User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
106 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Hırsızlık ve Türk polisi

suk3b3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hakaretle gorevden alinan emniyet mudurlerini rutbesi dusurulen amir listesini mudurunden alabilirsin benimde adim soyadim is yerim adresim belli cozemediginiz sikinti olursa beklerim
    Biz o sana yalarm yutarim diyen müdür amir tayfasindan değiliz. Aslında dediğin doğru. O yavsaklar ceker R yi. Ihale tüm.polislere kalır. Biz de R yok koçum. Azdan az coktan cok gider. Memurum ben napacan ? Rütbe mi verdirmeyecen ? Doğuya mı sürdürecen ? Senin tw de görünce kanalı değiştirdiğin leşleri ben vuruyorum.
    SWAT

Erukay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmtrıza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maalesef öyle, kavga çikiyor polisi ariyorsun ölen ölüyor yaralanan yaralaniyor sonra polis geliyor
    geçen gün sokakta oturan bi vatandaş karısına saldırdı aile içi şiddet olayı, polis adamı aldı 1 saat sonra adam yine kapıda, karısına seni öldürücem diyen adamı serbest bıraktılar yani..

155 teki memura ulaşmam 15 dk sürdü zaten hatlar meşgul diyor, polislerin gelmesi de bi o kadar sürdü kadın da şanslıymış hayatta kaldı.

Bi an dedik adamı tutalım falan baya dengesiz bişey yapmasın çocuk sesi de geliyor evden, sonra ülkedeki adalet sistemi aklımıza gelince vazgeçip eve girdik..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı suk3b3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz o sana yalarm yutarim diyen müdür amir tayfasindan değiliz. Aslında dediğin doğru. O yavsaklar ceker R yi. Ihale tüm.polislere kalır. Biz de R yok koçum. Azdan az coktan cok gider. Memurum ben napacan ? Rütbe mi verdirmeyecen ? Doğuya mı sürdürecen ? Senin tw de görünce kanalı değiştirdiğin leşleri ben vuruyorum.
    Ben gerekeni soyledim , isin yapan adama laf ettigimde gorulmemistir . Ha ama tekrar ve altini cizerek yaziyorum kendisinde devlet benim agayim pasayim yetkisi goren cooooook R yapmayan polis memuru yalan oldu bu isler boyle , bu da son mesajim sahsi problemi olanlar mesajdan yazabilir buradan sov un alemi yok icraatte gorulur zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Erukay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçen gün sokakta oturan bi vatandaş karısına saldırdı aile içi şiddet olayı, polis adamı aldı 1 saat sonra adam yine kapıda, karısına seni öldürücem diyen adamı serbest bıraktılar yani..

155 teki memura ulaşmam 15 dk sürdü zaten hatlar meşgul diyor, polislerin gelmesi de bi o kadar sürdü kadın da şanslıymış hayatta kaldı.

Bi an dedik adamı tutalım falan baya dengesiz bişey yapmasın çocuk sesi de geliyor evden, sonra ülkedeki adalet sistemi aklımıza gelince vazgeçip eve girdik..
    Kardesim polis adami alınca savcıyi arıyor. Savci da ifadesini alıp bırakın diyor. Elden gelen bsey yok malesef güzelim ülkemizde herkes bu durumdan muzdarip. Suçlular hariç
    SWAT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben gerekeni soyledim , isin yapan adama laf ettigimde gorulmemistir . Ha ama tekrar ve altini cizerek yaziyorum kendisinde devlet benim agayim pasayim yetkisi goren cooooook R yapmayan polis memuru yalan oldu bu isler boyle , bu da son mesajim sahsi problemi olanlar mesajdan yazabilir buradan sov un alemi yok icraatte gorulur zaten
    Benm belik bebeknen işim yok. Benm işim terör. Ha yok mu kötü.polis var. Ama genellemek yanlış.
    SWAT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gürcü polislere sırp polislere atıp tutuyorduk bizimkiler onlardan bile kötü durumdalar gördüğüm kadarıyla

ersandeniz
    Misafir
    Karakola 3 defa gittim 2 defa musteki(1i gasp, 1i darp), 1 defa tanik(gasp), 1 musteki+tanik izmir, 1 misteki ankara.. Acikcasi is yogunlugu hikaye.. Muhabbette cogu, anca subay, burokrat, meslektas(yani polis) isi olunca calismalari geliyor vatandaslarin..(1 tek son ankarada gidisimde polis ilgilendi, onda da ogrenci degil burokrattim)
    Isini iyi yapan elbette vardir ama ben denk gelmedim daha..

