3 gün önce Bulgaristan'dan Olmeca tekila, Yeni rakı falan aldım. Olmeca'yı yol üstünde bi benzinlikten 28 leva'ya aldım şuan 47 liraya falan denk geliyo. Lira'nın değeri bu kadar düşük olmasına rağmen Türkiye'deki satış fiyatının yarısı neredeyse.
3 gün önce Bulgaristan'dan Olmeca tekila, Yeni rakı falan aldım. Olmeca'yı yol üstünde bi benzinlikten 28 leva'ya aldım şuan 47 liraya falan denk geliyo. Lira'nın değeri bu kadar düşük olmasına rağmen Türkiye'deki satış fiyatının yarısı neredeyse.
İçin rahat etmiyorsa Free Shop'tan alsın, hiç bir problem olmaz. En azından 5 yıldır bana bir şey olmadıafiyetle içiniz.
Real Cars, Real Roads.
3 karton camel 148 tl marlboro karton 21 dolar winston 19 dolar daha bu hafta geldi taze taze .2x100 rakı bide 70lik rakı 120 tldayım seneede 2 3 kere girip cıkıyor sağolsun herseferinde getiriyor sudan ucuz sürekli tüketiyoruz . viskide geliyor aynı fiyatlardan sıkıntı yok
Hakkı Can Eryüzlü...
Öldürurse sahtedir 😂
Absolute gerçeğinde ve sahtesinde denemiştik. Şişeyi sallayınca baloncuklar geçmiyordu sahtede bi müddet.
Aldığımız yerde sahte viskide vardı sahte absolute de. Adam bize bu metodu göstermişti.
Yüzde yüz garanti mi değil tabi.![]()
twtr kullanıyosan tansel taşanlar ısımlı bı abı var bu işin resmen hocası sor ona söler butun detaylarıyla
]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
doğru fiyatlar kıbrıs çıkışı . daha yeni geldi. özür dilerim sadece tek yanlış yazdığım şey euro. 21 dolar ve 19 dolar değilde euro olucaktı . bikere camelin paketi 7 tl normalde 10 tanesi 70 tl yapar 110 tl nası aldın abiistersen whatsapptan faturanın resmini atabilirim . abi . sadece cameli tr girişte almış gelen kişi. 3 karton iç içe tek pakette kampanya yapmışlar kaç euro bilmiyorum ama tl ye çevirip tl olarak verdi abim parasını getirene. 148 tl verdi sadece camellara
![]()
Hakkı Can Eryüzlü...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)