içmiş de ne yapmış? olay mı çıkartmış? birinin karısına kızına mı sarkmış? biriyle kavga mı etmiş? Gökberk'İn dediği gibi içki olayına girmeye gerek yok...
Allah rahmet eylesin, çok üzüldüm...
içmiş de ne yapmış? olay mı çıkartmış? birinin karısına kızına mı sarkmış? biriyle kavga mı etmiş? Gökberk'İn dediği gibi içki olayına girmeye gerek yok...
Allah rahmet eylesin, çok üzüldüm...
Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01
Simdi guzel kardesim vurgulamak istedigin olay doğru ama yeri yanlis bu konunun amaci sinan şamil samı iyi bir sporcu olarak hatırlayip allahtan rahmet dilemek senin bana o isler öyle olmuyor dediğin yazimdaki amac sinan şamil lin isminin alkol veya dopingli madde olayindan uzak tutmak sen sporla ugrasiyorsun belli biseyleri iyi biliyor olabilirsin ama benim yazim anabolik steroidin ne oldugunu bilmeyen ve bilmek zorunda olmayan arkadaslarimizinda konuya vakif olmasi icin yüzeysel olarak yazilmis bir yazi en iyi ben bilirim demissinde aramizdaki 10 yas farki atlamissin sen 8 yasinda ekmege mama derken ben anabolik steroid kullaniyordum zararlari hakkinda senin kadar iyi bilmesemde orta çapli makale yazarim neyse guzel kardesim sana spor hayatinda basarilar dilerim
Abicim konuya biraz farklı acıdan girdiğim için yanlıs anlasılmalar olmus anlasılan . İkimizde aynı seyden bahsediyoruz ama giriş yerlerimiz farklı oldu . En iyi ben bilirimden kasıt benden pro su yok gibisinden degil 2 arkadasımı kaybettim steroid ve peptit yüzünden bahsettiğim bu aslında . Tesekkür ederim abicim 4 senedir spor yapmıyorum büyük bir sakatlık geçirdiğimden dolayı![]()
Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01
trt de yayınlanan belgeselinde kendisi zaten bahsetmiş, doğuştan hepatit rahatsızlığı olan biri. bu şekilde senelerce boks yapmış, pro bir sporcudan bahsederken herkes ağzından çıkana dikkat etsin. yok supplementmiş, yok steroidmiş. supplementten öldü diyen varya. vallahi inanamıyorum. bırakın supplementi amfetaminden ölmüş olsun, burası yeri mi ? allah rahmet eylesin diyin geçin. her şeyi bilmek zorunda mısınız ? yok içmiş, yok supplementtenmiş, yok anabolizandanmış. dünya üzerinde supplementin kanıtlanmış zararı, supplementten ölen bir kişi yok ! cahil cahil konuşmayı bırakın. ayrıca dünya üzerinde çok nadir sporcular doğal şekilde çalışır. onların adınıda sen ben duymayız. bu faktörleri kullanmış bile olsa, türkiyenin gururu olmuş, istiklal marşımızı okutmuş, binlerce kişiyi ekrana bağlamış gurur duyulcak bir adam sinan şamil sam. o yüzden herşeyi kullanmış bir adam bile olsa saygıyı hak ediyor.
allahım onun mekanını cennet eylesin. ailesine sabır versin. inşallah bu memleket onun gibi nice sporcular yetiştirir.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
mekanı cennet olsun
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
https://www.youtube.com/watch?v=lrrgLJPY_S4
15 dk nızı ayırıp izleyiniz bilip bilmeden konusanlardan nasıl bir insan oldugunu anlamanıza yardımcı olacaktır.
On3R
R-Turbo
Rica ediyorum steroidler konusunda en ufak bir bilgisi olmayipta fikri olanlar ben soyle sporcuyum boyle sporcuyumda demesin. Steroidler bilimle alakalidir.
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak.
Ciddi anlamda duyduğumda şok oldum maçlarını izlemeye çalışır bol bolda gurur duyardım...!Alkolü falan karıştırmayın arkasından yattığı yer nur olsun..Mekanı cennet olsun
ALLAH VAR GAM YOK..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)