User Tag List

Sayfa 17/20 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon
364 sonuçtan 305 ile 323 arası

Konu: Ümraniye GT PERFORMANCE Şikayet !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi bu tür konulara karışmam ama bence 2 tarafta da var bi nanelik

konunun ilk başlarında arabayı haşat ettiler 20 binimizi ceplediler den 1500 lük kapağı 4 bine iteledilere sonrada en son arabamı vurdular yan sanayi topladılara geldi.

neyse ben her zman müşteriden yanayımdır çünkü bende müşteriyim geçen senede benim başımda bi NBM (ep2) belası vardı. toplarım diye aldığım güne bi lanet okudum hadi aldım yakmayıp arabayı yürütecem diye harcadığım paraya bi daha bela okudum. hele hele hiç yapılmayan bakıma 3500 tl bayılınca dedim ki bu iş 1 şekilede olur araba başında sende çalışınca. bi arkadaşın imzası güzel acıklama "modifiye para ile yapılır. para ile yaptırılmaz" güzel sözmüş çaldım.

şimdi ustayı korumuyorum hatta cakın kazığı oturtalım yakalım ölsünler hatta ayarlayın tekneyi ben kafasına sıkayım atalım denize bitsin

usta tipik usta bu usta modelinin insaat ustasıda bir otomobil ustasıda fırsat verirsen kimi azcık kimi çokça ittirir (istisnalar kaideyi bozmaz) Adam sana demiş benim ustam 5 para etmez acığını arıyorum zaten sen gel mevzu cıkar yol vereyim sen bırak modifiyeyi mevzu cıkarmayı da becerememişsin.

Sonuçta bu usta milleti azcık üçkağıtcıdır işini ne kadar sahiplendiğinle alakalı bi durum biz müşteriler için maalesef yolda hızlı gitmek istiyorsan araban yapılırken başında sabahlayacan azcık yağa bulanacan arabayı bıraktın sanayiye alcan gazlayacan maalesef öyle bi köy yok.

servisler bile kazalı arabaları tamir edip 0 diye iteliyorken. (benim bildiğim 2 tane honda var 2015 model servis lpg taktırırken kaza yapıp camurluk tampon değişip satılan) Kıytırık sanayi ustasının elemanın hatasını kapatmasına çalışmasına şaşırmayacaksın.

BU konuyu açmanızdaki amacın sadece benim dilim yandı başkasının yanmasın amacı güderek yazdığınızı düşünüp ve bizi bilgilendirdiğiniz için sağolun deyip konuyu adaletin şefkatli kollarına bırakmanızı tavsiye etmekten başka bişey diyemeyeceğim aslında
    2006 Honda Civic EP2

alihansirin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim merak ettiğim birkaç soru var
    bu arkadaşları nereden buldunuz madem daha önce diliniz yandı başkası size 30,000 TL fiyat çekti de bu arkadaşlar getir biz 20,000 TL ye yapıcaz mı dediler?

ayrıca takıldığım başka bir konu var.Para olmamasında şikayet ediyorsunuz ama saydığınız maddelerin birinde ilk uçakla İstanbu'la geldiğini belirtmişsiniz
    açıkcası hiç inandırıcı gelmedi büyük ihtimal işlerini bitirmiş ve uçak bileti zaten o güne alınmıştır diye düşünüyorum.Yani kısacası denk gelmiştir

belkide ben çok art niyetliyim bilmiyorum
    Biraz art niyetli olduğunuzu düşünüyorum.

Erdinç bir firmada yöneticilik yaptığı için zaten Ankara'da da işi gereği bulunmaktaydı, İstanbul'a acil gelmesi gerektiğini belirterek biletini aldırttı.

Bunu size açıklamak zorunde değiliz, lakin çok merak ettiğiniz için söylüyorum..

Ayrıca kimse bize 30.000 Diyip de bu adamlar 20.000 e yaparız demediler. Tanıştık kaynaştık ve güvenmeye başladığımız için bu adamlarla iş yapmaya başladık...

