User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
106 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Hırsızlık ve Türk polisi

zcy04 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ckrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aa, 2 tane polis memuru varmis konuda, biz r yapmayiz, agayiz pasayiz diye falan yazmislar
    Polis olmadan once bu kosullari biliyordunuz, vatan icin vurusuyoruz palavarasanida ayri tavim. Polisler degil miydi 10 yil askerlikten muaf tutulmak icin ugrasan, vatan icin vurusan adamlara ne oldu?
    Sanki size pmyoda "devreleriniz" masabasi calisicaz, sabah 8 aksam 5 diyipte kandirmislar gibi konusmayin allah askina ya.

Pederde teskilattan sayilir, mia polislerin icinde buyudum babamin korumalari, soforleri lojmanda nobetci abilerim eskiden iyiydi teskilat sevilirdi, simdi sevilmiyor.
    Polis Amca imaji gitti artik, bununda sebebi bu postlara benzer davranislariniz.
    Birincisi ağayım paşayım gibi bir mesajımı hiçbir konuda göremezsin, gerçek hayatta da kimse duyamaz ağzımdan. Bugün bana kamuflajı giydiren devlet yarın üzerimden de çıkarır çünkü.
    Ben bu mesleğe girmeden önce de içindeydim şartları biliyordum yani ama anlayamadığın zorumuza giden yaşadıklarımız görevlerimiz değil halkın bize bakışı, senin gibilerin ettiği laflar.
    Senin palavra dediğin mücadelede özel harekata geçtiğim ilk senede pusuya düştüm şehit verdim hala da şehit veriyoruz, senin arkana bakmadan rahatça yürüdüğün sokaklarda millet cayır cayır mermi yakıyor. Daha dün Diyarbakır da 2 polis şehit oldu biri 3 yaşında kızının karısının yanında şehit oldu ama senin gibi balkon bebelerine bunlar palavra gelir, dirimize saygınız yok bari ölümüze saygınız olsun.
    Dağlar "demirdendir" dediler. TÜRK' ün yüreği çeliktendi! Öğrettik.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zcy04 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birincisi ağayım paşayım gibi bir mesajımı hiçbir konuda göremezsin, gerçek hayatta da kimse duyamaz ağzımdan. Bugün bana kamuflajı giydiren devlet yarın üzerimden de çıkarır çünkü.
    Ben bu mesleğe girmeden önce de içindeydim şartları biliyordum yani ama anlayamadığın zorumuza giden yaşadıklarımız görevlerimiz değil halkın bize bakışı, senin gibilerin ettiği laflar.
    Senin palavra dediğin mücadelede özel harekata geçtiğim ilk senede pusuya düştüm şehit verdim hala da şehit veriyoruz, senin arkana bakmadan rahatça yürüdüğün sokaklarda millet cayır cayır mermi yakıyor. Daha dün Diyarbakır da 2 polis şehit oldu biri 3 yaşında kızının karısının yanında şehit oldu ama senin gibi balkon bebelerine bunlar palavra gelir, dirimize saygınız yok bari ölümüze saygınız olsun.
    Saygi kisiye, hareketlerine olur rutbeye, goreve saygi olmaz itaat olur. kusura bakmayinda, "sokaklarda beni rahat yurutmek" icin sehit veriyorsunuz, pusuya dusuyorsunuz mermi yakiyorsunuz, bunlari bilerek bu ise girdiniz, kimse sizi 18 yasindan ailenizin yanindan alip pmyo ya sokmadi, su vatan evladi acindirmalarindan vazgecin kendinizi.
    Dirinize saygi duymuyorsak oturun dusunun biz nerede hata yapiyoruz diye, teskilatta lisede bi *** olamamis, sevgilisi, sosyal hayati olmamis cocuklari doldururlarsa bu ozguvensizlerde cakal tayfanin "abii" , "gomseriim" laflariyla **** kalkarda sert kayaya toslayana kadar uniforma altindan cakallik yaparsa, esnafa gidip belese yiyip icerse, saygi tabi ki duyulmaz.

zcy04 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dokuz Eylül Sınıf Öğretmenliği ile Pmyo'yu aynı yıl kazanıp polisliği tercih ettim. Senin bahsettiğin gibi hiçbir şey olamayan, asosyal biri de değilim. Bazı duygularım ağır bastı o yüzden şuan ki konumumdayım.
    Bu Meslekte, özellikle de Özel Harekatta çalışmanın şerefi bana iki cihanda da yeter. Bu da son mesajım.
    Dağlar "demirdendir" dediler. TÜRK' ün yüreği çeliktendi! Öğrettik.

