İşim çözülsün. Ama diyorlar ki “YOOOK senin arabayı murat çaktı o ödeyecek, aranızda halledin” ya kardşeim sen dükkan sahibi değilmisin, ben mi vurdum arabanızı diyor, e tabi deliye dönüyor insan…

18- Zaman geçiyor, artık dayanamıyoruz, Özgün abi'yi arıyoruz. Karşılıklı konuşalım diyor, o süre zarfında hop bi iki güne araba çıkıyor. Bekliyoruz. Orijinal far siparişi bekliyoruz. Bekleyelim. Boyacıdan çıkarken şanzımanda sıkıntı var deniliyor. E şanzıman burda takıldı. Demek ki burda bi bakılması lazım diyoruz.

19- Debriyaj bilyası sıkıntıymış. Diyorum ki para yok bende. Harbiden yok. Yazılıma ona buna ayrıdığım parayla şanzıman aldım. Bitti. Zaten çektiğim krediyi ödüyorum. Komple baskı balata 400TL falan. Yahu Bronz yaptırdık Ankara’da. Şimdi ona para vermeyelim, çıkmacılara soralım hepimiz, ucuz halledelim.

20- 1 ay falan aradık. Hepimiz aradık. Özgür 100liraya buldum dedi sadece bilya. Süper dedik, tak bitsin iş. O sıra Erdinç Konya’da. Telefonla konuşuluyor. Özgür telefonda, borcunuz var onu ödemeden vermem arabayı diyor. Eee biz konuştuk bu konuyu, Turan abi silmişti hesabı. Diyor ki yok, sizden alacağım parayı parçacılara vericem. Murat’ı da attım zaten işten. Gelip takacak bilyayı. Ya benden silinen hesabı geri isteyip aldığın parayla parçacıların borcunu kapatıyosan, demek ki benim verdiğim parayla arabam yapılıyo. Ne anlamı kaldı o zaman “kazayı yaptınız, siz yaptıracaksınız” cümlesinin anlamı? Benden niye para istiyosunuz?

21- Bi kaç hafta sonra rehin araba kurtarılsın diye, bi miktar para veriliyor çekiciyle araba kurtarılıyor.

Şimdi abartı ve kelime oyunu var diyorsun. Madde madde yazdım. Bu olayların ikisinde sen varsın. Bi tanesi kokoreççi. Diğeri şanzıman getirilen gün. Onun dışında araba hep yatar vaziyette.

Sana nasıl lanse edildi bilemem. Benim durumuma düşmediğin için beni anlayamazsın. Ben de senin takıldığın garajdaki insanlarla ilişkini anlayamam. O yüzden konunun içinde olmadığın için, sağlıklı bir bilgiye sahip olmadığın için, sadece bizimle gırgır şamataya denk geldiğin için bu konuda fazla yorum yapmamanı rica ediyorum.

Motor yapımı için 3,5 ay beklemişken, basit bir boya, parça ve bilya için tekrar 3 ay (bütün yaz) beklemek sıkıntı.

Bazıları yorumda diyor ki, arabanızı neden 6 ay yatırdınız?

Çünkü, kaza olayından yüzünden o dükkanda yapılması gerekiyordu. Yoksa cepten gidecek –ki mantıklısı kim sorumluysa o yaptırır.

- Ayrıca borcunuz var diyip araba rehin tutulduğu için de biraz zaman kaybettik tabii ki o ayrı.
    Sheer Driving Pleasure

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok geçmiş olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brs852 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok geçmiş olsun
    Sağol dostum teşekkürler...
    Sheer Driving Pleasure

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam Çalıştıranın Sorumluluğu m.66’da dört fıkra halinde düzenlenir. M.66/1 ‘de “Adam çalıştıran, çalışanın kendisine verilen işin yapılması sırasında başkalarına verdiği zararı gidermekle yükümlüdür.” denir. Buna göre, adam çalıştıran, çalıştırdığı işçilerin işin yapılmasıyla ilgili olarak üçüncü kişilere vermiş oldukları zararlardan doğrudan sorumlu tutulur.
    M.66/2 ise “ Adam çalıştıran, çalışanını seçerken, işiyle ilgili talimat verirken, gözetim ve denetimde bulunurken, zararın doğmasını engellemek için gerekli özeni gösterdiğini ispat ederse sorumlu olmaz.” hükmünü içerir. Bu madde ile adam çalıştıran lehine bir kurtuluş kanıtı düzenlenmiş, çalışanların üçüncü kişilere verdikleri zararlarda adam çalıştıranın sorumluluktan kurtulması bazı şartlara bağlanır. Çalışanların üçüncü kişilere verdikleri zararlarda adam çalıştıranın sorumluluktan kurtulması, i) Çalışanın seçiminde, ii) İşle ilgili talimat verilmesinde iii) Gözetim ve denetimde gerekli özenin gösterildiğini ispat koşuluna bağlanır. Adam çalıştıran bu hükümde yer alan özen yükümünü yerine getirdiğini ispat edebildiği takdirde sorumlu tutulamaz.
    M.66/3’de “Bir işletmede adam çalıştıran, işletmenin çalışma düzeninin zararın doğmasını önlemeye elverişli olduğunu ispat etmedikçe, o işletmenin faaliyetleri dolayısıyla sebep olunan zararı gidermekle yükümlüdür.” hükmü yer alır. Buna göre, işletmenin faaliyetlerinden doğan bir zarar vuku bulduğu takdirde adam çalıştıran, işin organizasyonunda hiçbir hatasının bulunmadığını kanıtlaması halinde sorumlu tutulamaz, aksi takdirde sorumluluğu devam eder. İşletmenin çalışma düzeni bizzat zararın doğmasına sebep oluyorsa, artık adam çalıştıranın m.66/2’ye dayanarak “çalışanı seçerken, işiyle ilgili talimat verirken, gözetim ve denetimde bulunurken gerekli dikkat ve özeni gösterdiğini ileri sürerek sorumluluktan kurtulması da mümkün değildir. Çünkü adam çalıştıran ne kadar dikkatli olursa olsun, işyerinin ve çalışma ortamının düzenini sağlamakla bizzat yükümlü olup, bu sebeple oluşacak zararın çalışan tarafından önlenmesi mümkün değildir.
    men dakka dukka.

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu yıl her yerde yeni yeni ustalar türedi,

bu iş tecrübe işi adam kendi egosunu tatmin edecek diye milyarlar harcatmayın,
    new project GTR 280SX

https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim merak ettiğim birkaç soru var
    bu arkadaşları nereden buldunuz madem daha önce diliniz yandı başkası size 30,000 TL fiyat çekti de bu arkadaşlar getir biz 20,000 TL ye yapıcaz mı dediler?

ayrıca takıldığım başka bir konu var.Para olmamasında şikayet ediyorsunuz ama saydığınız maddelerin birinde ilk uçakla İstanbu'la geldiğini belirtmişsiniz
    açıkcası hiç inandırıcı gelmedi büyük ihtimal işlerini bitirmiş ve uçak bileti zaten o güne alınmıştır diye düşünüyorum.Yani kısacası denk gelmiştir

belkide ben çok art niyetliyim bilmiyorum
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)