Kısacası olay bu anlatabildiysem ne mutlu bana
    Sheer Driving Pleasure

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BugraH4N Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi bu tür konulara karışmam ama bence 2 tarafta da var bi nanelik

konunun ilk başlarında arabayı haşat ettiler 20 binimizi ceplediler den 1500 lük kapağı 4 bine iteledilere sonrada en son arabamı vurdular yan sanayi topladılara geldi.

neyse ben her zman müşteriden yanayımdır çünkü bende müşteriyim geçen senede benim başımda bi NBM (ep2) belası vardı. toplarım diye aldığım güne bi lanet okudum hadi aldım yakmayıp arabayı yürütecem diye harcadığım paraya bi daha bela okudum. hele hele hiç yapılmayan bakıma 3500 tl bayılınca dedim ki bu iş 1 şekilede olur araba başında sende çalışınca. bi arkadaşın imzası güzel acıklama "modifiye para ile yapılır. para ile yaptırılmaz" güzel sözmüş çaldım.

şimdi ustayı korumuyorum hatta cakın kazığı oturtalım yakalım ölsünler hatta ayarlayın tekneyi ben kafasına sıkayım atalım denize bitsin

usta tipik usta bu usta modelinin insaat ustasıda bir otomobil ustasıda fırsat verirsen kimi azcık kimi çokça ittirir (istisnalar kaideyi bozmaz) Adam sana demiş benim ustam 5 para etmez acığını arıyorum zaten sen gel mevzu cıkar yol vereyim sen bırak modifiyeyi mevzu cıkarmayı da becerememişsin.

Sonuçta bu usta milleti azcık üçkağıtcıdır işini ne kadar sahiplendiğinle alakalı bi durum biz müşteriler için maalesef yolda hızlı gitmek istiyorsan araban yapılırken başında sabahlayacan azcık yağa bulanacan arabayı bıraktın sanayiye alcan gazlayacan maalesef öyle bi köy yok.

servisler bile kazalı arabaları tamir edip 0 diye iteliyorken. (benim bildiğim 2 tane honda var 2015 model servis lpg taktırırken kaza yapıp camurluk tampon değişip satılan) Kıytırık sanayi ustasının elemanın hatasını kapatmasına çalışmasına şaşırmayacaksın.

BU konuyu açmanızdaki amacın sadece benim dilim yandı başkasının yanmasın amacı güderek yazdığınızı düşünüp ve bizi bilgilendirdiğiniz için sağolun deyip konuyu adaletin şefkatli kollarına bırakmanızı tavsiye etmekten başka bişey diyemeyeceğim aslında
    Siz konuyu çok yanlış okumuşsunuz.. yada yorumlamış...

Bana gelip ustamdan şikayetçiyim mevzu çıkart yol vereyim demedi "Ortağımdan" şikayetçiyim dedi. bu sırada ustanın lafı bile geçmedi...

Ayrıca Elektrik tesisatını çaktılar 1500 lük kapağı 4000 E itelediler diye birşey yok.

İteleyemediler, bunu yapmaya çalıştıkları yazıldı 1. posta. Buda tamam sa sıradaki ;

Araba başında durabilecek vaktimiz olsa zaten duracağız, duramadığımız için güvenilir birini aramıştık o da bizi maalesef ki arkamızdan vurdu...

haa yeri geldi yağa da bulandık yeri geldi şanzımanın altına da girdik yeri geldi araba da çektik yeri geldi araba da ittik, arabayı dükkana bırakıp 6 ay uğramamış değiliz buda böyle biline.

Bu konuyu açmamdaki amacı çok doğru anlamışsınız, teşekkürünüze karşı rica etmek isterim, Kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın
    Sheer Driving Pleasure

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alihansirin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biraz art niyetli olduğunuzu düşünüyorum.

Erdinç bir firmada yöneticilik yaptığı için zaten Ankara'da da işi gereği bulunmaktaydı, İstanbul'a acil gelmesi gerektiğini belirterek biletini aldırttı.

Bunu size açıklamak zorunde değiliz, lakin çok merak ettiğiniz için söylüyorum..

Ayrıca kimse bize 30.000 Diyip de bu adamlar 20.000 e yaparız demediler. Tanıştık kaynaştık ve güvenmeye başladığımız için bu adamlarla iş yapmaya başladık...