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aa, 2 tane polis memuru varmis konuda, biz r yapmayiz, agayiz pasayiz diye falan yazmislar
    Polis olmadan once bu kosullari biliyordunuz, vatan icin vurusuyoruz palavarasanida ayri tavim. Polisler degil miydi 10 yil askerlikten muaf tutulmak icin ugrasan, vatan icin vurusan adamlara ne oldu?
    Sanki size pmyoda "devreleriniz" masabasi calisicaz, sabah 8 aksam 5 diyipte kandirmislar gibi konusmayin allah askina ya.
    Polis değilim ama ben de cevap veriyim.Polisin askerlik yapmas tabi ki mantıksızdır.Adamlar zaten şehir içinde koruma görevi yapıyorlar.
    Adamlar zaten dememiş ki bu çok yorucu kötü bir meslek biz yapmayalım diye. Görevlerinden şikayet etmiyorlar dikkat ettiysen.Herkes biliyordu koşullarını.Ortada bir palavra yok yani vatan için vuruşuyoruz diye.Ama senin gibilerini gördükçe ben bile diyorum bu adamlar böyleleri için mi can tehlikesi yaşıyor diye.
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Redfocus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim yazdığımdan birşeyin zoruma gittiğini mi anladın ?
    Asıl senin sorunun ne ?
    90' Şahin
    04' Polo 1.4 tdi
    11' doblo 1.3 multijet
    07'mondeo 2.0 tdci
    07'focus 1.6 tdci 3k halen..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zoruna giden ne ?
    Benim yazdığımdan birşeyin zoruma gittiğini mi anladın ?
    Asıl senin sorunun ne ?
    90' Şahin
    04' Polo 1.4 tdi
    11' doblo 1.3 multijet
    07'mondeo 2.0 tdci

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu konuyu kitleyin gitsin konu amacı dışına çıkıyo

multispace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polis neden askerlik yapsın zaten adamlar askerden farksız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zcy04 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dokuz Eylül Sınıf Öğretmenliği ile Pmyo'yu aynı yıl kazanıp polisliği tercih ettim. Senin bahsettiğin gibi hiçbir şey olamayan, asosyal biri de değilim. Bazı duygularım ağır bastı o yüzden şuan ki konumumdayım.
    Bu Meslekte, özellikle de Özel Harekatta çalışmanın şerefi bana iki cihanda da yeter. Bu da son mesajım.
    Bir hatanız da genele yazılan her yorumu özele yoruyorsunuz.

