Alfa Romeo Teknik Servis için ; Alfa Garaj - Muttalip Usta diyorum, başka da bir usta demiyorum
VAG Grubu için Ümraniye Sanayi - Özer usta,
2005 LR FREELANDER : Samsun Gülsan Sanayi OTO PALA servis için uzun yıllardır tercih ediyoruz, saolsunlar herşeye yardımcı olurlar işçilikleride esnaflıklarıda çok iyidir gerek olmayana gerek yok derler ama arabanın sağlığınıda gözetirler.
VAG Grubu için şuana kadar sahibi olduğumuz tüm vag araçlar (1.9tdi passat b5.5, 1.4tsi passat b6, 1.6tdi golf7) için Samsun Çakallı yolunda WOSSA var orda yaptırdık- yaptırıyoruz, onlarında yine işçilikleri de esnaflıklarıda çok düzgündür.
Superb
Boyasiz gocuk ustam var bostanci dinamik oto. 3 arac falan yaptirdim o konuda sikinti yok. Ama bazen boya durumuda lazim oluyor. O ustam bile duzgun boyaci oneremiyor cunku adet gunleri oluyor diyor![]()
Bu arada peugeot 406 için usta tavsiyesi isteyenlere Maslak sanayi 2. kısımda Paris Oto dan Dursun ustayı öneririm
Kendisi mahalleden komşum olur ve kendisindede 2 tane 406 var. Esnaflığı insanlığı on numara bir insandır
- Bize Her Yer TRABZON
Motor Mekanik : AHM (Ahmet Usta ) & Maslak Deniz Oto ( Hidayet Usta ) Yaklasık 6 senedir belirttiğim ustalarım harıcınde silecek suyu dahil degıstırmıyorum baska yerde , Allaha şükür onların yaptıgı araçlarımda hiçbir sorun yaşamadım
Elektrik : Topkapı Sanayi Sabri Usta - işin sonudur hacı abimiz yakın geçmişte götürmeye başladım araçlarımı son derece memnunum
sıfır araç alıpda 1 sene kullanıp bu kadar memnun kalan insan görmedim.. millet ne kadar memnunmuş eskilerden..![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Zonguldak merkezde gelip aracı arıza yapan olursa yardımcı olurum her türlü marka model farketmez yönlendiririm her türlü
Peugeot 207 dizelin ağır bakımı yaklaştı İstanbul Avrupa özellikle Avcılar/Haramidere civarı önerisi olan var mı ?
Paris Oto çok duydum ancak maslak uzak kalıyor gitmeye değer mi fiyatlar nasıldır ?
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
Valla bence değer
İkitellideki bağcılar güngören sanayi'de pax oto var, triger seti vs bir ağır bakım yaptırdım dursun usta istanbulda yokken aciliyetten. Pax'dan memnun kalmadım..
Arabayı yaptırmadan önce, yaptırırken parayı alana kadar gayet iyi. Bir kaç gün sonra değersiz yoldan geçen bir vatandaş muamelesi görürsün
Triger tarafından ses geliyordu, ben şehir dışındaydım diye 55 yaşında babam iki kez gitti pax oto'ya bu sorun için ilk gün müsait değiliz yarın gelin demişler. Ertesi günü olan cuma günü gitmiş yoğunuz cumadan sonra bakalım dediler.. Namaz saati geçmiş kaç saat orada bekledi babam saat 15.00 civarı e hadi artık bakmayacakmısınız dedi sen git p.tesi gel dediler adama. Bir daha sokaklarından dahi geçmem şikayet sitelerinede yazacağım.. He bu arada triger kapağı düzgün kapatılmamış vibrasyondan tırrr tırr ses yapıyordu paris oto halletti sağolsun
- Bize Her Yer TRABZON
Editleyemiyorum mesajı, rakamsal olarak gayet normal fiyatlar. Bedava iş beklenmesin ama normalin üstü falanda değil kesinlikle hakkı neyse onu alıyor.
- Bize Her Yer TRABZON
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)