Kısacası olay bu anlatabildiysem ne mutlu bana
    bu yorumuma kadar karşı tarafı suçlayıcı yorumlar yaptım sesin çıkmadı
    sen bu yorumu yaparsan bende bunu yakalarsam bana bunun açıklamasını yapmak zorundasın
    100 lira 200 lira para bulamadım diyorsun sonra ilk uçakla istanbul'a geliyorsun inan 100 yada 200 den çok daha pahallırdır son dk alınan uçak bileti
    he yok yorum yapmamıza karşıysan hiç yapmayalım bize de bir şey sorma kendin yaz kendin çiz

mutluluklar
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu yorumuma kadar karşı tarafı suçlayıcı yorumlar yaptım sesin çıkmadı
    sen bu yorumu yaparsan bende bunu yakalarsam bana bunun açıklamasını yapmak zorundasın
    100 lira 200 lira para bulamadım diyorsun sonra ilk uçakla istanbul'a geliyorsun inan 100 yada 200 den çok daha pahallırdır son dk alınan uçak bileti
    he yok yorum yapmamıza karşıysan hiç yapmayalım bize de bir şey sorma kendin yaz kendin çiz

mutluluklar
    Daha önce yaptığın yorumlara farkındaysan Like attım.

Daha önceki yorumlarında bana herhangibir soru , suçlama , merak yöneltmediğin için hiçbirine cevap vermedim... Burada bana bir soru sordun kafama yatmıyor dedin bende bunu sana açıkladım..

Birşey yakaladığın yok. Olay ortada, ayrıca biletin şirket tarafından alındığını söyledim. İnanırsın inanmazsın sana kalmış tabii ki... Ayrıca cebimde milyardolarlarım da olsa. o 200 TL yi verip o arabayı ordan almazdım.

Yaptıkları hatanın ceremesini çekecekler, çekmek zorundalar. Arabayı dışarıda toplatmayı da teklif ettik, tanıdık ustaları olduğunu daha ucuza yapacaklarını söyleyip aracı vermek istemediler, biz de peki dedik.

Olay bundan ibaret dostum Sana da mutluluklar..
    Sheer Driving Pleasure

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca unutmadan, 100 lira 200 lira parayı bulamayan taraf biz değiliz, onlar lütfen daha dikkatli oku...

"200 TL verip te bir arabayı boyacıdan alamadılar" cümlesi aynen yazılıdır. Bilgilerine sunarım.
    Sheer Driving Pleasure

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    satır satır okuyup ona paramız yetmedi, o proje iptal oldu , bu iş yarım kaldı diye tek tek cümleleri bulmakla uğraşmak istemiyorum
    olay ikili diyaloğa dönmesin ne seni ne de diğer tarafı tanımam yazılan yazılar ortada benim yorumum da bu şekilde

bol şans!
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olayın ikili diyaloğa dönme gibi bir durumu yok, aklınızda soru işaretleriniz var en az karşı taraf kadar bende bu soru işaretlerini cevaplandırmakla hükümlüyüm..

Şöyle bir kolaylık sağlayabilirim ;

yazının 5. Paragrafının 2. Cümlesinden itibarek copy&paste yapıyorum.

"Araba Tam 2 ay boyacının önünde yattı. 200 TL para bulup arabayı boyacıdan alamadılar. Boyacı bizi arayıp siz nasıl araba sahibisiniz diye fırça atıyor bide. Biz de gece gittik arabanın halini görmeye bulduk arabayı. Hangi boyacıda olduğunu bile bilmiyorduk. Arabanın üstündeki toz katmanına parmağımızla Tarih Saat ve imza attık. Araba vasat durumda. Ertesi gün gündüz gidip boyacıyla konuştuk adam deli olmuş benim 200 liramı verin bi şey istemiyorum alın arabayı gidin diyor. Arabayı rehin aldı adam… Artık aramız bozulmaya başladı. Onlar bizden biz de onlardan nefret etmeye başladık.
    Murat’la konuşalım hızlı bitirsin diye yanına gittik. Çıktık odaya konuştuk. Murat’ın zaten önceden birçok kazası varmış. Özgür’e bu kazalar sonucu 8-9000TL falan borcu varmış galiba. Dedik ki, madem sen burda maaş almıyorsun, git başka bi yere gir, para kazan, adamlara da borcunu ödemiş olursun. Hatta istersen biz sana müşteri getirelim çevremizi falan, dükkana para girsin, bizim arabayı çıkartırsınız dedik.
    Bu arada Özgür ile babasına da madem siz bu kadar uğraşmak istemiyorsunuz o zamana adamı işten çıkartın gitsin iş bulsun borcunu ödesin size. Yanınızda kaldıkça siz zarar veriyor bu böyle döngü şeklinde devam eder dedik."