Demem o ki " senin cayır cayır yaktığın" mermiyi yapan adamda vatan evladı,"uyuduğun" karakolu yapan müteahhit de orada çalışan kalıpçısıda,demirciside vatan evladı.
    "Balkon çocuklarının" geliştirdiği bindiğin zırhlı kobrayı tasarlayan adamda vatan evladı.
    bir siz değilsiniz vatan evladı bunu yazıp yazıp saygı gormeyi beklemeyin.
    Bunları bilerek bu yola girdiniz, ederiniz kadar maaş alıyorsunuz.
    Saygı görmeyi çok istiyorsa teşkilat, vatandaşa saygı göstersin.
    Burada TSK'ya kimse laf etmez, ettirmez ama her polis muhabbetinde aynı teraneler dönüyor. TSK'dan farkınız ney? ben söyliyeyim siz saygı göstermeden saygı görmeye çalışıyorsunuz. Bu kafayla da "dirinize" kimse saygı duymaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı multispace Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    polis neden askerlik yapsın zaten adamlar askerden farksız.
    Tamamdır, bence de askerden farksızlar hatta yapmaları saçma ama bu arkadaşların zamanında uğraştıkları şey maaşları kesilmesin,düzenleri bozulmasın diye muaf olmak istiyorlardı amaç "vatan savunmaksa" bana bu kadar çaba mantıksız geliyordu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Memleket olarak birbirimize saldırmayı sanki ilke edinmişiz gibi geliyor artık.
    Ben bir eczanede eczacı teknikeri olarak(eski kalfa) sağlık bakanlığının verdiği sertifikayla çalışıyorum.
    Şimdi bizden ilaçlarına alıp sağlığına kavuşan insana bak gördün mü ilaçını ben verdim ben olmasam ölürdün yada sakat kalırdın gibi kendimi önemli bir konumda gösteremediğim gibi polislerinde sen şu yolda yürüyorsan benim sayemde evinde rahat uyuyorsan benim sayemde olayını garip buluyorum.
    Nasıl ben bu işi bırakırsam yerime başka bir arkadaş devam edicekse polis arkadaşlarında öyle.
    Polislere hiç bir garezim yok şırnakta askerlik yaptım doğuda özel harekatçılar bizim karakola gelip geceyi falan geçirirlerdi muhabbet ederdik gerçekten zor işleri yaptıkları şeyler ama adı üstünde iş.Bir vatan evladı olarak polis,asker vurulduğunda,mayına bastığında nasıl içimiz yanıyor,moralimiz bozuluyor ama işte mesleğinde kötü olanlar insanları kendinden uzaklaştırıyor.
    90' Şahin
    04' Polo 1.4 tdi
    11' doblo 1.3 multijet
    07'mondeo 2.0 tdci

enesy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burada TSK'ya kimse laf etmez, ettirmez ama her polis muhabbetinde aynı teraneler dönüyor. TSK'dan farkınız ney? ben söyliyeyim siz saygı göstermeden saygı görmeye çalışıyorsunuz. Bu kafayla da "dirinize" kimse saygı duymaz.
    Konuyu çok alakasız bir yere taşımak istemem ama Asker ve polis ( 2 teşkilatında şuan ki hali için yazıyorum ) arasında öyle aman aman bir fark yok tavır olarak. Sadece polisle her gün yüz göz oluyoruz sık sık askerle çok nadir.

Trafikte vatandaşa artislik yapan trafik polisleri çok gözümüze batıyor ama Jandarma trafiğin eline düşen varsa söylesin ne kadar farklı tavırları ?

Ve de toplumsal olaylara müdahale eden taraf hep polis olduğu için göze batıyor. Yoksa jandarma erine de at biber gazı desen daha beter yapar ortalığı hiç bilmeden abanır gaza tazyikli suya.

Askerlik şubesine gittiğinde de karakola gittiğinde de aynı muamele çok bariz bir fark yok.

Asker halk ile pek iç içe olmadığı için saygısını yitirmedi halk pek. Yoksa oradada akşama kadar çay içip emir yağdırarak vatana zerre fayda sağlamayıp rütbesiyle kasılan.

Özet olarak hangi kurum işini düzgün yapıyor ki son dönemde polis yapsın

multispace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamamdır, bence de askerden farksızlar hatta yapmaları saçma ama bu arkadaşların zamanında uğraştıkları şey maaşları kesilmesin,düzenleri bozulmasın diye muaf olmak istiyorlardı amaç "vatan savunmaksa" bana bu kadar çaba mantıksız geliyordu.
    merhaba

evet ama bunu genele vurmamak lazım. şöyle düşünün , 12 15- ay boyunca maaş almıyorsunuz evlisiniz. bakmanız gereken bir eşiniz var. maaş alamıyorsunuz. bu durum çok sıkıntılı. geride kalanlar perişan oluyor.