ES353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıkıntı yaratacak kim varsa herkezin şeklini bozarm
    Adresim tokat il emniyet .özel harkat şube.
    Soylediginiz cok yanlis, sizin bu yazdiginizla kendinizi "bulundugun rutbeye guvenip konusmak" tabirine dusuyorsunuz. Hic yakismadi hic.

snan1910 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilen bilir ankara bentderesinde aktaş ışıklarda aylardır 10larca çocuk görünümlü hırsız arsız çakal çukal aklınıza ne gelirse artık elemanlar bekliyor. Sabah 9dan gece 12 ye kadar ordalar. Camı sildirmez sert yaparsan arabaya tükürüyorlar kadın sürücüleri rahatsız ediyorlar. Polis arabası yanlarından geçiyor hiç birşey demiyor. 155 i arayınca ekipleri yönlendiriyorlar güya. Polis kral olmuş bu ülkede ne isterseler onu yapıyorlar.

Aracınız için geçmiş olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ES353 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Soylediginiz cok yanlis, sizin bu yazdiginizla kendinizi "bulundugun rutbeye guvenip konusmak" tabirine dusuyorsunuz. Hic yakismadi hic.
    Ilk sayfadan beri okursan olayın temelini anlarsın kardeşim. Adam bunları aşağılayacaksin demiş. Bende lafımı söyledim. Önce de söylerdim sonra da söylerim. Beni aşağılayacak adamın şeklini bozarm dedim. Rütbemi söktürürmüş işimden edermiş gbi muhabbet oldu da bnde cvp verdim bu yani. Ha herkim derse ki yumruk yumruğa teke tek ona da her türlü.yanlış anlaşılmak istemem. Bizi diplomat.görünce yalayanlardan sandı arkadaş. Yok öyle arkamda durmayana agam paşam. Sözümün de arkasındaym eyvallah
    SWAT

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polisin iş yapanına çok denk geldim,,trafikte de çok idare ettiler asayişte çok yardımcı oldular sagolsunlar ,,

zcy04 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu vatanın bir evladı bizmiyiz diyorum bazen Hakkariden batıya geldik diye seviniyor ailemiz bir batı bir doğu çalışıyoruz üzerine mermi yağar, roket yersin, demir tabut gibi shortland'a binersin çatışırsın can alır can verirsin, doğuda sokakta mermi namluda gezersin, şubede yatar kalkarsın, evlensen aileni getiremezsin, fistanlı piçlerle uğraşırsın her boku yersin ama saygı görmezsin sevilmezsin abi.
    Dağlar "demirdendir" dediler. TÜRK' ün yüreği çeliktendi! Öğrettik.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya arkadaş ne kadar çok Polis düşmanı varmış, madem bu kadar düşmansınız aramayın kardeşim. Ayrıca bana saçma gelen tarafı biri ikisi bu işi aksatıyorsa bunu genele yaymayın, ekmek paramı kazandığım işim bu benim Allaha çok şükür 5 senedir hiç gevşemedim, inşallah gevşememde. Polis gelmiyor diyorsunuzya peki hiç musait zamanınızda ikamet ettiğiniz yerin karakoluna gidip bir sohbet edip, çaylarını içip kaç kişi çalıştıklarına baktınız mı? Kusura bakmayın ama kötülemek *** atmak kolay iş. 20.000 nüfuslu yerleşim yerinde bulunan karakolda grupta çalışan maksimum 8 kişi vardır(En iyi ihtimal onu göz ardı etmeyin, 5-6 kişi anca vardır) oda ekip arabasıyla dışarı çıkacak 2-3 kişi demek yani tek ekip demek. Bu grupta çalışanlar hem 155 ihbarlarına bakacak hem karakola gelen müracaatçılar ile ilgilenecek hem istirahat edecek(Polis' te bir insan sonuçta).
    Yani uzun lafın kısası *** atmak kolay iş, bir ziyaret edin bakın kaç kişiler, ihmal eden yok mu illaki var ama LÜTFEN genele yaymayın!..
    ROL S13, ES A3

Redfocus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir an kendimi özel harekat forumunda sandım...
    90' Şahin
    04' Polo 1.4 tdi
    11' doblo 1.3 multijet
    07'mondeo 2.0 tdci
    07'focus 1.6 tdci 3k halen..