Setup'a paramız yetmiyordan kastımız da şu; en başta 15.000 Gibi bir rakama çıkar dendi, biz de bu rakamın + - 5000 TL oynayabilme ihtimaline karşı krediyi 20.000 TL çektik, herşey içinde olsun sıkıntı yaşamayalım diye...

Fakat ilk setup 22-23.000 leri bulmaya başlayınca, böyle konuşmamıştık, böyle konuşmuş olsaydık krediyi bu şekilde çekerdik o yüzden araca harcanacak paranın 15.000 TL yi geçmemesini, 15.000 TL ye ne yapılabiliyorsa onun yapılmasını söyledik.

Kısacası arkadaşların hesaplama hatasından dolayı ilk setup çöp olmak zorunda kaldı...

Umarım aklınızı kurcalayan soru işaretlerini cevaplayabilmişimdir.

İyi forumlar dilerim.
    Sheer Driving Pleasure

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu başından beri okuyorum @alihansirin isimli arkadaş gayet net biçimde ekran alıntısı, face mesajı gibi belge niteliği taşıyacak (forum ortamı için) saiklerle iddiasını ispatladı.

Adamın zaten yapılan işle (motor rektefiye ve stage x olması konusunda) bir sıkıntısı yok.

Benim merak ettiklerim;

1-) ilgili dükkan sahibi arkadaşın halen ortağını saf dışı bırakmak için bu arkadaşlar ile görüşüp görüşmediği sorusuna cevap vermemiş olması.

Yazılı "kaat" ki Türkçede böyle bir kelime yok olsa olsa "kağıt" tır o. Konu sahibi tarafından excel olarak paylaşıldı.

2-) 1500 TL ye yüklü bir araç için değişmesi gereken soketlerin nasıl olup ta 70 TL ye tamir olduğu.

3-) Ustanın yaptığı kazanın farkına vardığında araç sahibine bilgi vermemiş olması etik açıdan nasıl değerlendirilebilir ?

Ara. sahibi eksper olmasa, kazayı anlamasa ya da birisi bilgi vermese demek ki üstüne yatılacak bir durum var ortada.

Farkına varılıp araç geldiğinde başta yapması gerekeni yapııp yani orijinal parçalarla toplayıp teslim ettikten sonra hangi ad ve hak altında işçilik istemiştir.

Ustayı işten çıkarttım demek esnaf olarak dükkan sahibinin araç üzerindeki sorumluluğunu bitirmekte midir ?

Şanzıman bilya süreci haricinde parasını tıkıt tıkır ödediği aracın teslim tarihin uzaması nasıl açıklanabilir ?

Ya da dükkan sahibi aynı durumda olup uzun zaman kendi aracını x mekanda bıraksa ne düşünürdü ?

Hangi serviste müşteri aracı özel iş için kullandırılmaktadır ? Ya da araç sahibi hangi kimse aracını sağda solda görmek ister ?

O kaza maddi olarak zarar yanında bir cana mal olsa ya da dükkandan içeri girse sorumluluğu kime ait olacaktı.

Basit ama en garanti iş tir. SÖZ UÇAR YAZI KALIR. ikili ilişkilere güvenip tamam hallederiz ile başlayan işlerin sonu bu oluyor maalesef.

En güzeli yazıp çizip yapacaksın, bu piyasada imkansız maalesef ama olması gereken bu.

Gördüğüm kadarıyla konu sahibi olabildiğince efendi şekilde derdini anlatmış, bu yaklaşımı bile benim gözümde kendisine hak vermem için yeterli bir sebep.

Kaldı ki kendi dükkanında yapılması taahhüt edilen araç için x görürse yazar, x şuan uyuyor gibi savunmalar yapmak insanların aklındaki soru işaretlerini arttırmaktan başka işe yaramaz.

O yüzden arkadaşa para verip iş yaptıramadığı için üzüldüm.

Diğer arkadaşa da esnaflık konusunda (araç kazasıyla ilgili tutumundan dolayı) sınıfta kaldığı için üzüldüm.

Saflık, temizlik konusuna gelince hepimiz adanan sıfır doğuyoruz ama sonra kendi seçimlerimizle o sayfaları kirletiyoruz.

O yüzden öyle temiz böyle temiz olayları bana kendimizi kandırmaktan başka bir şey gibi gelmiyor.

Uzun oldu kusura bakmayın

1998corsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi Dostum ;

Yazıyı komğle okumadığını düşünüyorum, eğer okuduysan lütfen bir kez daha oku.

