Beylikdüzü ve civarında iki üç sanayi sitesi var ancak bildiğimiz yer yok ufak tefek şeyler için, var mı önerecek olan ? A3'e uygun arka silecek bulamamıştım, buna uygun silecek yok demişlerdi beykent sanayide mesela.
Haramidere'de uzmanlar servis var vag için, o da nasıl iş yapar bilmiyorum.
Adana egzoz da Rasim Usta on numaradır. "Seçkin Egzoz"
Bu arada Adana'da aracı baştan aşağıya yaptırabileceğim (motor bakım, turbo revize, elektrik tesisatı (bov, basınç gösterge vs), alt takım vs) bakan bir yer var mıdır? Project 01 motor yapıyor ama geri kalan işlere bakıyorlar mı bilmiyorum. Elektrikçiye ayrı alt takımcıya ayrı motorcuya ayrı koşturmak istemiyorum. Ki yarım yamalak iş yapıyorlar... Dilim çok yandı...
Mehmet TURHAT Antalya yağmur oto izmirde oturuyorum aracıma mehmet turhat bakar thp nin atasıdır........
ankarada,
rot balans için karaca rot balans ali abi,
egzoz çopur egzoz yücel usta ,
ford için öner otomotiv tuncay usta,
citroen-peugeot periyodik ve ufak tefek bakımlar için volkan otomotiv volkan usta (ucuz ve temiz işçilik),
öneririm.
///MPower
İstanbul Maslak için,
Dizayn Egzoz Savaş Usta
Procar Barbaros Usta,
Car Life Yusuf Usta,
Yıkamada Emin abi.
düzgün kalan nadir esnaflardan hepsi.
Yenibosna tarafında bi elektrik ustam var, tam kırık. Kafaya koyduktan sonra yapamadığı şey yok, aklınızda olsun![]()
faydalı bir konu olmuş bence her daim üst sıralarda olmalı.
THP motorlar için İstanbul da kimi önerirsiniz
BOSTANCI DENIZ HONDA Atilla abi nin isciligini hicbir ustada gormedim.Ben kefilim güvenle aracinizi emanet edebilirsiniz
Best German Engineering
Vorsprung durch Technik
ankara da boyacıolarak kimi tavsiye edersiniz?
gerçekten adam gibi araba boyayan kim var?
10-12k fiyat çekmeyen, gerçekten hakkını alan işini de hakkıyla yapan?
If you have no LAG, you have no turbo..
Honda için bu siteden tavsiye alıp gitmiştim ve son derece memnunum Honda Ferit ilgi,güven,güleryüz gayet iyi bir abimiz,ustamız Maltepede yeri
Vw için eski vwler için konuşuyorum bilhassa Ömer Usta golf1-2-3 konularında uzmandır Merterde yeri
konu biraz hort oldu ama şimdi aynı özellikleri Toyota için arıyoruz bir arkadaşa
güvenilir,dürüst bir ustaya ihtiyaç var Toyota için bakımlarını felan götürebileceğimiz içimiz rahat aracı bırakabileceğimiz varsa tanıyan bilen Anadolu yakası öncelikli olmak üzere öneriye açığız
04Punto 89CivicEF 81Golf 94CivicEG 97CivicEK 93Uno 05Corsa 98Starlet
Fiat icin rese oto var bostancida iki arkadas gittik memnun kaldik. Yetkili servis olarakta ben talip oto atasehirden memnun kaldim.
Pejo sitroen için ankarada usta tavsiyeniz var mı bugün için?
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)