ES353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ilk sayfadan beri okursan olayın temelini anlarsın kardeşim. Adam bunları aşağılayacaksin demiş. Bende lafımı söyledim. Önce de söylerdim sonra da söylerim. Beni aşağılayacak adamın şeklini bozarm dedim. Rütbemi söktürürmüş işimden edermiş gbi muhabbet oldu da bnde cvp verdim bu yani. Ha herkim derse ki yumruk yumruğa teke tek ona da her türlü.yanlış anlaşılmak istemem. Bizi diplomat.görünce yalayanlardan sandı arkadaş. Yok öyle arkamda durmayana agam paşam. Sözümün de arkasındaym eyvallah
    Ben bastan beri okudum yazilanlari arkadas benim dusunceme gore 'yalayanlara' hitaben yazmis onu. Sahsi fikrim ise bu isi layikiyla yapan %5 %10luk kesimi. Bu kesime zaten kimsenin olamaz

doncarlo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Redfocus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir an kendimi özel harekat forumunda sandım...
    Zoruna giden ne ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polisin vicdanli olanina, isini duzgun yapaniyla hic sikintim yok ama ben devlettim, pasayim, agayim sen kim oluyosun laan diye artislik yapip iki anons sonra R yapiyorlar hic sekmiyor.Bilen varsa harbiden soruyorum, 2 yillik bi myo mu, belinizde ki silah mi ney sizin bu kadar egonuzu bos sisiriyor, hayir isin icini bilmesek 12-24 u bilmesek, amirlerin tavirlarini bilmesek hakkatten kral gibi davraniyorsunuz

Neyse, polisler cidden zor calisiyorlar ve artik bezmis durumdalar, maalesef is yaptirmak icin bazi aramalar, anonslar gerekiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konuyla alakalı son mesajım demiştim ama farklı yönden algılayan ya da algı problemi olanlar için tekrardan yazıyorum ki kalkıp da bütün polislere maal edilmesin yazdıklarım . Benim verdiğim vergiyle , beni koruma ve toplum huzurunun sağlama görevi olan hiç bir polis ( hatta bunu genelleyeyim direk polis denmesin ) bana veya herhangi bir vatandaşa rütbesi ne olursa olsun hiç bir devlet memuru sanki bu memleketi ben yarattım edasıyla konuşamaz , hakaret edemez , sesini bile yükseltemez ; ha olur da bunları denerse ben böyle görevini '' amacı dışında kötüye kullanan vatandaşı ezmeye çalışan '' çok memuru gerekli mercilerle konuşarak şikayetimi dile getirerek yerinden de ettim pişman da ettim , bundan sonra da etmeye devam EDERİM ! Ama sen yazmışsın şurada şu görevde bulunuyorum şu görevle uğraşıyorum ammenna sana ve görevini laiği ile yapan en yükseğinden en düşüğüne kadar çalışan her kesime saygım sonsuz . Bu arada mekanım belli şekil bozarım olayını da madem görevinizde hakkıyla bulunup yerine getiriyorsanız dışarıda kullanmayın benim gözümde çok gereksiz bir tabir . Burası forum ortamı özel harekat vs tabiki olabilir ama karşınızda kim var , nedir ne değildir tanımadığınız insanı en azından ölçerek yorum yapın bu kişi ben , a veya b şahsı önemli değil ama yazarken 2 kere düşünün . Her neyse yazımı bitiriyorum görevinin haklı olarak kullanan herkesin Allah yardımcısı olsun , geri kalan kötü niyetli kesim de bir yerden belasını bulur herkese hayırlı günler .

Şahsi sıkıntısı olan var ise de buradan yorumla şov yapıp reklam etmeye gerek mesaj atar ise istediği '' HER ŞEKİLDE '' çözüme kavuştururuz .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aa, 2 tane polis memuru varmis konuda, biz r yapmayiz, agayiz pasayiz diye falan yazmislar
    Polis olmadan once bu kosullari biliyordunuz, vatan icin vurusuyoruz palavarasanida ayri tavim. Polisler degil miydi 10 yil askerlikten muaf tutulmak icin ugrasan, vatan icin vurusan adamlara ne oldu?
    Sanki size pmyoda "devreleriniz" masabasi calisicaz, sabah 8 aksam 5 diyipte kandirmislar gibi konusmayin allah askina ya.

Pederde teskilattan sayilir, mia polislerin icinde buyudum babamin korumalari, soforleri lojmanda nobetci abilerim eskiden iyiydi teskilat sevilirdi, simdi sevilmiyor.
    Polis Amca imaji gitti artik, bununda sebebi bu postlara benzer davranislariniz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)