Orada kimin ne olduğu ve hangi pozisyonda olduğu açık anlaşılır bir şekilde belirtildi.

Gelelim şu şanzıman olayına;

Orada da zaten sesimizi çıkartmadık gittik şanzımanın yenisini alıp getirdik yazıyor.

Biz bilya bulamadılar diye adamlara bişey söylemedik laf atmadık, hatta yorumlardan birisinde Allah var bilyayı biz bulamadık onlar buldular yazıyor...

Buraya kadar hemfikiriz sanırım ?

Kaza olayından hiç bahsetmemiş eleştirmemiş sadece bize dönük yazmışsın.

Ama şunuda bilmeni isterim benim aracım mahvolduktan sonra usta işten çıkartılmış, çıkartılmamış inan umurumda değil, o işletmenin kendi problemi ki bu işletmenin kendi problemleri ile ilgili yardım istediğini de daha önceki postlarda bildirdim.

Ortak yol olarak bu kadar yaşanan olaya ve her şeye ramen biz hala sakinliğimizi koruyoruz. Yetmez mi ?

Bence yeterli çünkü biz bu arkadaşlarla kaç kez güzellikle konuştuk alttan aldık "çuvaldızı kendimize batırdık" hatırlamıyorum bile...

Anlayacağın lütfen konuyu iyice oku, hakimiyet kur sonra eleştir.
    Eleştirilerin için teşekkür ederim...

kaza olayında ben size hiçbir laf yazmadım dükkan sahibi hatalı dedim.
    şanzıman içinde postlarınızın çoğunda hatalı onlar olduğunu bilyası bozuk geri taktılar gibisinden laflar yazdınız. bence sizde yazdıklarınızı tekrar okusanız daha iyi
    Clio Rs 182 N/A - 98 Corsa Gsi N/A - Turbo Şahin 88 - 98 Corsa Gsi N/A - 94 Corsa Gsi N/A - 96 Corsa B swap c20xe

Ecupro Bodrum

irfanyalınay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ve Hala bu adamların gece 3 de evine gidip Serkanı saf dışı bırakmak için plan yaptın mı yapmadın mı ? sorusuna da cevap vermemiştir...

Bilgilerinize...
    Parısını,kazasını ve şanzımanı nı geçtim.Özgür Bey bu soruya cevap versin.Serkan denen kişini arkasından plan yapmışmıdır? ve bu plan ciddiye binince kıvırmışmıdır?

Bu sorunun doğru cevabı bizlere iki taraftan birinin karakteri hakkında çok açık bilgiler verecektir.Ama Özgür Bey'in bu konuyu başından beri yanıtsız bırakması hiç iç açıcı değil.Umarım sadece gözünden kaçmıştır..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arabanin ruhsat sahibi kim? Bu verilen 20.000 liranin kaynagi kim? Bu dukkanin sahibi kim? Test diye cikip arabayi vuran kim? Ya konunun en basinda yazdim da surekli sizli bizli konusuyorsunuz 17 sayfa oldu hala ne problem tam anlamiyla netlesti ne de cozum odakli bi yorum yapildi

MR.TurboALİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok sabırlı insanlarmışsınız yemin ediyorum Allah ne sabır vermiş. Geçmiş olsun.

Phenomenal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hepsini okudum birader özünde iyi insan falan olamaz bunlar emin ol.
    Never Back Down

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı irfanyalınay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Parısını,kazasını ve şanzımanı nı geçtim.Özgür Bey bu soruya cevap versin.Serkan denen kişini arkasından plan yapmışmıdır? ve bu plan ciddiye binince kıvırmışmıdır?

Bu sorunun doğru cevabı bizlere iki taraftan birinin karakteri hakkında çok açık bilgiler verecektir.Ama Özgür Bey'in bu konuyu başından beri yanıtsız bırakması hiç iç açıcı değil.Umarım sadece gözünden kaçmıştır..
    Biz de cevap vermesini merakla bekliyoruz, fakat vermiyor....
    Sheer Driving Pleasure

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arabanin ruhsat sahibi kim? Bu verilen 20.000 liranin kaynagi kim? Bu dukkanin sahibi kim? Test diye cikip arabayi vuran kim? Ya konunun en basinda yazdim da surekli sizli bizli konusuyorsunuz 17 sayfa oldu hala ne problem tam anlamiyla netlesti ne de cozum odakli bi yorum yapildi
    Aracın Ruhsat Sahibi : Erdinç
    20.000 TL nin Kaynağı : Erdinç
    Dükkan sahibi : Özgür
    Arabayı vuran : özgürün ustası Murat
    Özgürün ortağı : Serkan
    Erdinç'in arkadaşı, konuyu bu yorumları yapan da bendeniz Alihan...