hoşçakalın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı multispace Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba

evet ama bunu genele vurmamak lazım. şöyle düşünün , 12 15- ay boyunca maaş almıyorsunuz evlisiniz. bakmanız gereken bir eşiniz var. maaş alamıyorsunuz. bu durum çok sıkıntılı. geride kalanlar perişan oluyor.

hoşçakalın
    12 15- ay boyunca maaş almıyorsunuz evlisiniz. bakmanız gereken bir eşiniz var. maaş alamıyorsunuz. bu durum çok sıkıntılı. geride kalanlar perişan oluyor. bu durum sanırım polislere özgü değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı enesy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu çok alakasız bir yere taşımak istemem ama Asker ve polis ( 2 teşkilatında şuan ki hali için yazıyorum ) arasında öyle aman aman bir fark yok tavır olarak. Sadece polisle her gün yüz göz oluyoruz sık sık askerle çok nadir.

Trafikte vatandaşa artislik yapan trafik polisleri çok gözümüze batıyor ama Jandarma trafiğin eline düşen varsa söylesin ne kadar farklı tavırları ?

Ve de toplumsal olaylara müdahale eden taraf hep polis olduğu için göze batıyor. Yoksa jandarma erine de at biber gazı desen daha beter yapar ortalığı hiç bilmeden abanır gaza tazyikli suya.

Askerlik şubesine gittiğinde de karakola gittiğinde de aynı muamele çok bariz bir fark yok.

Asker halk ile pek iç içe olmadığı için saygısını yitirmedi halk pek. Yoksa oradada akşama kadar çay içip emir yağdırarak vatana zerre fayda sağlamayıp rütbesiyle kasılan.

Özet olarak hangi kurum işini düzgün yapıyor ki son dönemde polis yapsın
    Kendi gözlemim idi askere gidince değişir belkide. TSK'nın tavırları bana batmıyor, jandarma trafiğin vs çünkü kim olursan ol aynı muameleyi görüyorsun, o güveni aldığım içinde batmıyor olabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    millet bi iki polise denk geliyo hepsi kötü oluyo ,,,,dilovasında jandarma benim aracı çekti bilen bilir orayı,, bildigin dagın başında karakol,bi tane astsubay karakola girecek direk bana,burası otopark degil arabanı kaldır burdan dedi kızdı,,başka bi subay geldi yardımçı oldu bu insanlıkla alakalı bişe,

ronay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu benim anlamadığım askere kim bişi demiş herkese bi duygusala bağladı

siz gelin istanbula buradaki trafik polislerini görün ondan sonra bize hak verirsiniz zaten
    Otomobil Yakıt Katkıları

Vpracing-torco-prooctane

https://instagram.com/fuelronay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geldim istanbula hiç trafik polisi yoktu,yada ben göremedim,ist gözlemlerim,,herkes birbirinin önüne kırıyo kimsenin kimseye saygısı yok,,trafikte millet yangından mal kaçırır gibi araba kullanıyo,,yarım satte trafikte 3 tane yol verme kavgasına şahit oldum birinde, 20 yaşında bebe arabadan ekmek bıçag alıp adama saldırmıştı ,,onca yıl ank dayım ilk defa öle bi olayı ist a gördüm,,,

ronay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dahan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geldim istanbula hiç trafik polisi yoktu,yada ben göremedim,ist gözlemlerim,,herkes birbirinin önüne kırıyo kimsenin kimseye saygısı yok,,trafikte millet yangından mal kaçırır gibi araba kullanıyo,,yarım satte trafikte 3 tane yol verme kavgasına şahit oldum birinde, 20 yaşında bebe arabadan ekmek bıçag alıp adama saldırmıştı ,,onca yıl ank dayım ilk defa öle bi olayı ist a gördüm,,,

doğrudur siz barzoların olduğu yerlere denk gelmişsiniz aklınızda olsun bidaha gelirseniz Elit semplerimiz olan bağcılar esenler kasımpaşa g.o.p ve küçükçekmeceyi geziniz
    Otomobil Yakıt Katkıları

Vpracing-torco-prooctane

https://instagram.com/fuelronay

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)