17 Sayfadır Eksik olmasınlar forumdaki arkadaşlarımız çözüme ulaşabilmesi için onlarca post atarak fikir verdiler. Tekrardan söylüyorum eksik olmasınlar...

Bu kadar şeye rağmen biz hala çözüme ulaşabilecek olan uzlaşma yolunu beklemekteydik, ama buradaki tavırları da dükkandan farklı olmadı, bu yüzden bu arkadaşlar açısından bir tutam olan ümidimizi de kaybettik.

Problem bizim tarafımızca netleşti, sorulara mantıklı elle tutulur yanıtlar vermedikleri için, siz ne düşünüyorsunuz bilemem.

Çözüm odaklı yorum konusunda sonuna kadar haklısnız.. Bu yorumu biz İşletme sahibinden beklerdik ama maalesef ki gelmedi... İlginiz için teşekkür ederim
    Sheer Driving Pleasure

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Phenomenal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hepsini okudum birader özünde iyi insan falan olamaz bunlar emin ol.
    Derdi veren Allah'ım sabrını da veriyor işte... Kesinlikle haklısnız...
    Sheer Driving Pleasure

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Derdi veren Allah'ım sabrını da veriyor işte... Kesinlikle haklısnız...
    Hayat garip, bi örnek te ben vereyim içiniz rahatlasın sizden kötüsü de var.

Bir akrabam sanayide işyeri var, çevre de çok anlayacağın.

Aracımızın biriyle arkadaşımız kaza yaptı. Ön sağ çamurluk, teker, tampon, radyatör, panel gitti.

Arkadaşlar akrabayı tanıştırdık, hem akraba kazansın hem arkadaş fazla parçalanmasın. Neyse araba yapıldı geldi kullanıyoruz.

Yakın zamanda biz de aynı yerden vurduk, başka bir dükkana gittik yaptırmak için.

Önceki kazada düzelmesi gereken şase düzelmemiş, ön panel (plastik) 4 yerden kırık olarak monte edilmiş.

Aynı sofrada yediğimiz adam bunu yapıyorsa siz arkadaş fazla kızmayın derim.

Sözü nereye getireceğim, benim 1 ayda kazandığımı bu adam bazen 2 günde kazanıyor ondan alıp diğerine satarken.

Sonuç ben kral gibi yaşarken o hala sürünüyor Rabbim bu dünyanın hesabını öteye koymuyor yani. Tekrar geçmiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayat garip, bi örnek te ben vereyim içiniz rahatlasın sizden kötüsü de var.

Bir akrabam sanayide işyeri var, çevre de çok anlayacağın.

Aracımızın biriyle arkadaşımız kaza yaptı. Ön sağ çamurluk, teker, tampon, radyatör, panel gitti.

Arkadaşlar akrabayı tanıştırdık, hem akraba kazansın hem arkadaş fazla parçalanmasın. Neyse araba yapıldı geldi kullanıyoruz.

Yakın zamanda biz de aynı yerden vurduk, başka bir dükkana gittik yaptırmak için.

Önceki kazada düzelmesi gereken şase düzelmemiş, ön panel (plastik) 4 yerden kırık olarak monte edilmiş.

Aynı sofrada yediğimiz adam bunu yapıyorsa siz arkadaş fazla kızmayın derim.

Sözü nereye getireceğim, benim 1 ayda kazandığımı bu adam bazen 2 günde kazanıyor ondan alıp diğerine satarken.

Sonuç ben kral gibi yaşarken o hala sürünüyor Rabbim bu dünyanın hesabını öteye koymuyor yani. Tekrar geçmiş
    Kessinlikle çok güzel bir yerden değinmişsiniz.. Eden buluyor bu dünyada buna canı gönülden inanıyorum..

Bizden giden sadece para zaman ve diğer maddi zararlar oldu, onlardan ise esnaflık,haysiyet,dürüstlük gitti. Her halükarda kayıpları bizden fazla
    Sheer Driving Pleasure

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)